Top service!

Wij hebben een thermostaat besteld en netjes geleverd gekregen. Bij het Monteren zie ik dat het display deels werkt erg jammer. Dus ff bellen wordt ik uiterst netjes te woord gestaan en na wat foto's mailen krijg ik een nieuwe opgestuurd met de excuses erbij. Dus kortom Top Service!

Onderhoud goed geregeld en kennis van zaken

Het onderhoud was van te voren goed ingepland en de onderhoudsmonteur heeft het onderhoud correct afgehandeld. Plezierige monteur met kennis van zaken.

Snel geleverd en mooie folie en wordt redelijk goed warm door een dik tapijt wel aluminium folie er onder gelegd

Ze helpen goed met advies en zijn snel met het sturen van de spullen

Super mooi product

Makkelijk te bestellen, makkelijk te leggen.

Kan er nog weinig over zeggen, het was 35 graden toen ik hem ontving....

Hij doet het, dat heb ik vast geprobeerd maar vraag me over 4 maanden nog eens.

Prettig om in een showroom de spullen te ervaren.

Ik kwam voor iets kleins,en kreeg gelijk ook uitleg voor infrarood panelen waar ik interesse voor heb.

Top service met juiste informatie

Op zoeke naar een nieuwe thermostaat voor oude vloerverwarming. Juiste info en kennis heeft me top geholpen...dank! Meteen het juiste besteld en werkt zoals aangegeven...

Goed product, eenvoudiger zou een bijgevoegde gebruiksaanwijzing zijn

Goed product, eenvoudiger zou een bijgevoegde gebruiksaanwijzing zijn. Wat opstart problemen ervaren; apparaat sloeg niet meteen aan; meerdere malen geprobeerd te resetten Op moment van opgeven sprongen ineens de ledjes aan

Handleiding ontbrak, na een telefoontje binnen paar minuten via de mail binnen. Goede service

Goede communicatie en snelle service

Goede communicatie en snelle levering

Zeer goed product goede snelle levering

Top top

Zeer snel geleverd met korte en bondige instruktie!

Snel geleverd. Duidelijke en zeer compacte gebruiksaanwijzing. Lijkt allemaal goed!

Goede communicatie, Vloerverwarming kwam netjes op maat gemaakt en bedraad . Goed verpakt .

Goed materiaal, goed verpakt en vriendelijke mensen

Ik heb de vloerverwarming als hoofdverwarming genomen. Telefonisch goed bereikbaar en vriendelijke mensen en goed geholpen. Wat beter kan? De beschrijving is prima op de doormeting (weerstand) na. Daar staat een tabel in, maar die is zo bleek na een telefoontje, niet juist. In beginsel niet duidelijk wat de tester doet en wat de multimeter. Ik heb de verwarming zelf nog niet kunnen proberen dus daar kan ik nog niets over zeggen.

Goede prijs voor prima kwaliteit

Snel en correct

Snelle en correcte levering. Top service.

Alle spullen besteld en alles was er. Volgende maand alles instaleren. En dan hebben we een lekkere warme ruimte.

Snelle levering en ben zeer blij met mijn product

Komt belofte na.

Artikel was niet op voorraad . Het betrof een pompschakelaar. Laat u e-mail adres achter u krijgt van ons bericht . Ben daar doorgaans in teleurgesteld maar nee hoor, keurig bericht na twee weken beste het artikel is weer op voorraad. Kijk daar hou ik van ! Keurig duidelijke Nederlandstalige handleiding er bij . Keurig geregeld !

Slecht

Aan de telefoon prima geholpen met mijn vragen. Maar omdat ze niet alles precies wist zou ze de resterende vragen doorzetten naar een collega. Ik zou via de mail antwoorden krijgen. Niets meer vernomen. Ik heb het artikel dus ook geretourneerd. Groeten, Edward Verhagen

Vrij klant onvriendelijk en onzorgvuldig

Verwacht geen klantvriendelijkheid meer als de 14 dagen retourrecht verstreken zijn. Ongeopend product omwisselen voor een stuk duurdere versie (bij QH afhaalbalie en uiteraard met bijbetaling) behoort op dag 15 al absoluut niet meer tot de mogelijkheden! Levering was wel snel zoals geadverteerd, maar producten zonder enige bescherming los in een grote doos, gelukkig waren deze verder ok.

X

Vriendelijk geholpen aan de telefoon en snel geleverd

Prima te leggen

Phoenixstraat 37