Prachtige spiegel mooie prijs

Snelle levering Prima prijs Prachtige spiegel Mogelijkheid om achteraf te betalen Dus helemaal blij!

Super service

Fijn klantencontact met een goede service! Snelle levering!

goed advies en snelle levering!

goed advies en snelle levering!

Goede oplossing voor koude voeten

De aangeschafte karpetverwarming van Quality Heating uit Alkmaar voldoet volledig aan onze behoefte. Warme voeten!

De mat word niet goed warm

Waarom zit het snoer in het midden ,ik moet het snoer verlengen . En kan niet bij de aan uit schakelaar en er zit geen aarde stekker aan..

snel en correct

Nette, snelle levering, product zoals omschreven, goed verpakt.

Hier vloerverwarming voor de badkamer besteld. Volgende dag al in huis. Nog niet getest maar ziet er mooi en netjes uit. En niet hoog makkelijk in de lijm te verwerken

lekker warm aan de voeten

Ideaal,nooit meer koude voeten.

Had 10 jaar eerder uitgevonden moeten worden.

Eindelijk een thermostaat die het doet.

Meerdere thermostaten gehad. Meestal teug ter reparatie. met geen enkel resultaat. Weer een poging gedaan en deze werkt prima. Eindelijk warm.

snelle levering werkt goed

als opmerking zou ik willen zeggen dat de bedienings unit te ver van de stekker zit nu moet hij eigenlijk altijd op de vloer liggen.

Er kan een hoop beter.

Spullen zouden geleverd worden met track and trace wat helaas niet het geval was. Spullen vonden wij in de voortuin. Dit vinden we erg vreemd met een bestelling van 2500 euro. Een berekening laten maken door jullie medewerker met wat we nodig zouden hebben. We houden de helft over dus zeer waarschijnlijk ook de helft te veel betaald. Ook hadden wij geïnformeerd over het plaatsen van de vloerverwarming en zouden gebeld worden over de mogelijkheden voor op korte termijn. Tot op de dag van vandaag nooit wat van vernomen. Algemene indruk van dit bedrijf is zeer slecht. En zou deze dan ook niet aanraden bij derde.

Mooi producten

Gebruiksvriendelijk en zeer goede help desk

Elektrische vloerverwarming doe 't niet

De elektrische vloerverwarming schijnt 't niet te doen. Refurbished?

Bijzonder slecht

Bij koop in maart vorig jaar mooie praatjes maar ze maken totaal niets waar. Komen hun afspraken zeker niet na. De vloerverwarming, in het dit geval de transformator, werkt niet naar behoren. Ze laten je telkens de problemen zelf oplossen. Ik sta denk ik nog steeds achter het product maar zal zeker deze firma niet aanraden. Cijfer tussen 0 en 10 zal bij ons op een 2 uitkomen.

Klantgericht en vriendelijk

Klantgericht bedrijf dat klanten vriendelijk en duidelijk te woord staat. Goede producten die snel worden geleverd.

Netjes

Bestelling netjes en op tijd geleverd. Product nog niet gebruikt

Netjes, compleet, goede gebruiksaanwijzing

Snel geleverd, netjes verpakt, voorzien van goede installatiehandleiding

Op voorraad naar niet op voorraad

Op de website staat aangegeven dat het product gewoon op voorraad is. Na bestellen blijkt in werkelijkheid dit niet zo te zijn en het nog weken duurt voordat dit geleverd kan worden. Product na ontvangen wel in orde.

Afsturen van de spiegel ging snel , echter moeten deze nog wel ontvangen van DHL

zie bovenstaande , moeten spiegel nog ontvangen

verwarmt lekker, maar stinkt

na verloop van tijd komt er een vervelende reuk van de mat.

Goede service en kwaliteit

Precies verzorgd wat er verwacht werd

Levering en kwaliteit prima

Na fout advies, door een zeer snelle levering dit weer goed opgelost.

Eenvoudig te monteren, lekkere warmte

Eenvoudig te monteren, lekkere warmte