Met 1 draai aan de knop lekkere warme voeten.
Hele aankoopproces ging erg snel. Van het vinden van de juiste oplossing voor mijn probleem tot en met de levering van het product. Ook zeer tevreden over het product zelf. Verhoogt het gebruiksgemak en verlaagt het energieverbruik. Top product.
Het klopt gewoon bij dit bedrijf. Zorgeloos bestellen en ontvangen, het kan bij dit bedrijf. Top
Een aanrader werkt goed .is 120 watt kunt dimmen. Wij zetten hem meestal op 50 watt en lekker warme voeten. Met laag stroom veebuik
In mijn ruime werkplaats waar ik alleen werk is geheel verwarmen een dure optie. Meestal sta ik op een dezelfde plaats achter mijn werkbank de spullen te repareren. Ik heb een verwarmingsmat besteld, deze werd keurig op tijd afgeleverd. De mat verbruikt slechts 300 wat en heb nu geen koude voeten meer. Voor mij een ideale oplossing.
Zie eerder verstuurde mail.
De warmte mat is echt aangenaam en ik kan daardoor de CV een graad lager zetten dan normaal. Heel fijn dat er zowel een timer opzit als ook de keuze in temperatuurinstelling.
Heel goed .
Beste Ali, Dank u wel voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent. Warme groet, Team Quality Heating.
Top bedrijf
Beste Peter, Dank u wel voor uw korte maar krachtige beoordeling! We zijn blij dat u tevreden bent met ons bedrijf. Warme groet, Team Quality Heating.
Als ik de qr code download kom je in een app terecht waar je kan kiezen welk apparaat je via de app kan bedienen. Denk dat de mijne er niet tussen staat. Maak dan een qr code zodat je direct bij jouw apparaat kom. Veel handiger
Beste S, Dank u wel voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat de thermostaat niet goed te vinden is in de app. We nemen uw suggestie serieus en zullen kijken naar mogelijkheden om de QR-code gebruikersvriendelijker te maken, zodat u direct bij uw apparaat komt. Bedankt voor het delen van uw ervaring! Warme groet, Team Quality Heating.
Bestellen is hier ook snel leveren e n het product voldoet aan de eisen.
Beste Johan, Dank u wel voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat zowel de levering snel was als het product aan uw verwachtingen voldoet! Warme groet, Team Quality Heating.
Zie boven
Beste Hans, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service, levering en prijs/kwaliteitverhouding. Warme groet, Team Quality Heating.
Ik ben erg blij met de elektrische mat onder mijn vloerkleed! De ruimte is constant op goede temperatuur en geen koude voeten meer door tocht over de vloer. Ook de hond is helemaal blij!
Beste Ali, Wat fijn om te horen dat de elektrische mat zo goed bevalt en zorgt voor warme voeten – zowel voor u als voor de hond! Bedankt voor uw enthousiaste beoordeling. Warme groet, Team Quality Heating.
Er waren wat misverstanden aan beide zijden, maar die werden alsmaar heel vriendelijk via mail en telefoon opgelost. Dank daarvoor!
Beste Else, Dank u wel voor uw geduld en positieve beoordeling. We zijn blij dat we de misverstanden uiteindelijk naar tevredenheid konden oplossen. Fijn dat u de communicatie als prettig heeft ervaren! Warme groet, Team Quality Heating.
Eenvoudig te installeren.
Beste Frans, Dank u wel voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat de installatie eenvoudig was en het product goed werkt! Warme groet, Team Quality Heating.
Het product voldeed volledig aan mijn verwachtingen en het hele proces verliep vlot en probleemloos.
Beste Rini, Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles vlot en probleemloos is verlopen en het product volledig aan uw verwachtingen voldoet. We stellen het ook op prijs dat u ons aanbeveelt! Warme groet, Team Quality Heating.
Tapijtverwarming gekocht. De voorwaarden en instructies zijn duidelijk. Levering snel en het werkt perfect.
Beste Susanne, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Fijn om te horen dat de tapijtverwarming goed werkt en dat alles naar wens is verlopen! Warme groet, Team Quality Heating.
Een goede levering, prijs en kwaliteit. De bureaulegger verwarmd mijn handen op een prettige manier.
Beste Stephan, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn dat de bureaulegger niet alleen goed werkt, maar ook zorgt voor comfortabele, warme handen tijdens het werken! Warme groet, Team Quality Heating.
Snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeer tevreden met onze vloerverwarming.
Beste K., Dank u wel voor uw mooie review. Fijn dat u tevreden bent over de vloerverwarming en onze service. We wensen u veel comfortabele, warme dagen toe! Warme groet, Team Quality Heating.
Zoekend naar een verwarming in mijn toilet ben ik deskundig geholpen en is mij uitgelegd wat de voor- en nadelen van de diverse oplossingen waren. Na mijn keuze voor een systeem ben ik vriendelijk geholpen met de aanschaf.
Beste D, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat u goed en vriendelijk bent geholpen bij het maken van de juiste keuze. We wensen u veel comfort toe! Warme groet, Team Quality Heating.
Rond 14:00 besteld en betaald via Ideal, maar het werk pas de volgende werkdag verzonden. Hierdoor pas 2 werkdagen later de vloerverwarming gekregen.
Beste Guido, Dank u wel voor uw feedback. Vervelend dat de levering niet volgens verwachting is verlopen. We streven ernaar om bestellingen die vóór 16:30 uur geplaatst en betaald zijn, dezelfde werkdag te verzenden. In uw geval is er helaas iets misgegaan in het verzendproces — onze excuses daarvoor. We doen ons best om dit in de toekomst te voorkomen. Warme groet, Team Quality Heating.
we hebben een 50x200 besteld, die nu onder ons vloerkleed bij de bank ligt. Niet te zien, en heerlijk warm, de gasgestookte vloerverwarming kan uitblijven!
Beste Sebastiaan, Dank u wel voor uw enthousiaste review. Wat fijn dat de vloerverwarming onder het kleed zo goed bevalt en zorgt voor warme voeten zonder gasverbruik. Slim én comfortabel! Warme groet, Team Quality Heating.
Werk prima
Beste Ivan, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat alles prima werkt! Warme groet, Team Quality Heating.
Als of die al eens gebruikt is. Zit vol beschadigingen doos was open. Werkt wel..
Beste Mandy, Dank u wel voor uw feedback. Vervelend om te horen dat het product beschadigd is aangekomen en dat de verpakking open was — dat is uiteraard niet de bedoeling. Goed om te horen dat het apparaat wel werkt. Mocht u dit verder met ons willen bespreken, staan we graag voor u klaar. Warme groet, Team Quality Heating.
Het opwarmen duurt even maar het draagt zeker bij aan een behaaglijke warmte in onze woonkamer
Beste HL, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn dat de verwarming bijdraagt aan een behaaglijke sfeer in uw woonkamer. We wensen u veel warmte en comfort toe! Warme groet, Team Quality Heating.
Phoenixstraat 37
1812 PP Heiloo