Goede kwaliteit

Al voor de derde keer bij deze firma besteld, dat zegt wel genoeg toch?

top product

degelijk en toch lekker dun tapijt verwarming voor een prima prijs.

Eind goed al goed

Rommelig contact in het begin omdat er 3 antwoordgevers waren. 1 Bleef over en verder goed behandeld . Jammer dat telefoon vanwege drukte niet opgenomen kon worden.

Tot nu toe niet best

Nadat ik de eerste keer prima te woord gestaan ben via de telefoon, en de offerte heb laten veranderen in een bestelling die na twee dagen hier zou zijn duurde het na 2 mailtjes nog bijna een week voordat ik de vloerverwarming binnen had. Nadat ik de vloerverwarming geplaatst had en had laten controleren de een installateur die vervolgens de thermostaat aan heeft gesloten. De vloerverwarming werd niet warm. Wat mij nog het meest dwars zit is dat jullie telefonisch niet meer bereikbaar zijn!!! Echt niet oke. Nou moet ik vanallerlei dingen doen en laten doen voordat ik een nieuwe thermostaat krijg. Ik hoop dat jullie begrijpen dat ik niet blij ben en ik weet nog niet of ik de andere ruimtes die ook vloerverwarming krijgen via QH ga bestellen.

Snelle levering van een goed product.

Het DHL depot in schipholrijk is bijzonder slecht te vinden.

Super advies. En snelle reactie.

Goede begeleidingen en snelle reactie op vragen.

Honderd procent betrouwbaar en correct.

Stopte en correcte levering. Materiaal strook volledig met voorstelling op het internet. Er werden zelfs geen leveringskosten aangerekend. Perfect betrouwbaar.

Duidelijke site en een snelle levering.

Topservice

Goede spullen, goed deskundig advies, vriendelijk personeel

zie boven

zie boven

een goed en geweldig produkt

wij waren al bekent Q H en hebben nu wederom gekozen voor elektrische vloer verwarming alles netjes geleverd

Zeer Slecht. Matjes werken niet, zit een error in.

Matjes gaan in error met instellen van timer tijd.

had ik veel eerder moeten doen

Eenvoudig te plaatsen en voldoet prima

helemaal goed

Makkelijk en snel besteld, snel en goed bezorgd

Werkt goed

We hebben de tapijtverwarming sinds een paar dagen en nu lekker warme voetjes

Voldoet aan de door mij gewenste eisen

Goede prijs kwaliteit

Leveren correct en vlot goede materialen

Produkt ok, service: nee

Slogan van hen is: "vandaag voor 16 uur besteld =morgen in huis" Uiteindelijk duurde dagen Telefonisch waren ze niet bereikbaar Via mail kreeg ik de strikt noodzakelijke beknopte(vermoedelijk automatisch gegenereerde) antwoorden. Produkt en prijs was ok. Kortom, bij geen haast zijn ze zeker ok. Mvrgr Chris de Groot

Nvt

Lekkere warme voetjes als ik 's tv zit te kijken heerlijk!

Goede artikel alles werkt na behoren

Voldoet naar wens

Gebruikt weinig stroom, geeft aangename warmte af en is niet zichtbaar onder het tapijt. Kortom voldoet naar wens.

Heerlijk gevoel nooit meer koude voeten en benen

Het geeft mij warmte omdat ik nu warme voeten heb en hierdoor geen koude benen meer.

Geen koude voeten meer!

Wij hebben een oud huisje van meer dan 200 jaar. De betonnen vloer is wel geïsoleerd (4cm), maar niet voldoende. Dus: altijd koude voeten in de winter. Dit probleem oplossen zou ingewikkeld worden en nogal kostbaar zijn. Uw elektrische vloerverwarming heeft het probleem heel eenvoudig en goedkoop opgelost. De aanschafprijs is heel laag en dat geldt ook voor de kosten van het verbruik. We hebben de verwarmingsfolie onder het vloerkleed gelegd en nu dus heerlijk warme voeten. Onze tegelkachel hoeft nu minder heet te worden gestookt.

Gemakkelijk te installeren

Ik ben een badkamer installateur, eerste keer deze product geïnteresseerd. Voor de prijs en en kwaliteit is super goed. Erg gemakkelijk te installeren. Super mooie bediening paneel, alle jammer dat allen in Engels is.

Prima product, goede service

Het vloerverwarmingskleed is van goede kwaliteit en beantwoordt aan mijn verwachtingen. Ze zijn telefonisch goed bereikbaar en hebben een goede dienstverlening

Phoenixstraat 37

1812 PP Heiloo