Snel op temperatuur bij een laag stroomverbruik.

We kregen uitstekend advies. De isolatielaag en verwarming waren snel gelegd. De verwarmingsmat is snel op temperatuur. De termostaatregeling maakt het mogelijk de verwarming langere tijd aan te laten bij een zeer laag verbruik. Heerlijk!

Mijn eerste en toffe ervaring

Een vraag gesteld en een snel antwoord gekregen over het product.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Super ik vond het top

Een goed product en een goede uitleg als je vragen hebt echt top.

Prettige samenwerking, goede service

kei goede ervaring

snel geleverd, niet compleet

De Flexpipe ontbrak waardoor ik zelf pijp moest gaan halen. Ook had er een kaart bij moeten zitten om de ohmse waardes op te noteren. Gemakkelijk te installeren, heb het nog niet kunnen testen ivm drogen vloer.

Zal wel geweldig zijn.

Heb geen elektrische vloerverwarming

Levering goed, moet de boel nog installeren!

Bestellen ging makkelijk en levering op tijd. Nu nog installeren.

Snelle lvering

Duidelijke instructie in het Nederlands. Kan niet verkeerd..

Levering zeer onregelmatig

Veel stress doordat de paketten alle drie apart werden geleverd, we dachten dat het zoek was en op de website stond niet welk gedeelte van het totale pakket geleverd werd, dus accessoires eerst, toen de vloerfolie en als laatst de thermostaat. Kost veel telefoontjes en 3 dagen thuis zitten Vloerverwarming kan ik nog niet beoordelen, net geplaatst

Top product

Top produkt

Onzorgvuldige levering

Levering bleek niet compleet te zijn en verkeerde thermostaat geleverd. Beloofd was om bij retournering direct de juiste thermostaat te leveren inclusief de overige onderdelen. Dit werd een dag later. Daarnaast ontbreekt de mantel nogmaals. Blijkbaar is het zeer lastig om de juiste spullen te leveren.

Geleverd volgens planning en netjes.

Zie boven

Heel erg goed

Snel geleverd. Prima hulp aan de telefoon. Goede prijs en kwaliteit

Van de week een elektrische CV en een warmtepomp boiler gekocht.

Van de week een elektrische CV en een warmtepomp boiler gekocht. Maar ik heb ze helaas nog niet ontvangen, en ik heb ook nog geen bericht gehad dat ze niet meer op voorraad zijn. Dus ik hoop wel dat ik binnenkort een bericht krijg dat het er aan komt. Omdat er een te grote run op de markt naar alternatieve verwarming's producten. Dit is ook de tweede keer dat ik de Review in mag vullen de eerste keer niet gedaan omdat ik nog niets binnen heb gekregen. Ik zeg ja maar het wordt misschien nee.

Perfect !

Zeer snel geleverd ! Gemakkelijk om te plaatsen en werkt zeer goed

Is oke

Voldoet

Via website besteld en hewoon netjes bezorgd.

Goede kwaliteit

Duidelijke beschrijving. Helaas zit er op de thermostaat geen programma voor verschillende dagen. Jammer als je enkele dagen per week van huis bent. Dan is manual bediening de enige mogelijkheid.

uitstekend

duidelijke informatie op de site, zeer kompleet pakket, afgeleverd met een heel duidelijke handleiding.

Redelijk

Voldoet maar heeft niet over

Slechte en onvolledige informatie

Thermostaat besteld en daarvoor advies gevraagd per e-mail. Voor het gemak is wel vergeten te vertellen dat voor het product nog een aanvullende hub nodig is van minimaal honderd euro. Iets wat je pas uitvindt nadat de installatie niet lukt. Het moment waarop terugsturen niet meer aan de orde is. Gemiste kans.

Prima apparaat, doet wat hij moet doen.

De thermostaat installeren is een fluitje van een ‘eurocent’. Vervanging van de oude sensor was niet nodig. Ik gebruik de fabrieksinstelling en de aan- en uit-knop.

Binnen 24 uur geantwoord op mijn vraag en snelle levering

Goed produkt, voldoet aan mijn verwachting.

Het snoer is aan de korte kant, dat heb ik moeten verlengen, maar dat ligt er natuurlijk aan waar het stopcontact zit.

Goede en snelle service

Direct antwoord op vragen en lossen het gelijk op als er iets niet mee geleverd is

Phoenixstraat 37

1812 PP Heiloo