Goede service!

Vloerverwarming werd zeer snel verzonden. In mijn eerste pakket miste helaas een onderdeel, maar na gebeld te hebben, stuurden ze dit onderdeel direct naar me op. Hele goede service!

Snelle levering en juiste instructies stelden mii tevreden.

Ik ga vaak voor de goedkoopste oplossing met weinig moeilijke trucs. Dat is gelukt.

Snel en goed

Snelle levering van het artikel. Installatie was snel klaar.

Vloerverwarming werkt geweldig

Perfecte heerlijke, effectieve en simpel te installeren voet-vloerverwarming

Perfecte heerlijke, effectieve en simpel te installeren voet-vloerverwarming.

super!

Na de bestelling hadden we vloerverwarming binnen 24 uur in huis. Makkelijk te plaatsen zoals vermeld op de site.

Helemaal blij met onze nieuwe vloerverwarming!

Snelle levering.

Snelle levering. Prima.

Snel, duidelijk, betaalbaar

Prima telefonisch geholpen, snelle levering, doen wat ze beloven

Prima ervaring

Goed verpakt en duidelijke gebruiksaanwijzing.

Zeer snelle bezorging.

Snelle bezorging. Omschrijving kan wat duidelijker. Lastig om te zien welke plakband je mag gebruiken en hoe de stroom dient te worden aangesloten. Maar belangrijkste: werkt prima

Zeer tevreden ik ben niet zo handig. Kwam ik er niet uit, even bellen had direct iemand aan de telefoon die het uitlegde en kon weer verder.

Goed advies, snelle levering en uitstekende opvolging om probleem op te lossen

Goed advies en snelle levering, alles heel professioneel. Maar als er iets mis gaat, dan leer je een bedrijf echt kennen. Uitstekende opvolging, persoonlijk, proactief, vakkundig en snel geregeld. Hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. Hartelijk dank!

De voordeligste

Prima, snelle levering en product ziet er goed uit

Lekker makkelijk, overzichtelijk en snel

Gewoon een "recht toe recht" uit organisatie. Kon eigenlijk wel een Rotterdamse onderneming zijn. Niet lullen maar poetsen! Magnifiek

Prima uitleg op website en snelle levering

Goede uitleg op de website. Bestellen gaat heel makkelijk en direct goede opvolging van bestelling per mail, gevolgd door snelle levering.

Goed geholpen, snel geleverd

Prima ervaring, mijn vraag werd deskundig beantwoord en de thermostaat die ik daarop heb gekocht voldoet ruimschoots aan de verwachtingen.

Supersnelle levering en degelijk verpakt.

Werkt zoals omschreven; wordt nooit te heet heerlijk warm aan de voeten.

Alles prima in orde

Geen min punten

Snelle levering goed product

Makkelijk te legen goed product voor dat geld.

Snelle levering ,goed materiaal

Nog maar kort gleden aangeschaft, maar veelbelovend

Pas 2 avonden, die niet echt heel fris waren, uit kunnen proberen. Het lijkt echter aan de verwachtingen te (gaan) voldoen. In de herfst komt er natuurlijk de echte ervaring mee aan de orde.

Snel in huis

Producten snel geleverd duidelijke montage instructie er bij.

prijs kwaliteit verhouding is prima

Dit was mijn 2e order bij quality heating, helaas zit er nooit in de doos wat er in moet zitten, evenals voorgaande bestelling zitten de roller en het tape niet in de doos, is allemaal geen halszaak maar wel slordig.

Prima product omschrijving en snelle levering van de vloerverwarming pomp schakelaar.

Duidelijke website. Eenvoudig te bestellen. Duidelijke handleiding.

Phoenixstraat 37

1812 PP Heiloo