Prima product, goede service

Het vloerverwarmingskleed is van goede kwaliteit en beantwoordt aan mijn verwachtingen. Ze zijn telefonisch goed bereikbaar en hebben een goede dienstverlening

Prima bedrijf

Goed advies en snelle levering.

Top levering lekker warm!

Erg goed onder ons kleed

Zeer snelle vlotte levering

Eenvoudige montage en gemakkelijk aan te sluiten.

Snelle bezorging

Warme voeten dankzij de Schloss karpetverwarming !

Goede service, goed advies, zeer tevreden

Vlot geholpen bij het maken van de juiste keuze. Pakket werd snel verzonden, helaas had de koerier zijn dag niet, en vond dat één van de twee pakketten met echt wel het juiste label niet kon worden bezorgd omdat het adres niet bestond?? Na telefonisch overleg met Elektrische Vloerverwarming is het alsnog de volgende dag opgelost. Hulde!

Geweldige warmte

In mijn stacaravan lekker warme voeten in de zithoek Erg blij mee

Prima, voldoet aan de beschrijving

Prima product netjes op tijd geleverd

Goede pre en postsales ondersteuning, herstelt vergissing snel

30m2 set infrarood vloerverwarming besteld, maar tijdens leggen bleek maar helft van de warmtefolie geleverd, was ook zichtbaar achteraf op camerabeelden van levering pallet, dus mailtje gestuurd en werd meteen de volgende ochtend klaargelegd. Met nodige excuses dus zeer netjes gecorrigeerd. De manier waarop eea afgehandeld werd blijkt dat men gewend is met grote volumes te werken en dat fit niet veel voorkomt. Kortom, blij met product en bedrijf.

Handig als bijverwarming

Deze losse verwarming is eenvoudig onder kleed of karpet te leggen en geeft een warm comfortabel gevoel

Ik bestelde een set met thermostaat. Volgende dag geleverd, miste ik de thermostaat. Dus direct gebeld en wordt direct een thermostaat naar me gestuurd en een dag later direct binnen gekomen. Top service goed geregeld!

snelle correcte levering

waardeloze service

Toen ik mijn huis had uitgeruimd en de elektrische vloerverwarming uitrolde bleek de helft maar geleverd. De geboden oplossing: wachten op DHL (de volgende dag) of zelf ophalen in Alkmaar, 60 km verderop. Wat moet je als al je spullen buiten staan? Geen reiskostenvergoeding, zelfs geen excuses. Verder: fouten in de gebruiksaanwijzing van een RF thermostaat, offerteaanvragen maar half lezen, waardoor je drie keer heen en weer moet mailen. Slecht, verwarrend Nederlands in de leginstructies van de elektrische vloerverwarming. En uit de reacties die ik kreeg bleek geen enkele betrokkenheid. Door alle slordigheden hebben twee klussen met hun spullen me minstens 10 uur extra gekost.

Het is te warm in de woning om goed beeld te kunnen geven

Vraag dit na de winter

Tevreden, maar…

Bestelling, levering van mijn verwarmingselement is dik in orde. Met een instructie of verwijzing naar een instructie zou mijn beoordeling uitstekend zijn geweest

Ziet er goed en netjes uit

Helaas nog niet gebruikt , vandaag ga ik de vloer storten en over 2 of 3 weken komen de tegels. De eerste keer dat de tegels kwamen, waren ze verkeerd en deze worden in Spanje besteld dus duurt het nog even en kan ik helaas niet geen goede en juiste beoordeling doen

Super snelle levering

Super snel geleverd binnen 24 uur en het product werkt prima naar behoren.

snelle levering en een goed product

Goede en snelle levering

Goede website en snelle levering

Zeer slecht en verkeerd advies gekregen!

Een keer en nooit weer. Bij de aankoop is alles mogelijk maar in de praktijk niet. Slechte communicatie. Heb alles uiteindelijk retour gestuurd en heb zelfs moeten vragen of ze mijn geld wilde retouren wat 3 weken heeft geduurd. Jammer was enthousiast over het product, maar het werd 1 grote teleurstelling wat mij dik geld heeft gekost. Geen aanrader wat mij betreft! Voor meer info: 06-83563004

Hopen op meer geluk

Ik heb een half jaar geleden een 600 wat elementen in een 160 liter vat ge monteert (met een laag vermogen een grotere hoeveelheid water opwarmen om mee te douchen op Zonne energie ) maar deze had het dus op gegeven ik probeer het nu op nieuw met een 1200 wat element

Mooie spiegel op tijd geleverd volgens afspraak

Precies wat ik ervan verwacht

Materiaal en levering naar verwachting

lastig op te hangen, maar wel mooi als ie eenmaal hangt.

Geweldig mooie spiegel. (Als hij op zijn plaats hangt). Ophangen kost nogal wat moeite omdat de box waarin de elektra zit te dik is ten opzichte van het ophang systeem, waardoor de spiegel aan de onderkant te ver van de wand hangt. Dit opgelost door aan de bovenkant een lat op juiste dikte te plaatsen waardoor de spiegel aan de bovenkant ook iets verder van de muur komt. Moet eigenlijk niet voorkomen bij zo'n mooi degelijk product en is ook misleidend bij de info waar staat dat het mooi vlak aan de wand te plaatsen is.

Phoenixstraat 37

1812 PP Heiloo