Heerlijk

Zo’n mat had ik veel eerder moeten aanschaffen.

vlotte levering , goed product.

Veel info vooraf, ook snel reactie bij vragen

Prima, alles tijdig en in orde gekregen. Wel in 2 zendingen en dozen te groot en/of te weinig verpakkingsmateriaal (inhoud gaat met transport in doos rollen waardoor dozen wat verfrommeld er uit zien) maar alles oke.

Scheelt paar graden in onze tuinhuis. Het is veel aangenamer dan met andere warmte bronnen.

Netjes op tijd zoals afgesproken

Snelle levering en goede telefonische service

Gemakkelijk telefonisch bereikbaar en goede service

Prima matje, levering vertraagd

Het verwarmde voetenmatje werkt prima. Er is één stand. Ik denk dat na t aanvankelijke opwarmen een 2e, wat lagere stand, fijn zou zijn, puur om warm te blijven. De levering was ongeveer een week later dan aangekondigd - decemberdrukte.

Vanaf de eerste dag geen koude voeten meer. Echt een aanrader

Helemaal top!!

Snelle levering!!

Snelle levering en prima apparaat

De schakelaar werkt perfect

Heerlijk

Zit achter mijn buro thuis te werken met lekker warme voeten maar ook weer niet te warm. Perfecte oplossing. Heb n houten vloer die niet geisoleetd kan worden en zo heb ik m n eigen vierkante meter vloerverwarming

Service zoals service moet zijn

Wij waren aan een nieuwe thermostaat toe. Vraag gesteld op de website welke voor ons het beste zou zijn. Keuze advies terug gekregen. Bestelling geplaatst. Binnen twee dagen geleverd. Vraag gesteld over de instelling, duidelijk antwoord gekregen en klaar. Kortom: geen "poespas" geen commerciële antwoorden, gewoon service zoals service hoort te zijn.

Prima bedrijf

Snelle levering en niet duur.

Prima, snelle levering netjes verpakt

Prima, het geleverde product was goed verpakt, alles zoals besteld en duidelijke gebruiksaanwijzing. Het was snel ontvangen.

Doet wat het moet doen! En het scheelt weer stroom en geluid.

Het werk maar moeilijk te bedienen

Het apparaat ziet er goed uit werkt ook prima maar de bediening laat te wensen over als je de gegevens wilt aflesen druk je normaal op het display maar er gebeurt niets je moet op een van de bedieningsknoppen drukken het display gaat aan maar je hebt meteen de instellingen verandert als je op de aan uit knop druk gaat het apparaat uit en schakelt de verwarming af je moet wederom drukken zodat het apparaat aangaat en het display oplicht misschien dat het software matig oplosbaar is..? zou wenselijk zijn...

Heerlijk

Lekkere warmte onder de karpet. Eenvoudig aan te sluiten. Zou fijner geweest zijn indien er een antislip laag onder zou zitten aan beide zijden. Kleed glijdt erg makkelijk

Prettig en ter zake kundig

Ik was op zoek naar infrarood vloerverwarmingsfolie voor een tiny house om zelf te leggen. Daar komt nogal wat bij kijken: wattage, isolatie, ondervloer etc. Uiteindelijk voor 120w/mtr gekozen. En omdat ik het de volgende dag wilde leggen, waren de benodigde onderdelen binnen een kwartier bij elkaar gezocht. Tijdens het leggen viel het me op dat de XPS isolatie geen aluminiumzijde had, zoals vaak wordt geadviseerd. Na telefonisch contact overtuigde EV mij dat dat ongewenst is; de folie interfereert met het alu met een brom als gevolg. Na een eerste test met ca. 5 2mtr was ik sceptisch; in het huisje is het 6 graden, de folie voelt handwarm, zou het genoeg zijn? Na 10 2mtr en een nacht aan staan ben ik voorlopig overtuigd. Het is aangenaam warm.

Snelle afhandeling bestelling

Gewoon goed

Honeywell round mudulation thermostaat gekocht. Zeer snel geleverd tegen redelijke prijs

Snel en correct

De levering van het door mij bestelde artikel was netjes en snel. Helaas werkte het artikel niet maar wens. Na één telefoontje, waarin begrip werd getoond, kon ik het retourneren. Er was duidelijke uitleg hoe dit werkte. Ondanks dat artikel niet oké voor mij was, goede ervaring

Snelle levering en product zoals verwacht

Fijn monteren

Prettig te verwerken

Helemaal top

Snelle levering Mooi product

Zeer snel geleverd, goed verpakt.

We moeten het nog installeren. We verbaasden ons over het kleine pakket. De vloerverwarming is erg dun en we zijn benieuwd hoe het zal bevallen.

Phoenixstraat 37

1812 PP Heiloo