Goede communicatie

Er zit een vouw in mijn verwarmingsmat, daar heb ik over gemaild en ik kreeg heel snel antwoord. Ik zou korting krijgen, dat is nog niet verrekend maar dat zal wel goed komen.

Snelle levering van een goed product

Ik was op zoek naar een slimme schakelaar om de pomp van de vloerverwarming niet onnodig te laten draaien. Dat zou ons ongeveer 70 euro per jaar aan elektra kunnen besparen, en het geeft geen onnodig geluid wat door het hele huis te horen is. Voor 35 euro kregen we een plug and play apparaat toegestuurd wat in een paar tellen is geïnstalleerd. Het doet precies wat het moet doen en je hebt er verder geen omkijken meer naar.

Geweldige ervaring

Ik heb na aankoop de vloerverwarming gelegd en geïnstalleerd. Het was eenvoudig te doen. Het werkt uitstekend, volgens verwachting. Heb de verwarming in principe aangeschaft in verband met vochtproblemen, maar het comfort is mooi meegenomen.

De verwarmingskabel werkt prima!

Voldoet volledig aan mijn verwachtingen.

ziet er allemaal top uit

Snelle levering tegen een goede prijs

Website was duidelijk, producten zoals omschreven.

Goeie Kwaliteit

Goeie kwaliteit

Snel geleverd. Werkt goed. Goede prijs De thermostaat is erg mooi.

Prima advies in de showroom en kon het meteen meenemen

Showroom Alkmaar zonder afspraak binnen gelopen. Ben duidelijk geadviseerd en de verkoopster heeft me de spullen meteen meegegeven. Zelfs meegelopen tot aan de auto

Snelle levering en super product

Snelle levering en super product

Goed online advies en snelle levering.

Moest een oude vloerthermostaat vervangen omdat deze kapot was. Na een tegenvallend uitstapje naar Temu alternatieven een origineel next gen wifi thermostaat besteld. Deze kan je ook aanpassen aan je bestaande vloersensor.

Goede producten!

Mooi compleet pakket, voor een goede prijs!

Goede klantenservice met uitgebreide hulp specifiek voor mijn project

Ik heb de vloerverwarmingskabel in mijn campervloer gemonteerd

Product viel tegen

Het matje was heel glad en verschoof over de plavuizen vloer. De warmte kwam ook nauwelijks door de mat heen die ik er op legde. En als ik de mat wilde belopen moest ik oppassen dat ik door het wegschuiven niet onderuit ging. Heb het terug gestuurd. Dat kostte me € 7,70 aan verzendkosten.

Matig bedrijf

De website heeft een emailadres wat niet klopt. Duurder dagen voor ik daar achter kwam de telefoon werkte niet en/of werd niet opgenomen. Na lang zoeken een tweede emailadres gekregen. Mijn vraag was heel specifiek en duidelijk ondanks dit kreeg ik een tweetal verkeerde voorstellen van badkamer vloer thermostaten. Zelf maar de goede besteld. Levering was wel goed en op tijd. Beschrijving was slecht leesbaar ivm Miniscule kleine letters. De tip op de site aan te passen is niet opgevolgd. Het email is nog steeds foutief online.

Snelle levering. Echter niet compleet Ondanks meerdere pogingen telefonisch niet bereikbaar

Prima prijs / kwaliteit. Iets meer aandacht voor details zou mogen.

Na uitgebreid onderzoek en vergelijk gekozen voor de infrarood verwarming van Quality Heating. Via de offerte aanvraag een goed overzicht gekregen van alle benodigde materialen om vervolgens toch te besluiten om een andere thermostaat te kiezen en alles los te kopen. Helaas was informatie niet helemaal correct: Omdat we alles los hebben besteld waren we bang om iets te vergeten maar we kregen de bevestiging dat alles compleet was. Helaas blijkt nu dat we vergeten zijn de draad te bestellen... Ook was er lichte transport schade maar dit heeft zich beperkt tot de bescherming en lijkt geen invloed te hebben op de werking. De ondervloer kwam in een latere levering: bij navraag zou deze over ca. 8 weken geleverd worden (planning dus omgooien) maar deze kwam vervolgens een week later al binnen (jammer van het aanpassen van de planning).

Product is goed

Onze verwachting van het kleed is goed,alleen de levering ging iets minder kregen eerst de verkeerde maat deze terug gestuurd daarna werd ons het goede formaat geleverd.

Goede informatie en snelle verzending

Alvorens te bestellen, heb ik eerst contact gezocht met de klantenservice over het soort vloerverwarming. Ik werd uiterst vriendelijk behandeld en kreeg goede informatie zodat ik een juiste keuze kon maken. Zo kreeg ik als tip om het hoogste wattage te nemen als het de hoofdverwarming betreft. Dat is zo in onze nieuwe wc. De vloerverwarming gaat binnenkort geïnstalleerd worden, dan blijf ik nog langer op de wc zitten ;-)

Aangenaam verrast

Tapijtverwarming 140x200 warmt op laagste stand de temperatuur van het vloerkleed waar de verwarming onder ligt op tot graad of 25/26 en voelt aangenaam. Zonder tapijtverwarming is dit 19/20 graden op de niet geisoleerde betonnen vloer. Bediening van schakelaar is even puzzelen, de bijgesloten gebruiksaanwijziging klopte niet met werking ervan. Juiste wel terug kunnen vinden op internet.

Goed verpakt

komt afspraken na, goeie kwaliteit duidelijke gebruiksaanwijzing

ga zo door!

Snelle levering. Fijn product

Ik heb eerst voor mijzelf een elektrische vloermat besteld. Hele snelle levering. De mat werkt heel eenvoudig. Jd voeten worden lekker warm, ook als je sloffen aan hebt. Uiteraard duurt het dan wel wat langer. Daarna voor mijn ouders en schoonouders ook een mat besteld. Zij zijn er ook erg blij mee.

Snelle service en prima product

L.s., een aantal keren kocht ik een elektrische vloerverwarming. Die werd snel geleverd, compleet met prima service.

Goede service en levering.

Ik werd gebeld dat het bestelde er niet was en het 3 weken kon duren. Er is mij direct een alternatief geboden.

Phoenixstraat 37

1812 PP Heiloo