Ik heb hier een vloerverwarming voor mijn badkamer besteld. Goede informatie te vinden op de site, ook voor installtie. De bestelling was super snel verstuurd en kwam netjes verpakt aan. Al met al aan te raden om hier te bestellen!
Klantenservice is goed
Geachte heer, mevrouw, Wij zijn erg blij om te horen dat u zo tevreden bent met ons als bedrijf en de klantenservice. Uw review stellen wij dan ook zeer op prijs. Wij wensen u veel plezier met de aankoop van uw product. Warme groet, Team Quality Heating.
Goede ervaring, blij mee.
Geachte heer, mevrouw, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons. Wij wensen u veel plezier met de aanschaf van uw product. Als u vragen heeft aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Warme groet, Team Quality Heating.
Alhoewel de handleidingen niet op alle punten voor mij helemaal duidelijk waren is de hulplijn danveeer top. Bereikbaar en behulpzaam. Echte goede service dus.
Geachte heer, mevrouw, Wij willen u bedanken voor het plaatsen van uw review. Dit is voor ons als bedrijf erg belangrijk. Namens het gehele team wensen wij u veel plezier met uw aankoop. Graag horen wij van u welke handleiding niet duidelijk was voor u. Wij zullen dit dan intern verder oppakken ter verbetering van ons bedrijf. Warme groet, Team Quality Heating.
Thuis al de nodige informatie opgezocht en afmetingen genoteerd. Aangekomen in de showroom werden we vriendelijk te woord gestaan en de nodige informatie werd verstrekt. uiteindelijk een keuze gemaakt en alles werd gelijk ingepakt e konden we alles meenemen in de auto. Omdat we er nog niet helemaal aantoe waren heeft de installatie een paar weken later plaatsgevonden, alles werkt naar behoren en zijn er erg blij mee. Met vriendelijke groet, J Haaijer
Geachte heer, mevrouw, Wij zijn erg blij om te horen dat u zo tevreden bent met ons als bedrijf. Uw review stellen wij dan ook zeer op prijs. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Warme groet, Team Quality Heating.
Easy to use, good description
Geachte heer, mevrouw, Wij willen u bedanken voor het plaatsen van uw review. Dit is voor ons als bedrijf erg belangrijk. Namens het gehele team wensen wij u veel plezier met uw aankoop. Warme groet, Team Quality Heating. Dear Sir or Madam, We would like to thank you for posting your review. This is very important to us as a company. On behalf of the entire team, we wish you a lot of fun with your purchase. Warm regards, Team Quality Heating.
Ruim assortiment en goede kwaliteit.
Geachte heer, mevrouw, Wij willen u bedanken voor het plaatsen van uw review. Dit stellen wij als bedrijf erg op prijs. Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent met uw aankoop en wensen u veel plezier me het gebruik van uw product. Warme groet, Team Quality Heating.
Had er nog nooit van gehoord maar wat een goede en fijne optie om toch warmte te voelen onder je voeten SUPER
Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review. Dit is voor ons erg belangrijk. Wij zijn erg blij om te horen dat u zo tevreden bent met uw aankoop en wensen u veel gebruiksplezier. Warme groet, Team Quality Heating.
Werkt zoals ik had verwacht prima product
Ruime keus uit producten.
Warmte is minimaal , de suggestie is dat het meer warmte afgeeft .
Geachte heer, mevrouw, Bedankt voor het plaatsen van uw review. Wij vinden het als bedrijf zijnde erg vervelend om te horen dat u niet tevreden bent met uw aankoop. Ik zie dat uw bestelling bestaat uit een karpetverwarming van 60Watt. Dit is het laagste wattage dat wij aanbieden en is bedoeld om de ergste kou van de vloer te halen. U kunt, wanneer uw bestelling binnen de 14 dagen retour termijn valt, de bestelling retour zenden wanneer u niet tevreden bent met uw aankoop. De retour informatie kunt u terug vinden onderaan op onze website. Warme groet, Team Quality Heating
Dit is voor iedereen toepasselijk en makkelijk te plaatsen.
ik ben zeer blij met de karpetverwarming ,zo hebben we geen koude voeten meer. Ik beveel zeker vrienden en broers dit product aan bedankt voor de zeer snelle service, Jos Jacobs Leunen LIMBURG
Geachte heer, mevrouw, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons. Wij zijn erg blij om te horen dat u ons aanbeveelt in uw omgeven. Daarnaast wensen wij u veel plezier met uw aankoop en heerlijk warme voeten. Warme groet, Team Quality Heating.
Ik heb de verwarming nog niet geïnstalleerd dus kan ik over de werking niets zeggen. De materialen zien er goed uit. de eerste controle meting kwam ook overeen met de tabel waarden zodat het uitgangspunt zekerheid bied. Verder is er een duidelijke handleiding bij. Er kan weinig fout gaan wanneer je je aan die instructies houdt. De levering was een beetje chaotisch. 1 deel zou ongeveer 2 weken later geleverd worden , wat akkoord was, maar de volgende dag kwamen er meerdere meldingen dat het pakket onderweg was en bleek alles toch binnen 2 dage geleverd te zijn. Vermeldenswaard is nog dat de vervoerder er wel een potje van had gemaakt omdat op 1 deel het verzendadres was gewijzigd en dit dus ergens anders was afgeleverd. Gelukkig kreeg ik wel een afleverbevestiging dat mijn mijn pakket bij de buren was afgeleverd, inclusief adres, zodat ik dat deel toch nog kon achterhalen.
