Goede Informatie

Super snelle levering

Heerlijke warme voeten

Dankzij deze electrische vloerverwarming van Warmup hebben we een aangename vloertemperatuur. Eenvoudig plaatsen en in ons geval op een betonnen ondergrond in de egalisatie met daarop pvc vloertegels. Even aan en lange tijd genieten van de restwarmte. We weten nu dat ook de houten woonkamervloer eruit gaat en vervangen wordt door beton met Warmup vloerverwarming erop. Ook de ie4 thermostaat vinden wij heel prettig. Moet alleen nog kijken hoe ik achteraf de energie tarieven kan invoeren, dan houdt hij zelfs de kosten bij.

Moet hem nog plaatsen

Had de verwarming ‘op tijd’ gekocht! Aanstaande zaterdag wordt deze geplaatst?!?! Herinner mij er dus volgende nog maar een keer aan! Groet Kees

Bereikbaar, behulpzaam en snel

Ik kon meerdere malen met al me technische vragen bij jullie terecht. Jullie waren goed bereikbaar, behulpzaam en leverde heel snel. Goed bedrijf!

In een zin: uitstekend.

Deskundig advies. Snelle levering. Prima vetwarming

Prima snelle levering

Prima snelle levering goed verpakt

Duidelijke website

Goed ding, werkt ook mooi en weinig verbruik!

Goede, snelle levering en duidelijke site. We gaan meer bij jullie bestellen, binnenkort!

Prima, klantgericht

Overigens wel 2 kanttekeningen: 1 1 te snel, te kort door de bocht met nadruk adviseren om 200W te nemen voor een kleine toiletruimte waar het alleen gaat om warmere tegels en niet ruimte verwarmen 2 neem een vervoerder eerder die afspraken nakomt, die problemen serieus neemt en waarmee je daarover normaal kunt communiceren. DHL zegt uiteindelijk het is bezorgd wat niet waar is.

Het was goed, snel en niet te duur

Dit bedrijf werd mij aanbevolen door een vakman en het heeft mij zeker niet teleurgesteld. Goede kwaliteit, snel geleverd.

goed te doen, maar wel nauwkeurig werken

Afgelopen week heb ik de vloerverwarming aangebracht. Ik weet dus nog niet of hij werkt, maar de gemeten waarden blijven goed, dus ben optimistisch. Het aanbrengen op de vloer ging goed (zelfklevend), maar bij het aanbrengen van de egalisatielaag bleek dat de draden en ook het netje op sommige plaatsen toch graag omhoog gaan drijven (ondanks extra vast tapen). Uiteindelijk toch gelukt om dit in de tegellijm op te vangen, maar dat vereiste wel erg voorzichtig werken.

Levert kwaliteit.

Bestelling snel en stevig verpakt ontvangen . Het matje voldoet aan alle verwachtingen. Lekker warm aan de voeten . Binnen 30 minuten is de vloerbedekking in de caravan heerlijk warm .Top !

De eerste bevindingen zijn goed.

Prima apparaat voor de vloerverwarming. Werkt goed.

Goede uitleg

Na showroompakket kon ik compleet pakket meenemen.

Makkelijk besteld, snel geleverd!

Erg fijn voor gebruik in de caravan.

Wij hebben de verwarmingsmat aangeschaft voor de caravan. We hebben er een dunne schoonloopmat overheen liggen. Geen koude voeten meer!

Uitstekende opgelost

Een verkeerd product was geleverd, maar de klantenservice heeft dit uitstekend opgelost. Altijd bereikbaar en reageerde snel.

Duidelijke site en snelle levering

Aanrader

Goede prijskwaliteit vehouding

Makkelijk besteld,snel bezorgd. Gewoon zo als het hoort!

Goede kwaliteit van de producten slechte verzendverpakking

De producten zijn heel goed Hoeken van de vloerplaten waren beschadigd door transporteur Door te dunne folie verpakking neem ik dat de transporteur niet kwalijk Ik kom hierop terug bij het bedrijf

Mat nog niet gebruikt, bedrijf is attent en levert op tijd tegen een goede prijs.

Te laat ontvangen

Hij is goed spoel lekker warm jammer kan niet afstellen warmte sparen enerjie

Prima website

Na bestelling van artikel op de duidelijke website een snelle levering!

Eerst gebeld voor info, de mevrouw wist waar ze over praatte en heeft me voldoende info gegeven. Besteld en netjes op tijd binnen. Aanrader

Wat heerlijk!

Via via hier over gehoord. De poes had er echt moeite mee maar na een week is iedereen er blij mee! Even opwarmen, knuffelen, in slaap vallen, de kachel kan lager.... Top!

Phoenixstraat 37

1812 PP Heiloo