Voldoet aan verwachtingen

Zie boven

Goede prijs, snelle levering

Snelle deellevering, maar zonder bericht is bestelling gesplitst en deel later geleverd. Dat is verwarrend.

Duidelijke webshop

Snelle levering van pompschakelaar voor vloerverwarming

Vandaag besteld, morgen geleverd: een pompschakelaar voor vloerverwarming die alleen aangaat bij warmtevraag.

Lekker warm maar heeft tijd nodig om op te warmen.

Wordt lekker warm maar heeft wel tijd nodig om warm te worden.

Snel en correct geleverd

Snel en correct geleverd

Niks mis mee

Prima, doet wat hij moet doen

Heerlijk warme voeten.

de tapijtverwarmer werkt zoals gedacht.

Snelle en goede levering

Alles snel en compleet in huis nog niet aangelegd maar alles was wel compleet en in orde afgeleverd

Product zoals omschreven, levertijd prima.

Omschrijving op de website duidelijk. Product was goed verpakt en op tijd geleverd.

Erg goed

Ik heb een verwarmingsmatje onder het karpet gelegd en sindsdien aangename temperatuur bij mijn voeten. Ben tevreden

het werkt!

prima vloermat

Voldoet aan meer dan ik had verwacht Snel warm, onder vloerkleed onzichtbaar Geeft een behaaglijk gevoel aan de voeten. Dik tevreden dus

Heerlijke warme voeten

Gemakkelijk te plaatsen onder vloerkleed. Werkt uitstekend. Geen koude voeten meer en de warmte stijgt naar je benen en verder.

Correcte levering

Artikel werkt goed

Voldoet prima

Draad kan langer en praktisch op een hoekje had beter geweest. Na enige geknutsel hebben we nu warme voeten

Snel besteld en geleverd Voldeed niet aan de verwachting Ook snel retour geregeld

Doet wat beloofd wordt

Inmiddels de tweede carpet vloerverwarming aangeschaft, nadat het eerste exemplaar deed wat beloofd werd. Incl. regelaar om het vermogen traploos aan passen naar eigen wens van 0-100%. Twee puntjes die naar mijn idee het product nog universeler zouden maken zijn: iets langer netsnoer en keuze voor netsnoer aansluiting in midden of juist op een hoek. Maar nogmaals; deze carpet verwarming is heel comfortabel en dat tegen een zeer vriendelijk stroom verbruik.

Prettig bestelproces en fijn product!

Ik vond het bestelproces erg prettig en heb ook twee keer gebeld met de helpdesk. Ik ben toen goed geholpen. Het installeren van de verwarming vergde wel wat gepruts, en heb ook hiervoor de helpdesk nog een keer moeten bellen. Iets betere handleidingen of filmpjes zou wel fijn zijn voor de leek. De verwarming is nu geïnstalleerd onder parket en doet het fantastisch. We zijn ontzettend tevreden!

Goed advies en mooie kwaliteit

Goed geholpen met advies op maat

Snel geleverd. Werkt prima Veel minder stoken als je voeten lekker warm zijn

Bestelling zoals afgesproken op tijd geleverd

Snelle levering, perfecte mat

Binnen 24 uur geleverd, keurig verpakt. Heerlijke mat, hoeft maar even aan om daarna lang warme voeten te hebben.

goede service

bij bestelling was een artikel verkeerd geleverd dit werdt snel en correct omgeruild

Goede en snelle levering van de producten.

App van de vloerverwarming werkt niet en de manuals zijn verouderd. Op advies van QH een andere app gedownload die wel werkt.

Phoenixstraat 37

1812 PP Heiloo