Zeer goede ervaring met deze partij

Ik heb hier een vloerverwarming voor mijn badkamer besteld. Goede informatie te vinden op de site, ook voor installtie. De bestelling was super snel verstuurd en kwam netjes verpakt aan. Al met al aan te raden om hier te bestellen!

Bij vragen snel antwoord

Klantenservice is goed

Snel geleverd en prima kwaliteit

Goede ervaring, blij mee.

Prima materiaal, goede service!

Alhoewel de handleidingen niet op alle punten voor mij helemaal duidelijk waren is de hulplijn danveeer top. Bereikbaar en behulpzaam. Echte goede service dus.

Goed advies , ruime keuze en snel geleverd (gelijk meenemen)

Thuis al de nodige informatie opgezocht en afmetingen genoteerd. Aangekomen in de showroom werden we vriendelijk te woord gestaan en de nodige informatie werd verstrekt. uiteindelijk een keuze gemaakt en alles werd gelijk ingepakt e konden we alles meenemen in de auto. Omdat we er nog niet helemaal aantoe waren heeft de installatie een paar weken later plaatsgevonden, alles werkt naar behoren en zijn er erg blij mee. Met vriendelijke groet, J Haaijer

Easy and good

Easy to use, good description

Perfect verzorgd en supersnel geleverd

Ruim assortiment en goede kwaliteit.

Had er nog nooit van gehoord maar wat een goede en fijne optie om toch warmte te voelen onder je voeten SUPER

Kan niet beter

Werkt zoals ik had verwacht prima product

Snelle en duidelijke bestel mogelijkheden.

Ruime keus uit producten.

Misleidende verwachting

Warmte is minimaal , de suggestie is dat het meer warmte afgeeft .

Zag er eerst een beetje tegen op, maar is uiterst makkelijk te plaatsen

Dit is voor iedereen toepasselijk en makkelijk te plaatsen.

zeer goed.

ik ben zeer blij met de karpetverwarming ,zo hebben we geen koude voeten meer. Ik beveel zeker vrienden en broers dit product aan bedankt voor de zeer snelle service, Jos Jacobs Leunen LIMBURG

positief

Ik heb de verwarming nog niet geïnstalleerd dus kan ik over de werking niets zeggen. De materialen zien er goed uit. de eerste controle meting kwam ook overeen met de tabel waarden zodat het uitgangspunt zekerheid bied. Verder is er een duidelijke handleiding bij. Er kan weinig fout gaan wanneer je je aan die instructies houdt. De levering was een beetje chaotisch. 1 deel zou ongeveer 2 weken later geleverd worden , wat akkoord was, maar de volgende dag kwamen er meerdere meldingen dat het pakket onderweg was en bleek alles toch binnen 2 dage geleverd te zijn. Vermeldenswaard is nog dat de vervoerder er wel een potje van had gemaakt omdat op 1 deel het verzendadres was gewijzigd en dit dus ergens anders was afgeleverd. Gelukkig kreeg ik wel een afleverbevestiging dat mijn mijn pakket bij de buren was afgeleverd, inclusief adres, zodat ik dat deel toch nog kon achterhalen.

Alles uitstekend

Mooie showroom, goed geholpen, snelle levering, adequate telefonische ondersteuning en geld retour na terugsturen van wat ik over had. De vloerverwarming zelf komt kwalitatief goed over en doet het na installatie perfect.

Een prima vloerverwarming in de badkamer

Prima via de app in te stellen

Het werkt uitstekend en het comfort is geweldig

Mijn ervaring is heerlijke warme voeten, op de laagste stand

Mijn verwachtingen zijn nog niet overtroffen.

Goededag, Bij instellen van het sensortype "out" geeft het display 00,0 weer. Na instelling gedurende een hele nacht op "out" vertoont het display een vloertemperatuur van maximaal tot 3° Celcius. Ik gebruik een bestaande vloersensor en verwarmingskabel van Electro Heat. Mijn verzoek is om oplossing van dit technisch probleem. Met vriendelijke groet, Henk Lenaers

Gebruiksvriendelijk en lage inbouwhoogte.

Makkelijke mat, plakt goed (zelfs zonder de strip te gebruiken). Ook in de inbouwhoogte van de mat is zeer klein. Enige nadeel is dat de levering in twee pakketen is bij verschillende postbezorgers, een van de mails hiervan ontving ik in de SPAM.

Werkt super

Alles werkt prima, aanleg simpel. Alleen WiFi werkt nog steeds niet, dit is een minpunt.

Moet het nog monteren ,maar het ziet er goed uit.

Prima bedrijf

Zij geven prima advies en ondersteuning. Levering is conform de afspraak

Zeer slechte technische ondersteuning, niet nakomen afspraken, geen enkele support

Het is een verschrikkelijke ervaring die wij hebben gehad en nog steeds met Quality Heating uit Alkmaar/Hilversum. Ze verkopen je de producten en legservice. Leveren de producten en komen vervolgens niet leggen. Er is geen communicatie, volstrekt onbereikbaar, en vragen om (technische) uitleg worden niet beantwoord. Ook nu wij een klacht hebben ingediend geven ze niet thuis en sturen ze de Rechtsbijstand op ons af. Ga niet met Quality Heating in zee!

Te weinig warmte

Ook op hoogste stand te weinig warmte

Top bedrijf goede uitleg

Meerdere malen contact gehad met zeer vriendelijke medewerkers ( op 1 na dan die was zeer onvriendelijk)

Phoenixstraat 37

1812 PP Heiloo