Ik ben zeer tevreden

Snelle en nette levering, prima producten, goede keus

Nieuwe thermostaat besteld voor de vloerverwarming van de badkamer. Volgende dag netjes geleverd. Goed product met prima prijs-kwaliteit verhouding. Een aanrader!

Snelle levering met duidelijke handleiding.

Top.

Ideaal altijd warme voeten

Al ruim 20 jaar hebben wij elektrische vloerverwarming en tot nu toe zeer tevreden hierover.

Prima product, graag aanvulling presentatie (info op website)

Product voldoet zeker aan de verwachting. Heb antwoord op mn gemailde vraag snel ontvangen. De toepassing (op tegelvloer onder vloerkleed) komt veel voor, maar jullie verkopen geen geschikte isolatiemat die op de tegels gelegd kan worden. Daarover is ook geen informatie, terwijl het een zeer eenvoudig product is (bv Aluline vochtwerende ondervloerfolie) bij een DHZ. Daardoor moet de klant zelf technisch genoeg zijn om product toe te passen (inzicht hebben en zelf isolerend materiaal kiezen).

Goed product, makkelijk te verwerken ! Gelegd in de egaline……..super !!

Lekker warm, makkelijk in gebruik. Wel mis ik een thermostaat, dat los ik op met tijdklok die hem om de 45 min even 15min uitschakeld.

Helemaal tevreden

Ik heb nu op de badkamer geen koude vloer meer. In combinatie met een infrarood spiegel is het behaaglijk op de badkamer en bovendien is er geen condens op de spiegel.

Snel

Goed contact en snel en goed gestuct! Volgende keer weer bij Jimmy!

zeer compleet afgeleverd

aanrader.

Doet wat ie moet doen.

Gebruik deze voor mijn solar ball om het zwembad te verwarmen bij wisselende bewolking.

Tot nu toe een zeer goede reactie n.a.v. mijn klacht

Ik ben zeer tevreden over de reactie die ik heb gekregen n.a.v. de klacht. Ook Patricia handelt de zaken goed en snel af, top.

Werkt prima

De karpet verwarming voldoet geheel aan wat wij ervan verwachten zeer tevreden en de voeten zijn lekker warm. Waarom geen 5 sterren? Op de webshop staat op voorraad volgende dag geleverd en dat was niet het geval.

Nette simpele site, snelle levering en prima prijzen!

Snelle levering, degelijke kwaliteit materiaal

Vriendelijke website, snelle levering, degelijke kwaliteit materiaal. De verpakking liet wat te wensen over, mijns ziens mag je een iets degelijker en zorgvoldig verpakte bestelling ontvangen als je voor meer dan 800 euro besteld. De matten waren in een lage kwaliteit doos verpakt met veel ruimte binnen waardoor het geheel wat rommelig en onproffesioneel overkwam.

Snel en goed

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering (perfect)

3x scheepsrecht

Ik heb bij quality heating een vloerverwarming en isolatieplaten besteld. Tot 2x toe zijn de isolatieplaten teruggestuurd door DHL vanwege verkeerde labels. Dus bijna 3 weken gewacht op een volledige bestelling. De isolatieplaten zijn aan alle kanten beschadigd door de "voorzichtige" koeriers.

prima geregeld

Enige puntje was dat ik tijdens bestellen niet kon zien hoeveel kabelschoentjes er bij geleverd zouden worden dus daarom voor de zekerheid extra bijbesteld voor 19,- en dit bleek overbodig daar de hoeveelheid geleverde bij een standaard bestelling al ruim voldoende was

Alles goed voor elkaar

2 maal 9m2 elektrische vloerverwarming besteld, alles mooi op tijd geleverd, en het werkt goed

Van bestellen tot levering uitstekend verzorgd

Uitstekende ervaring, van bestellen tot levering.

Ik heb mijn ervaring reeds naar u verzonden

Ik heb mijn review reeds naar u verzonden

Kan ik nog niets over zeggen, heb de vloer verwarming nog niet geïnstalleerd

Phoenixstraat 37

1812 PP Heiloo