Recent mijn oude kapotte thermostaat vd electrische vloerverwarming vervangen door een nieuwe. Vlot en keurig geholpen in de winkel. Veel modellen te zien in de winkel en ook diverse modellen elec. kachels en verwarmde spiegels.

Prima matje

Het werkt perfect. Lekkere warme voeten. Echt een aanrader.

Het product werkte niet en ik heb nog steeds mijn geld niet terug.

De toegestuurde verwarming werkte niet en na acceptatie van mijn klacht is het geld na anderhalve maand nog steeds niet teruggestuurd. Er wordt ook niet meer gereageerd om mijn berichten.

Chinese doorverkoop

Niet compleet geleverd. Er zat geen handleiding bij. Alleen een blaadje. Bij het opzoeken van de handleiding. Betreft het een aliexpress thermostaat aan de helft van de prijs. Jammer.

Heerlijke warme voetjes

Ik vind het kleed echt lekker warm nu! Geen pantoffels nodig. Alleen de grootste maat past niet onder mijn carpet. 240x330 dus de rest opvullen anders met een dun kleed zie je een randje waar hij stopt. Toch 5 sterren omdat het een lekker warm gevoel geeft. En bij een kleiner kleed was deze perfect. Toch een vraag of er een grotere variant gemaakt kan worden dan koop ik die.

Heel goed product en zeer snelle levering Heel erg blij mee

Geen belofte maar een uitkomst!

H oust je voeten warm en je hoofd koel.

werkt zeer goed

nooit meer koude voeten

Zeer tevreden met klant service

Wel kleine probleem met verwarmings element maar medewerkster QH heeft snel probleem opgelost. De nieuwe elementen is binnen en handoek radiator werkt weer. Dank u.

Prima element

Keurig bezorgd, niet de volgende dag maar goed, verder perfect

veel eerder moeten kopen

heerlijk warme voeten bij de bank

Werkt nog niet!!

Moet4 tot 6 weken drogen, dus te vroeg om te beoordelen.

eerlijk bedrijf!

had 2 elektrische vloermatten gekocht maar die gaven onder een wollen vloerkleed niet voldoende warmte. Keurig geretourneerd en zonder problemen aankoopbedrag terugbetaald!

Super snel geleverd en alles werkt goed

Super snel geleverd

Deskundig advies op maat.

Snel en deskundig advies. Aansluitend snelle levering van materiaal.

Prima bedrijf

Snelle levering en goed product

Prima oplossing

De mat helpt goed tegen koude voeten. Vol aan kost hij wel 145 Watt, maar de hele dag aan is niet nodig. En heeft 4 standen.

Had een ondervloer besteld maar was vergeten aan te kruisen om op te sturen. Kreeg een mail dat de goederen afgehaald kon worden. Gelijk gemaolikd dat dit niet mogelijk was. Geen probleem ze hadden de besteld omgeboekt naar verzenden. Niks geen gemekker dat het moeilijk was nee ze deden het gewoon Toppie wij reuze blij

Makkelijk aansluiten, werkt goed, mis alleen tips en tops op zuinig omgaan erbij.

Geeft een heerlijke warmte voor buiten, niet al te warm. Makkelijk om 2aan elkaar te koppelen. Top op 220.

top product

nu geen koude voeten meer ,comfortabel en goedkoop

Snelle werking, zeer efficiënt.

Snelle werking, zeer efficiënt. Kortom een tevreden gebruiker!

Phoenixstraat 37

1812 PP Heiloo