Snelle levering, mooi product

Mooi product

Snelle levering, mooi product

Mooi product

Was vergeten om aan te kruisen dat het verzonden moest worden. Met 1 mailtje werd dit gewoon geregeld prima service. Geen gemekker hier over doen ze gewoon

Vreemd, maar uiteindelijk goed opgelost.

In eerste instantie bevestiging en Track & Trace ontvangen, voor een uitverkocht product. Na mail contact met klantenservice goed opgelost. Jammer dat je door automatische order verwerking niet goed geinformeerd wordt.

Kwalitatief goed product

Eenvoudig zelf te installeren.

Kwalitatief goed product

Eenvoudig zelf te installeren.

Eenvoudige bediening

Jaren geen gebruik gemaakt vd vloerverwarming. Tot mijn buurman mij attenderende op dit apparaatje. Hij heeft het geïnstalleerd en het werkt prima. Zo zie je maar weer als je goeie buren hebt.

Eenvoudige bediening

Snel en goed bezorgd, warmte, snel en efficiënt!

Snel en goed bezorgd, warmte, snel en efficiënt! Echt meteen doen, weer lekker warme voeten. Laag stroomverbruik.

Snel en goed bezorgd, warmte, snel en efficiënt!

Snel en goed.

Snelle levering. Product zoals beschreven. Weer een tevreden klant.

werkt goed

Phoenixstraat 37