Artikelen makkelijk besteld, snel geleverd. En ook een retourzending keurig afgehandeld.
Geachte heer, Bedankt voor uw review. Veel plezier met uw aankoop. Warme groet, Team Quality Heating.
Vlotte bezorging en eindelijk warme voeten
Geachte mevrouw, Bedankt voor uw review. Veel plezier met uw aankoop. Warme groet, Team Quality Heating.
Was erg enthousiast, toen het binnen kwam en ik was verbaasd hoe makkelijk het gebruik is. Ik ben er heel blij mee.
Geachte heer, Bedankt voor uw review. Goed om te horen dat u zo enthousiast bent over het product. Veel plezier met uw aankoop. Warme groet, Team Quality Heating.
Duidelijke website, bestelling geplaatst die ik een dag later kon ophalen bij de vestiging in Alkmaar, voor mij in de buurt. Heel fijn!
De hulp van Quality Heating hielp niet maar uiteindelijk is het toch gelukt
Geachte heer, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat het uiteindelijk toch gelukt is met de timer functie. Veel plezier met uw aankoop. Warme groet, Team Quality Heating.
Het apparaat voldoet maar de vaste kabel aansluiting is in mijn geval een probleem. Onder een mat onder de tafel midden de ruimte is de losliggende kabel een probleem.
Prima geregeld
Bij Quality heating hadden ze precies wat ik zocht voor een goede prijs. Mijn bestelling werd snel geleverd en werkt ook prima. Mijn konijnen zullen er lekker warm bijzitten op de koudere dagen en zo kan ik besparen op verwarmingskosten.
Geachte mevrouw, Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service als bedrijf. Uw review stellen wij dan ook zeer op prijs. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons. Warme groet, Team Quality Heating.
Na problemen met de vloerverwarming overleg gehad is gebleken dat het voltage door gebruik van zonnepanelen boven de 240 volt komt. Door een relais ertussen te zetten moet het opgelost zijn. Het heeft mij wel 2 thermostaten gekost en er zou dus wel extra aandacht aan besteed kunnen worden.
De bestelling was netjes verpakt, in herbruikbaar plastic zakje en minimale kartonnen doos. Ze werd op tijd geleverd en bevatte precies de artikelen zoals gewenst. De items voldoen aan de verwachtingen.
Geachte mevrouw, Bedankt voor uw review. We zijn blij dat we u naar tevredenheid hebben geholpen. We hopen de volgende keer u weer van dienst te mogen zijn. Warme groet, Team Quality Heating.
de verwarming ligt bij mijn onder een rond hoog polig karpet. werkt prima
Geachte heer, Bedankt voor uw review. Goed om te horen dat u tevreden bent over het product. Veel plezier met uw aankoop. Warme groet, Team Quality Heating.
Gemakkelijk te installeren en is een comfortabele warmte!
Geachte heer, Bedankt voor uw review. Veel plezier met uw aankoop. we hopen de volgende keer u weer van dienst te mogen zijn. Warme groet, Team Quality Heating.
Karpet verwarming, super product en lekker warme voetjes.
Zeer goed apparaat, installatie binnen een minuut en gecontroleerd op werking via een energie meter met een positief resultaat
Ik had een pakket elektrische vloerverwarming besteld. Bij openen van het afgeleverde pakket bleek dat de floorprimer niet was geleverd. Contact opgenomen met de klantenservice en gevraagd of de primer nog dezelfde dag kon worden opgestuurd zodat ik de volgende dag met de installatie kon beginnen. Ik kreeg een heel starre argwanende medewerker die foto's opgestuurd wilde hebben van alles wat wel geleverd was. Hij kon niet uitleggen waarom dat nodig was. Helaas was ik op dat moment niet in staat om foto's te nemen en op te sturen, dus de klus moeten uitstellen. Inmiddels is de betaalde primer nog steeds niet geleverd.....
Geachte heer, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. We vinden het spijtig dat u het op deze manier heeft ervaren, wij vragen af en toe om een foto om te kijken of alles wel geleverd is en wat er daadwerkelijk mist. Mochten er nog vragen zijn horen wij dit graag. Warme groet, Team Quality Heating.
