Na aanleg op de BG een jaar later weer materialen ingekocht voor de zolder.

dit was de eerste bestelling en die was prima.

Geen mailtje bij niet in voorraad

Bij bestellen niet aangegeven niet in voorraad en nadien geen mail.

Dat wat ik verwachtte is geleverd

Bij het zoeken via Google vond ik de elektrische vloerverwarming. De bestelling via de webshop verliep precies zoals ik wilde. De levering was snel en is duidelijk in de voortgang aangegeven. De verpakking is zorgvuldig. Geen kans op beschadiging. De twee verwarming matten geven de warmte onder ons vloerkleed zoals verwacht.

Gewoon doen wat je beloofd. Dat is alles.

Alles prima in orde

Alles prima, duidelijk en snel geregeld Vloer bevalt goed

Mooi en goed produkt!

Van begin tot einde goede service. Handleiding was duidelijk, website was helder en afspraken worden prima nagekomen.

Lekker warm aan de voeten en daardoor ook een aangenaam warm lichaam.

Mat voor heerlijk warme voeten

Mooie mat, eenvoudige bediening en heerlijke warme voeten. Goed instelbaar.

Gewoon zoals het hoort!

Bij hen een elektrisch vloer verwarming systeem gekocht. Voor aankoop enkele vragen waarbij ik door de klantenservice goed en vriendelijk geholpen ben. Product is ook netjes verpakt en ziet er goed uit. Nog niet geïnstalleerd op moment van schrijven, dus werking niet meegenomen in de beoordeling.

eenvoudig te installeren

programmeren ging makkelijk. temperatuur weergave kwam goed overeen met een losse ruimte thermometer geplaatst nabij de klok thermostaat PRF 78.

Goede opvolging bij problemen

Zending wordt in delen geleverd, wat niet standaard wordt gecommuniceerd. Een levering was niet correct, maar is snel en soepel opgelost.

Nette service

Helaas ontvingen wij een elektrische mat die aan een zijde stuk was. Maar ma telefonisch consult en het mailen van een foto ontvingen we in 2 dagen ee nieuwe mat per post.

Geen leugen beste sevice die ik ooit heb ervaren

Pakketje was niet verstuurt. Op het laatstr moment gebelt (vrijdag 1639) uitgelgd het was een kado. Er werd direkt een nieuwe verstuurd. Er kwamen 2 binnen, wilde de andere ook mits ik korting zou krijgen. 10 euri korting gekregen echt top!

Gewoon geweldig

Gewoon goed

prima product en snel geleverd

Prima firma en de producten zijn scherp geprijsd

Mooi product

Mijn product is mooi afgewerkt.!Snelle levering, duidelijke website. Goede prijs - kwaliteit verhouding. Aanrader

Niet erg warm.

Niet erg warm had iets meer vermogen verwacht. Mat werkt voor de rest prima .

Onvolledige levering

Ik heb 2 warme voetenmatten 50x70cm besteld en betaald Er wordt tot op heden maar 1 mat geleverd Verpacking was open

Verwarmt niet

Gedachte was in serre onder ondertapijt verwarming , als een electrische deken. Moet nu volgens info alles eerst isoleren. Bedrijfs asverteerd voor bepaalde tijd besteld morgen in huis , bedrijf zit op 12 km afstand van mijn woonhuis. 8 dagen later wordt een beschadigde pijp geleverd. Bij gebruik Total geen verwarming, schakelaar links om rechts om , geen temp verhoging enz. Ga er mee terug volgende week ., service schijnt groot te zijn.

Goed en netjes geholpen

Alles goed en duidelijk uitgelegd kon het direct mee nemen

Snelle efficiente levering; goede geleverde kwaliteit

Prima prijs/prestatie verhouding

Super eenvoudig bestellen en super snel in huis.

Prima artikel en eenvoudig te bestellen. Levering is uitzonderlijk snel. Heel dik tevreden.

Lekker warm

Sinds hij binnen is onder het tapijt gelegd en nu altijd lekker warm in de zithoek. Nu blijf de cv ook lager dus minder stookkosten.

Wat een comfort

De elektrische mat die ik heb besteld, geeft een stuk comfort bij het thuiswerken. Warme voeten is in zijn geheel warm en zo hoeft de verwarming niet de hele dag te branden.

Phoenixstraat 37

1812 PP Heiloo