Snelle levering, makkelijk bestellen, goed product en betaalbaar.

Komt afspraken na zeer goede service

Komt afspraken na zeer goede service. Goed bel contact.

Fijne vloerverwarming

Ik heb twee kleine matten onder mijn karpet gelegd bij de bank. Zodat je er niets meer van merkt dat de plavuizen geen vloerverwarming meer heeft omdat we van het gas af zijn. Ik laat hem wel aan omdat het wel lang duurt voordat je de warmte voelt. Ben er heel blij mee!

Heerlijk warme voeten

Makkelijk, onder tapijt, stekker er in en super bijverwarming voor koude vloeren

prima bedrijf

Prima bedrijf, goede leveringen en juiste prijzen. Mooi produkt (DMC Pro), al een paar keer toegepast.

Ik heb een aantal verbouwingen achter de rug. Op dit moment heb ik een proefopstelling in de keuken om uit te testen hoe ik het uiteindelijk gaat doen met al die verwarmingen. Uiteindelijk zal ik het anders gaan gebruiken dan de gebruikelijke adviezen.

De warmte is heerlijk maar miste enige informatie over gebruik en verbruik dus de info

Wil graag weten hoeveel verbruikt h e t

Volgens afspraak binnen 1 dag geleverd, tevreden over het product

Misleidende Blackfriday korting.

Vloerverwarming is goed. De kabel is korter dan op internet staat. Blackfriday korting is misleidend, medewerker geeft aan dat ze het niet weet Jammer,

Héérlijk

Snelle levering van een uitstekend product dat in deze tijd zeer gewaardeerd wordt.

Ondanks Sint drukte binnen 1 dag geleverd. TOP!

Artikel besteld in de Sint tijd. Ondanks dat werd het artikel binnen 1 werkdag geleverd. Echt heel fijn.

Na mijn telefoontje over foutieve levering werd diezelfde dag de juiste levering verzonden en na het weekend werd de foutieve levering opgehaald. Heel erg tevreden.

Prima, mag meer service

Snelle levering, maar zat geen beschrijving of iets bij, ook geen advies over hoe warm het kan worden of dat er een thermostaat bij moet.

prima iets te warm

handiger om meteen een temperatuur dimmer mee te zenden

Super service

Wij hebben een vloerverwarming aangeschaft maar deze bleek niet de juiste maat te hebben die we nodig hadden. Dit is door een rekenfout verkeerd besteld. We hebben contact gehad met Quality heating. Hier zijn we door Patricia super vriendelijk en heel fijn geholpen. Ze kijken mee naar oplossingen en dat hebben we als zeer prettig ervaren.

Komt weinig warmte vanaf

Waarschijnlijk omdat de mat ook warme afgeeft aan de koude ondervloer, heeft het niet veel effect naar boven toe.

Snelle verzending

Artikel besteld, volgende dag al geleverd.

Prima snelle levering. Tevreden over het geleverd product.

Ok

Ok

Heerlijk

Met een houten vloer op de begane grond die om bouwkundige redenen niet geïsoleerd of verwarmd kan worden, hadden we last van koude voeten. Nu hebben we het elektrische matje(50x100) onder het vloerkleed liggen en schakelen we het aan als we daar zitten: heerlijk.

Perfekt

Works like a watch, could be better. Please put heating also to the very end of carpet, but 10/10

Doelstelling : warme voeten voor naar bed gaan gehaald

Heb de verwarmingsketel onder vloerkleed gelegd. Maat 180x280 past precies en verwarmt dus een aanzienlijk deel in de zithoek. Heb m aangesloten met een timer en dat werkt fantastisch: tussen 7 en half 11 doet ie zijn werk. Nooit meer met koude voeten naar bed en dat geldt voor en mijn vrouw. Heb zelf door stenose een loopprobleem en bewegen is voor mij dus moeilijk. Ik raad deze mat aan.

Ik ben super blij met mijn vloerkleed verwarming. Werkt echt perfect. En heel goedkoop.

Prettig, goed bereikbaar en goede service

Gebeld ivm 1 levering 2 bestellingen die ik tegelijkertijd had geplaatst. Mevrouw heeft het voor mij uitgezocht en ben ik teruggebeld met info dat levering in 2 delen is geweest. Track en tracé ontvangen via de mail en kon ik mijn 2e levering volgen. 2 dagen later was deze in huis. Top

netjes

heb nog een telefonische vraag gesteld over inkorten van de mat en krijg daar een onderbouwd antwoord op.

Phoenixstraat 37

1812 PP Heiloo