Lang op gew8t

Als of die al eens gebruikt is. Zit vol beschadigingen doos was open. Werkt wel..

Het opwarmen duurt even maar het draagt zeker bij aan een behaaglijke warmte in onze woonkamer

alles werkt vaar behoren

Goede kwaliteit, en prima geholpen

Super simpel

Bestelling werd de eerst volgende werkdag geleverd, zoals beloofd. Het bestelde systeem was compleet en van duidelijke installatieinstructie voorzien. Ik ben super tevreden en heb nix negatiefs ervaren. Een voorbeeld voor vele andere webshops!

Perfecte levering van een perfectondertapijt

Ik had het gekozen ondertapijt heel snel netjes geleverd in huis en geniet iedere avond van een heerlijke warmte voor de bank nu. Heel blij mee. Had een oudere versie, maar deze is handig met een schakelaar ertussen en heel mooi dun en weinig stroomverbruik. Heel blij mee dus.

Bedankt voor uwdiensten Heel uitstekend verwarmijn .

Heb een aantal besteld en ze werken heel erg goed. Geven voldoende warmte onder mijn vloermatten. Een aanrader!

is oke

Is oke

netjes geleverd precies zoals ze zeggen het ziet er allemaal keurig uit nu nog even wachten om te gebruiken

Snelle levering, en goed product. Zoals beloofd.

Vlot geleverd

Duidelijke website met manuals in pdf formaat. Bestellen en volgende dag thuis geleverd, keurig! YouTube filmpje kijken met instructie erg aan te raden!

Prima.

Gekregen wat ik besteld had voor een goede prijs. De elekrische mat werkt en is snel verzonden.

Warmt snel op, fijne warme voeten nu!

Snelle verzending binnen 24 uur!

In tweeën opgestuurd

Als was goed verzorgd, en prima verpakt en priama prijs kwaliteit verhouding THANKS

Super product en super aflevering

ik vind het iedere keer weer fijn als je iets besteld en zowel het product is geweldig als het afleveren er van!

Hij doet wat hij moet doen

Installatie was niet moeilijk. Ik vraag me alleen af hoe die sensor in de vloer werkt

Niet geleverd wat op website is aangeboden.

Op website bieden jullie aan electrische vloerverwarming met DIMMER, product besteld. Levering ontvangen, dimmer ontbreekt, bellen en mailen, product blijkt niet leverbaar met dimmer. Men gaf aan we passen website aan, ook dit blijkt in de praktijk niet te kloppen. Samengevat veel werk op basis van onjuist informatie. Product retour gezonden en nu maar afwachten wanneer de aankoopprijs zal worden teruggeboekt. Ofwel een grote teleurstelling.

Super goed geholpen

We zijn super goed geholpen bij het uitzoeken welke vloer bij onze situatie het beste paste. Zijn zeer goed bereikbaar en reageren snel op de e-mail en telefoon. Ook het bestellen en leveren ging erg vlot. Er werd goed meegedacht over wat we allemaal Nodig hadden en telefonisch alles goed besteld zodat het de volgende dag meteen bezorgd werd als ik de betaling meteen voldeed via de betaallink. Ook het leggen van de vloer ging gemakkelijk door de goede gebruiksaanwijzing. Ik zou ze zeker aanraden als je opzoek bent naar een goede vloerverwarming. We hebben voor nu alleen nog gestrest of de vloer warm word voor we gingen egaliseren en dit ging goed. Nu dus nog testen als de vloer helemaal klaar is en gebruikt gaat worden maar mijn verwachting daarvan is ook goed.

Top service!

Product snel geleverd en ben er content mee

Geweldig, mat werkt uitstekend.

Geweldig, mat werkt uitstekend

Snelle levering, goede kwaliteit

Ik heb afgelopen week mijn derde tapijt/ laminaat verwarming gekocht en ben er zeer tevreden over. Mijn gasverbruik is aanzienlijk gedaald!

Duidelijk en snel verwerkt

Prima duidelijk site en snelle service.

Prima verwarmingsfolie, matige service

De foto's van het verwarmingspakket zijn misleidend: er zit geen tang en geen afdekfolie bij, terwijl dit wel op de foto staat. Ook is mijn bestelling van vloerverwarming in 5 stukken geleverd van willekeurige lengtes. Alsof de restjes op moeten. Daardoor moet ik bij 1 baan 3 stukken aan elkaar "lassen". Geen groot probleem, maar wel vervelend

Goede kwaliteit, duidelijke instructies!

Dit is de 3e combinatie set ik heb besteld. Zeer tevreden. Goede kwaliteit en duidelijke stappenplan! Voor ervaren en onervaren klussers goed te doen!

Phoenixstraat 37

1812 PP Heiloo