Geachte heer, mevrouw, Wij willen u bedanken voor het plaatsen van uw review. Dit is voor ons als bedrijf erg belangrijk. Wat betreft de verzendwijze, dit zullen wij meenemen en intern uitzoeken om dit in de toekomst te kunnen verbeteren, onze excuses voor het ongemak. Namens het gehele team wensen wij u veel plezier met uw aankoop. Warme groet, Team Quality Heating.
Mooie showroom, goed geholpen, snelle levering, adequate telefonische ondersteuning en geld retour na terugsturen van wat ik over had. De vloerverwarming zelf komt kwalitatief goed over en doet het na installatie perfect.
Geachte heer, mevrouw, Wij zijn erg blij om te horen dat u zo tevreden bent met ons als bedrijf. Uw review stellen wij dan ook zeer op prijs. Wij wensen u veel plezier met de aankoop van uw product. Warme groet, Team Quality Heating.
Prima via de app in te stellen
Geachte heer, mevrouw, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Indien u vragen heeft aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Warme groet, Team Quality Heating.
Mijn ervaring is heerlijke warme voeten, op de laagste stand
Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review. Wij zijn erg blij om te horen dat u zo tevreden bent met uw product en wensen u veel plezier van uw aankoop. Warme groet, Team Quality Heating.
Goededag, Bij instellen van het sensortype "out" geeft het display 00,0 weer. Na instelling gedurende een hele nacht op "out" vertoont het display een vloertemperatuur van maximaal tot 3° Celcius. Ik gebruik een bestaande vloersensor en verwarmingskabel van Electro Heat. Mijn verzoek is om oplossing van dit technisch probleem. Met vriendelijke groet, Henk Lenaers
Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review, dit waarderen wij enorm. Wij helpen u graag zodat uw verwachtingen overtroffen worden. Ik heb uw naam kunnen vinden in ons systeem. Wij zullen via de mailcontact met u opnemen voor uw technische probleem. Wellicht dat deze mail in uw spambox terecht komt. Warme groet, Team Quality Heating.
Makkelijke mat, plakt goed (zelfs zonder de strip te gebruiken). Ook in de inbouwhoogte van de mat is zeer klein. Enige nadeel is dat de levering in twee pakketen is bij verschillende postbezorgers, een van de mails hiervan ontving ik in de SPAM.
Geachte heer, mevrouw, Wij zijn erg blij om te horen dat u zo tevreden bent met ons als bedrijf. Uw review stellen wij dan ook zeer op prijs. Wij wensen u veel plezier met de aankoop van uw product. De tip over de levering zullen wij meenemen voor in de toekomst, dank u wel hiervoor. Warme groet, Team Quality Heating.
Alles werkt prima, aanleg simpel. Alleen WiFi werkt nog steeds niet, dit is een minpunt.
Geachte heer, mevrouw, Bedankt voor het plaatsen van uw review, dit is voor ons erg belangrijk. Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent met uw aankoop. Graag zouden wij in contact met u willen komen wat betreft de wifi zodat wij u hiermee kunnen helpen. Heeft u voor ons een ordernummer? U kunt ons ook een e-mail sturen onder vermelding van uw ordernummer of telefonisch contact met ons opnemen. Warme groet, Team Quality Heating.
Moet het nog monteren ,maar het ziet er goed uit.
Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve feedback. Dit stellen wij zeer op prijs. Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop. Warme groet, Team Quality Heating.
Zij geven prima advies en ondersteuning. Levering is conform de afspraak
Het is een verschrikkelijke ervaring die wij hebben gehad en nog steeds met Quality Heating uit Alkmaar/Hilversum. Ze verkopen je de producten en legservice. Leveren de producten en komen vervolgens niet leggen. Er is geen communicatie, volstrekt onbereikbaar, en vragen om (technische) uitleg worden niet beantwoord. Ook nu wij een klacht hebben ingediend geven ze niet thuis en sturen ze de Rechtsbijstand op ons af. Ga niet met Quality Heating in zee!
Geachte heer, mevrouw, Er is uitgebreid contact met u over de kwestie welke wij betreuren. Wij hebben zelf geen rechtsbijstand ingeschakeld. Momenteel zijn wij nog bezig om samen met u tot een passende oplossing te komen. Warme groet, Team Quality Heating.
Ook op hoogste stand te weinig warmte
Geachte heer, mevrouw, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Dit stellen wij zeer op prijs. Wij vinden het erg vervelend dat u niet tevreden bent uw aankoop. Graag ontvangen wij een ordernummer of aanvraagnummer van de e-mail. Indien u vragen heeft aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Warme groet, Team Quality Heating.
Meerdere malen contact gehad met zeer vriendelijke medewerkers ( op 1 na dan die was zeer onvriendelijk)
Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review. Uw mening is enorm belangrijk voor ons. Wij zijn blij om te horen dat u over het algemeen zeer tevreden bent met ons als bedrijf. Uw tip zullen we meenemen voor in de toekomst, onze excuses hiervoor. Wij wensen u veel gebruiksplezier. Warme groet, Team Quality Heating.
Phoenixstraat 37
1812 PP Heiloo