Aangezien dhl geen zin had in het laatste stukje uitleveren van mijn pakketje. En redenen van je kan het toch gewoon toch komen halen. Is het mijn onduidelijk of dit bedrijf ok is de verzending was in ieder geval dramatische en zelfs alle contact even dramatische. En bizar dat een verzender zelfs te lui is om te bezorgen.
Geachte heer, mevrouw, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. We vinden het spijtig dat de verzending van het product anders verlopen is dan wij zouden wensen. Heeft u uiteindelijk uw bestelling wel gekregen of kunnen wij hierin nog iets betekenen? u mag altijd contact opnemen met ons via [email protected] Warme groet, Team Quality Heating.
Vloerverwarming aangeschaft 20m2 voor een kantoortje Wilde wat dingen zeker weten voordat we gingen bestellen en kregen na lang wachten iemand aam de telefoon die voor kon lezen wat er op de website stond, dat kon ik zelf ook ik wilde advies voordat ik het verkeerde zou bestellen en weer alles moest gaan ruilen. Buiten het telefonische klopte de rest prima Goede uitleg bij de vloerverwarming en was eigenlijk binnen no time geplaatst. Telefonische support verbeteren dan krijgen jullie volgende keer de volle sterren
Geachte heer, Bedankt voor uw review. Oktober en November zijn hele drukke maanden voor ons waardoor u als klant soms wat langer moet wachten dan wij zouden wensen. Onze excuses hiervoor. Bedankt voor uw feedback, wij zullen dit meenemen. Warme groet, Team Quality Heating.
Zeer onprofessioneel personeel. Tijdens het eerste bezoek bleek dat de dame die aanwezig was geen idee had over de producten die er verkocht worden. Tijdens tweede bezoek was er helemaal niemand aanwezig die onze vragen kon beantwoorden. Behalve de dame die niks wist. Boven was wel iemand aanwezig maar die was te druk aan de telefoon.
Geachte heer, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Uw mening is belangrijk voor ons. We vinden het spijtig dat u niet op de manier geholpen bent als wij zouden willen. Mochten wij nog iets voor u kunnen betekenen horen wij dit graag. Excuses voor het ongemak. Warme groet, Team Quality Heating.
Het bestelde artikel is snel en correct geleverd, voor een goede prijs.
Vloerverwarming voor de badkamer aangeschaft voor een fijn verblijf!
Geachte heer, Hartelijk dank voor uw positieve feedback. Dit stellen wij zeer op prijs. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Warme groet, Team Quality Heating.
Prima online keuzes voor in mijn geval elektrische vloerverwarming voor in de badkamer. Concurrerend geprijsd en zeer snel geleverd!
Telefonish goed bereikbaar. Minpunt...als een bijhorend product niet op voorraad is , vermeld dit dan bij de levering van de hoofd order. Dit voorkomt onnodige telefoontjes.
Geachte mevrouw, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Wij zullen uw feedback meenemen wanneer producten niet voorradig zijn, zodat u als klant op de hoogte bent. Warme groet, Team Quality Heating.
Goed advies en compleet aanbod. Ook goede service na aankoop als je bijvoorbeeld een vraag hebt. In de showroom zijn alle producten goed te bekijken zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Geachte heer, Hartelijk dank voor uw positieve feedback. Dit stellen wij zeer op prijs. Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop. Warme groet, Team Quality Heating.
Had in begin weinig hoop dat het wat zou zijn voor mijn probleem met koude voeten maar het werkt inderdaad prima kan nu rustig op de bank zitten zonder dikke sokken of pantoffels te moeten dragen ben zeer tevreden
Geachte heer, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons. Wij wensen u veel plezier met de aanschaf van uw product. Als u vragen heeft aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Warme groet, Team Quality Heating.
Pakje komt niet toe (na 10 dagen),, en ze willen het niet opnieuw sturen of mij terug betalen.
Geachte heer, Bedankt voor uw review. Vervelend dat uw bestelling vertraging heeft opgelopen, helaas zijn wij hierin ook afhankelijk van de pakket dienst. Is uw bestelling uiteindelijk wel binnengekomen? mocht dit niet het geval zijn kijken wij graag met u mee, u kunt dan een e-mail sturen naar [email protected] Excuses voor het ongemak. Warme groet, Team Quality Heating.
Phoenixstraat 37
1812 PP Heiloo