Ik had 1 jaar geleden t.b.v. de badkamer een electr. vloermat + programmeerbare Wifi thermostaat gekocht. Dit heeft 1 jaar prima gefunctioneerd. Helaas vertoonde de thermostaat toen kuren. Na contact met de klantenservice kwam aan het licht dat de thermostaat IP20 als vochtbestendigheidsfactor had. Dit zou de oorzaak kunnen zijn dat de thermostaat zijn werk niet meer goed deed omdat je binnen een badkamer natuurlijk toch regelmatig enige condensvorming had. Het aanbod van E-V was toen om onder garantie een zelfde thermostaat op te sturen. Na mijn opmerking dat ik dan het volgende mogelijke probleem ging installeren en dat ik liever, eventueel met bijbetaling, een thermostaat zou hebben met een hogere IP waarde. Dit voorstel werd echter afgewezen en kreeg ik, wel kosteloos, een zelfde thermostaat ter vervanging geleverd. Om toekomstige problemen te voorkomen heb ik ergens anders een thermostaat met IP33 gekocht. Aangezien bij de informatie over de thermostaten maar weinig aandacht aan het nut van de IP waarde wordt gegeven zou ik E-V adviseren om bij de thermostaten de opmerking te plaatsen: ***** Wel/niet geschikt voor badkamer. ***** Voor de levering van een vervangende thermostaat onder garantie 5 sterren, maar uiteindelijk maar 3 omdat het voor mij geen echte oplossing was.
Ben zeer tevreden Alleen niet over het bedrijf DPD Die komen hun afspraken niet na
Beste Jenny, Bedankt voor uw review! We zijn blij om te zien dat u tevreden bent. Warme groet, Team Quality Heating.
Ik heb weer een thermostatische vloerverwarmingsset bij jullie gekocht Zeer goede kwaliteit en bijzonder vriendelijke klantenservice Ik raad het graag aan!
Beste George, Bedankt voor uw review! We zijn blij om te zien dat u tevreden bent. Warme groet, Team Quality Heating.
Snelle levering en duidelijke installatie-handleiding
Beste Niels, Bedankt voor uw review! We zijn blij om te zien dat u tevreden bent. Warme groet, Team Quality Heating.
Voor leggen van elektrische / infrarood vloerverwarming van een prima advies voorzien door quality heating.
Beste LA, Bedankt voor uw review! We zijn blij om te zien dat u tevreden bent. Warme groet, Team Quality Heating.
Kwalitatief zeer goed product en perfecte servive
Beste Marc, Bedankt voor uw review! We zijn blij om te zien dat u tevreden bent. Warme groet, Team Quality Heating.
Fijne zaak makelijk tebestellen snel geleverd en als ik vragen heb zijn de mensen van de klantenservice zeer netjes
Beste Otto, Bedankt voor uw review! We zijn blij om te zien dat u tevreden bent. Warme groet, Team Quality Heating.
Makkelijk bestellen, goede prijs en snel geleverd
Beste Ed, Bedankt voor uw review! We zijn blij om te zien dat u tevreden bent. Warme groet, Team Quality Heating.
Het is heel fijn en goed in de carvan geen koude voeten meer.
Beste GFA, Bedankt voor uw review! We zijn blij om te zien dat u tevreden bent. Warme groet, Team Quality Heating.
Alles netjes op tijd geleverd,en een zeer goede werk omschrijving. Zeer eenvoudig,kan iedereen
Beste meneer Verheijen, Bedankt voor uw review! We zijn blij om te zien dat u tevreden bent. Warme groet, Team Quality Heating.
R
Beste H, Bedankt voor uw review! We zijn blij om te zien dat u tevreden bent. Warme groet, Team Quality Heating.
Ik had vragen over de elektra vloerverwarming reparatie set Werd heel goed telefonisch geadviseerd hoe het werkt. Etc. Heb de product geinstalleerd. Werkt.heel goed. Super blij mee !!
Beste Victor, Bedankt voor uw review! We zijn blij om te zien dat u tevreden bent. Warme groet, Team Quality Heating.
