Goede prijs kwaliteit verhouding. Vlot verzonden.

Verder niets aan toe te voegen.

Supersnelle levering

Nieuwe thermostaat besteld, de geleverde bleek kapot te zijn. Zonder enig probleem de volgende dag een nieuwe in huis.

Snelle levering goed verwarmbaar

Vandaag besteld morgen in huis het werkt premie laagste stand is zelfs voldoende

gewoon goed

gewoon erg goed en supersnel geleverd

Gewoon top!

Wat ik had besteld was even niet leverbaar, maar ik kreeg gewoon een zwaardere vloerverwarming folie, zonder meerprijs. Alle materialen waren ruim voldoende aanwezig in de levering, folie, bekabeling en connectors. Heel prettig!

Snelle bezorging en product naar wens

Uitstekende droogloopmat, en ondanks de drukke Kerstperiode heel snel bezorgd

Kundig, behulpzaam en vriendelijk

Ik ben keurig per mail en telefoon te woord gestaan door altijd vriendelijke en behulpzame medewerkers. Ze namen de tijd voor mij om mee te denken en er was ook goede hulp met technische ondersteuning. Ook waren zij goed bereikbaar. Ik heb goed advies ontvangen en ben uiteindelijk zeer tevreden met de door mij aangeschafte slimme thermostaat voor de badkamer vloerverwarming. Het product werd ook snel geleverd.

Snelle levering. Prima product

Je vloerkleed wordt lekker warm. Het snoer is met een krappe 2 meter alleen erg kort, waardoor je een verlengsnoer nodig hebt.

Gee koude voeten meer.

Het werkt goed.Het is te overwegen om een tweede versie uit te brengen waarbij de aansluiting aan een kopse kant zit. De klant heeft dan een keus afhankelijk van zijn thuissituatie .

warme voeten

snel geleverd, werkt prima.

Ongeorganiseerde kutzooi

Belachelijk bedrijf, klant op de hoogte houden van zijn bestelde pakketje is al te veel werk, na 6x bellen eindelijk eens duidelijkheid! Bestel hier nooit van mijn leven meer wat!!

Fijne tapijt verwarming!

Uitstekende service en prima tapijt verwarming. Heel blij mee!

Prima service!

Heb het product nog niet gebruikt, maar een foutje in de levering werd vriendelijk en vlot verholpen

Prima contact gehad Er werd goed geluisterd en alles is uitstekend afgehandeld

Wij hebben twee kleden besteld maar hebben dat te snel gedaan en niet goed overdacht. Ik heb met het bedrijf gebeld en de situatie uitgelegd De kleden waren verzonden maar weer retour gegaan ivm de lockdown Er is genoteerd door de medewerkster dat ze niet meer verzonden hoefden worden en dat is goed gegaan en het geld min de verzendkosten zijn netjes terug gestort. Alle lof

Doet wat gewenst is!

De mat komt snel om temperatuur en zorgt voor een aangenaam gevoel in voeten en benen. Ideaal als bijverwarming in een relatief koude ruimte (zolder om thuis te werken).

Zoals gehoopt

Bestellen-betalen-leveren precies wat je verwacht.

snel en deskundig!

snel en deskundig!

Matten makkelijk te plaatsen op de muur voor muurverwarming ipv vloerverwarming. Heerlijk warme muur die de ruimtes goed verwarmt

Geeft minder warmte dan ik had verwacht

uitstekend en snelle service

snel geleverd en goed materiaal

Adequate afhandeling van de bestelling.

Snel het juiste product kunnen vinden. (Ik was al vaker op deze site geweest). Besteld en volgende dag thuis. Prima. Overigens een goede vloerverwarming voor een mooie prijs.

Geweldige uitkomst

Deze vloerverwarming ligt onder een oosters tapijt in onze tuinkamer. Nu hebben we in deze tijd van het jaar (winter) geen koude voeten meer. Top

Goed, vriendelijk en snel

Besteld, na een belletje kon ik het product dezelfde dag afhalen, top Service!

Geweldig!!!

Door al dat thuiswerken krijgen mijn partner en ik al snel hele koude voeten. Dit matje met 3 standen is fantastisch!! Wordt snel warm en zorgt voor hele warme voeten. Echt een aanrader!!!

goede aanvulling, lekker voor voeten minder koudeoptrek, dacht dat het iets warmer zou worden, ligt kennelijk ook aan de dikte van het karpet

Phoenixstraat 37

1812 PP Heiloo