Goed product en prima levering

Heel tevreden. Gunstige prijs, snelle verzending en keurige handleiding.

aangenaam warme voeten

de thermostaat kan heel wat lager ;als je voeten warm zijn blijft je lijf ook warmer

Prima webwinkel

Ben zeer tevreden , Snelle levering, Vloerverwarming werkt prima

Alles volgens plan en opgave

Levering betrouwbaar en communicatie daarover is uitstekend. De karpet verwarming heeft veel tijd nodig om warm te worden zelfs als er isolatiemat er onder wordt gelegd... daarna voldoet deze naar behoren. Het is echter ook niet zo dat de verwarming een graad naar beneden gezet kan worden. Maar de koude die normaal door het karpet naar boven kwam is weg, dus het comfort is verhoogd en daar gaat het tenslotte om.

Product prima, service zeer matig

Heb 3 pompschakelaars voor vloerverwarming besteld en ontvangen waarbij 2 prima voldoen (tevreden klant), maar 1 niet goed bleek te werken Toevallig heb ik de afgelopen weken met 2 zeer vergelijkbare bedrijven te maken gehad waarbij iets retour gestuurd moest worden na eerste zending. Het éne bedrijf denkt vanuit de klant, realiseert zich dat ik al betaald heb maar nog geen gebruik kan maken van het product, en gaat ervan uit dat ik deug: Ik kan in het weekend op de website aangeven dat er iets niet klopt, meteen wordt het proces in gang gezet om het vervangend artikel op te sturen met daarbij een adressticker die ik weer op dezelfde doos kan plakken om het verkeerde artikel meteen retour te sturen. Kortom: na twee dagen heb ik waar ik recht op heb, en het enige wat ik hoef te doen is een sticker plakken op een doos en deze afgeven bij een verzendadres in de buurt. Na twee dagen krijg ik nog een vriendelijk mailtje dat het verkeerde artikel retour is ontvangen, klaar! Dat is bij Quality Heating wel even anders: - ik kan pas maandag bellen tijdens mijn eigen werktijd, vergeet dat en wordt dus dinsdag, wordt vervolgens wel vriendelijk te woord gestaan - ik krijg een ouderwets PDF formulier opgestuurd wat ik eerst moet uitprinten waarop ik vanalles moet invullen wat ik eerst moet opzoeken - ik moet zelf maar zorgen dat ik een verzendverpakking regel, en moet de verzending eerst zelf betalen, waarbij ik maar moet hopen dat ik dit retour krijg. - ik krijg - hopelijk en blijkbaar- het werkend artikel pas opgestuurd nadat het andere retour is ontvangen en inderdaad defect is bevonden waardoor ik - als alles mee zit- twee weken verder ben. Ik ga niet dood, maar vind dit teleurstellend.....

Prima afwikkeliing

Prima afwikkeling en goede service

Prima functionerende plaatselijke en tijdelijke bijverwarming

Zeer snelle levering en goede prijs - kwaliteit van het product.

Zeer tevreden.

product voldoet

Conform afspraak product geleverd gekregen. Ik had gehoopt op iets meer warmte maar de vloermat voldoet.

geweldig

Heerlijk warme voeten, snelle en prima levering.

Erg goed

Snel te monteren duidelijke beschijving,en het resultaat is super

Prima sercice, directe levering

Prima sercice, directe levering

Snel en goed materiaal!

Mijn kapotte thermostaat vervangen door een model van Elektrische -Vloerverwarming, zeer snel in huis en na montage beter bedieningsgemak dan de oude + veel betere kwaliteit. Eenvoudig top.

Goede spullen, snelle levering

Uitstekend.

Te vroeg om te beoordelen

Ik probeer met de vloerverwarming de huidige kosten van de stadsverwarming te verlagen. De vloerverwarming staat alleen overdag aan omdat ik die met mijn 10 zonnepanelen wil voeden.

En goede aftersles

Prijs kwaliteit

Snelle levering duidelijke website juiste prijs kwaliteit

netjes en snel verstuurd

ook bij hulp op installatie vragen snel en goed beantwoord

Zwakke communicatie en lange levertijd

Na twee dagen nog geen nieuws, bij navraag slechts na de tweede poging een bericht terug. De T&T kreeg ik een uur na de levering....

Nooit meer koude voeten na plaatsing vloer mat onder mijn kleed.

Goede aankoop

Vanwege de plavuizen 's winters een koude ondergrond. Nu neemt het de eerste kou weg.

Mooi systeem en duidelijke handleiding

Garantie zeer netjes afgeh

Probleem met een termostaat is zeer netjes opgelost Er wordt een nieuwe opgestuurd Ik ben zeer tevreden

Zeer snelle levering

Goed telefonisch geholpen. En de bestelling naar tevredenheid.

Phoenixstraat 37

1812 PP Heiloo