Product is snel geleverd

Het product werkt goed op onze al bestaand vloerverwarming

Zeer eenvoudig te leggen en aan te sluiten.

Werkt prima. Zeer tevreden. Waarschijnlijk is de vervoerder iets te wild met de pakken Heatpack omgesprongen. Bij het uitpakken waren er verschillende hoeken afgebroken.

Heerlijk warm!

Stekker in het stopcontact en klaar! Jammer dat ik niet iets gekozen heb met een thermostaat.

Compleet snel en goede prijs

geweldig en snel

snel gestuurd en werkt prima

Mooi materiaal, snel geleverd.

Zie boven

Niks negatiefs te melden

Besteld, geleverd voor een redelijke prijs, alles werkt, dus: Prima

Werkt perfect!

Snelle levering, makkelijk te instaleren. Echter een minpuntje, de slechte kwaliteit van de schakelaar/thermostaat!

Werd zeer goed geholpen in het maken van mijn keuze

Ik had een probleem met mijn electrische vloerverwarming. Werd super goed geholpen door hun technische afdeling. Bedankt nogmaals.

Heerlijke warmte. Makkelijk aan te leggen

Snelle levering Makkelijk aan te brengen

Geweldige ervaring

Altijd koude voeten in het najaar. Wij hebben laminaat in de woonkamer en daarop een mat, maar evenzogoed koude voeten. Even gezocht op internet en zo bij jullie gekomen voor een elektrische vloerverwarming. De maat die ik besteld heb was ook perfect. Tot slot geen koude voeten meer en met warme voeten naar bed, geweldig.

werkt prima

Goed systeem. Ik heb er wel een tijdschakelaar bij gezet, zodat de temperatuur voor de houten vloer eronder niet te ver oploopt (af en toe een half uur uit). Misschien is ons kleed ook te dik en komt er nog meer warmte doorheen als het kleed wat dunner is.

Snel geleverd goed product

Ideaal de vloerverwarming onder het tapijt. Geen koude voeten meer en het trekt niet koud op van de vloer. De hond vind het ook heerlijk warm

Prima, snelle levering

Dit tesamen met de gunstige prijs, uistekend!

Mooi product

Snelle levering en goed service.

Vooraf goed advies gekregen en pakket werd snel geleverd. Er ontbrak een onderdeel maar dit werd snel nageleverd.

positief onder voorbehoud

Ik heb 3 verschillende Quality Heating Karpet Verwarmings elementen aangekocht voor gebruik in een zithoek en onder een bureel , waar het s'avonds killig kan zijn ( stenen vloer ) . Werden vlot geleverd ( gratis ) . Het duurt wel een tijdje voor het warmte-effect voelbaar is , maar geeft wel meer comfort . De afmetingen van de elementen kloppen evenwel niet met hetgeen op de website staat . De respectievelijke lengtes zijn 90 cm ( ipv 100 cm ) , 135 cm ( ipv 150 cm ) en 180 cm ( ipv 200 cm ) . De breedtes zijn 46 cm ( ipv 50cm ) . Omdat er eventueel moet rekening gehouden w met de afmeting van het tapijt die er bovenop komt , vind ik zo'n incorrecte informatie wel spijtig . De wattages kloppen wel . Ook geen enkele handleiding , geen merkgegevens , geen veiligheidsinstuctie's ( brandgevaar ?)

Doen we ze beloven

Pakketten netjes ontvangen en goed verpakt. Alles werkt naar behoren. Quality Heating een aanrader om warm te blijven tijdens de koude (thuiswerk)dagen.

Uitstekend functionerende mat

Perfecte prijs kwaliteit verhouding

Super tevreden mee

Wij zijn er erg blij mee heerlijk warme voeten en stroom gebruik valt reuze mee Wij zien de winter met een gerust hart tegemoet

Prima geholpen

Eerlijk en snel antwoord gekregen

Snelle levering en keurige prijzen

In maart 2020 onze badkamer verbouwd en elektrische vloerverwarming geplaatst. In november wordt onze keuken gerenoveerd. Door onze positieve ervaringen in maart besloten nu alvast de elektrische vloerverwarming voor de keuken te bestellen.

Prima hulp bij keuze en nette afhandeling

De verkoop medewerkster Patricia heeft me uitstekend geholpen bij de keuze van vloerverwarming. Het werd super snel geleverd en toen er iets verkeerd aankwam was het omwisselen zo geregeld. Ik ben uitermate tevreden over het product en de service.

Het is nog niet koud genoeg om hem te beoordelen.

zie bovenstaand commentaar.

Phoenixstraat 37