Product zoals omschreven en snel thuis geleverd
Beste Andre, Bedankt voor uw review! We zijn blij om te zien dat u tevreden bent. Warme groet, Team Quality Heating.
prima levering alleen jammer dat juist op de dag van levering DHL staakte. een dag later toch pakket geleverd
Beste John, Bedankt voor uw review! We zijn blij om te zien dat u tevreden bent. Warme groet, Team Quality Heating.
Eenvoudig te bestellen, snelle levering, product zoals besteld. Ook voor technische vragen snelle goed bereikbaar.
Beste Paul, Dank u wel voor uw mooie review! Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het is ons doel om elke klant te voorzien van de beste service en kwaliteit, en het doet ons goed om te horen dat dit is gelukt. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Warme groet, Team Quality Heating.
Jammer dat niet direct de juiste lengte verwarmingsdraad geleverd werd, dit werd direct en zonder omhalen gecorrigeerd.
Beste Jan, Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent! Wij zetten ons dagelijks in om de beste service en producten te bieden, en uw review bevestigt dat we op de juiste weg zitten. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan helpen wij u graag verder. Warme groet, Team Quality Heating.
Snelle levering van groene stekkerdoos voor mijn vloerverwarmingspomp. Zelfs voor een digibeet wonderlijk snel aan de praat gekregen
Beste Rob, Dank u wel voor uw mooie review! Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het is ons doel om elke klant te voorzien van de beste service en kwaliteit, en het doet ons goed om te horen dat dit is gelukt. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Warme groet, Team Quality Heating.
Ik ben echt keurig geholpen en zeer tevreden. Er ligt een mooie set, snel geleverd met goede instructies.
Beste Robert, Dank u wel voor uw mooie review! Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het is ons doel om elke klant te voorzien van de beste service en kwaliteit, en het doet ons goed om te horen dat dit is gelukt. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Warme groet, Team Quality Heating.
Met een telefoontje direct goed advies en de juiste materialen besteld. En naast snelle levering ook super eenvoudig te plaatsen.
Beste Ron, Dank u wel voor uw mooie review! Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het is ons doel om elke klant te voorzien van de beste service en kwaliteit, en het doet ons goed om te horen dat dit is gelukt. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Warme groet, Team Quality Heating.
De Pompschakelaar voor vloerverwarming Go Eco werd niet geleverd volgens de website de volgende dag maar 4 dagen later. Het product is eenvoudig te instaleren en werkt perfect Aaan rader
Beste Max, Dank u wel voor uw mooie review! Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het is ons doel om elke klant te voorzien van de beste service en kwaliteit. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Warme groet, Team Quality Heating.
Toen eenmaal de bestelling was geleverd(duurde helaas nogal lang) was het echt een uitkomst voor koude voeten. Is echt echt geweldig goed.
Beste Dank u wel voor uw mooie review! Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het is ons doel om elke klant te voorzien van de beste service en kwaliteit. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Warme groet, Team Quality Heating.
Telefonisch bereikbaar
Beste Mart, Dank u wel voor uw mooie review! Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het is ons doel om elke klant te voorzien van de beste service en kwaliteit, en het doet ons goed om te horen dat dit is gelukt. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Warme groet, Team Quality Heating.
Zeer snelle levering, en duidelijke uitleg.
Beste Dirkjan, Dank u wel voor uw mooie review! Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het is ons doel om elke klant te voorzien van de beste service en kwaliteit, en het doet ons goed om te horen dat dit is gelukt. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Warme groet, Team Quality Heating.
Makkelijk besteld, snel geleverd en precies zoals omschreven dus zeer tevreden.
Beste Mark, Dank u wel voor uw mooie review! Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het is ons doel om elke klant te voorzien van de beste service en kwaliteit, en het doet ons goed om te horen dat dit is gelukt. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Warme groet, Team Quality Heating.
Slecht
Beste Wesley, Hartelijk dank voor uw feedback. Onze oprechte excuses voor de vertraging in de levering. U heeft een backorder geplaatst, wat betekent dat het product op dat moment tijdelijk niet op voorraad was. In zulke gevallen kunnen wij pas verzenden zodra het artikel weer bij ons binnenkomt. Wij begrijpen dat dit erg vervelend is en waarderen uw geduld. Mocht u in de toekomst vragen hebben over levertijden of de status van uw bestelling, dan helpen wij u natuurlijk graag verder. Warme groet, Team Quality Heating.
Phoenixstraat 37
1812 PP Heiloo