Mooi spul

Mooi spul

Product is perfect

Mooie en goed werkende spiegel, zonder handleiding

Spiegel met licht en verwarming is boven verwachting qua werking en uiterlijk. Ziet er prachtig uit. Wel vreemd dat er geen handleiding bij zit, ook niet online. Ook verrast het me dat een product voor in de badkamer niet geaard is, zeker omdat het verwarmingselement niet waterbestendig lijkt.

Snelle en correcte levering

Duidelijke leg instructie en snel gelegd

levering uitstekend

Mijn bestelde artikel voldoet prima zowel in de woonkamer als in de caravan. Inmiddels twee matten gekocht.

warme voeten bij de bank

ik verwacht veel van deze verwarming voor de voeten in de winter. Nog even geduld dus.

Prima bedrijf

Elektrische vloerverwarming gekocht prima product. En vlotte en prima afhandeling met levering.

Snelle levering, artikel bleek te groot zonder problemen geretourneerd binnen 3 werkdagen mijn geld al terug ontvangen.Zeer vriendelijke medewerkers top bedrijf!

Word gebruikt in de caravan, met warme voeten naar bed.

Website/winkel prima , product erg bewerkelijk

Website en winkel prima , product de warmup vloerverwarmingsmat was erg bewerkelijk daar de bochten van de rode verwarminsdraden allemaal omhoog kwamen tijdens leggen en we daardoor een dag bezig waren met alles te fixen , om er een egalisatievloer over te krijgen

verkeerd product geleverd en slechte service

verkeerd product geleverd en slechte service, de eerste en laatste keer dat ik hier bestel, ook zie ik dezelfde weinig voorkomende naam bij de klantenservice van het bedrijf als bij een van de 3 reviews?

Makkelijk site met goed advies

Snel geleverd met goed instructies

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

Geweldige service

Als zakelijke klant wil ik met deze mensen verder!

Eenvoudig te monteren

Het monteren was zeer eenvoudig. Het instellen is meerwerk, maat als je de gebruiksaanwijzing goed leest is dit ook goed te doen.

Gewoon gedaan wat beschreven is

Prima verlopen

U bent tel te benaderen over een probleem of advies ook na het verstrekken van een opdracht

Mooie nette vloerverwarming

Mooie afmeting. Netjes in doos en verpakt. Snelle bezorging. Tevreden. Wel erg prijzig.

Prachtige spiegel mooie prijs

Snelle levering Prima prijs Prachtige spiegel Mogelijkheid om achteraf te betalen Dus helemaal blij!

Super service

Fijn klantencontact met een goede service! Snelle levering!

goed advies en snelle levering!

goed advies en snelle levering!

Goede oplossing voor koude voeten

De aangeschafte karpetverwarming van Quality Heating uit Alkmaar voldoet volledig aan onze behoefte. Warme voeten!

De mat word niet goed warm

Waarom zit het snoer in het midden ,ik moet het snoer verlengen . En kan niet bij de aan uit schakelaar en er zit geen aarde stekker aan..

snel en correct

Nette, snelle levering, product zoals omschreven, goed verpakt.

Hier vloerverwarming voor de badkamer besteld. Volgende dag al in huis. Nog niet getest maar ziet er mooi en netjes uit. En niet hoog makkelijk in de lijm te verwerken

Phoenixstraat 37

1812 PP Heiloo