Uitstekende actie van klantenservice

Het laatste item van een vloerverwarming met bepaalde afmetingen bleek door twee mensen tegelijk besteld te zijn. De klantenservice nam direct telefonisch contact met mij op en stelde voor om als oplossing eenzelfde systeem, maar dan met hoger vermogen op te sturen zonder extra kosten. Zeer vriendelijk en proactief, en mijn pakket was er de volgende al. De prijs kwaliteit lijkt in orde, al kan ik over een paar weken pas testen of het systeem werkt ivm droogtijd van de tegellijm.

Eenvoudig te installeren. Werkt prima

Een aantal weken geleden mijn bestaande- en defecte- controller in de badkamer vervangen door de Kiyoh. Schema was duidelijk en hierdoor was de installatie erg eenvoudig. Ook verbinden met de (Homey) zwave controller ging vlekkeloos. Wel moest ik hiervoor de Homey tijdelijk verplaatsen naar de badkamer omdat de afstand te groot was. Werkt sinds de installatie als een zonnetje.

Het Elk element nog niet gebruikt

Er ontbrak een gebruiksaanwijzing op de doos was er wel wat geschreven in het pools.

Goed geholpen en snelle levering

Ik had vragen over de karpetverwarming die had aangeschaft. De medewerker heeft mij zeer goed geholpen en geadviseerd. De adviezen opgevolgd en nu voldoet de karpetverwarming aan al onze wensen.

Dikke prima

Nog niet aangesloten

Heb het nog niet gïnstalleerd, maar het product ziet er goed uit Ook snel geleverd!

Zending niet compleet

Ik ga er van uit dat wanneer een product wordt verzonden er eerst wordt gekeken of het product compleet is. In mijn geval ontbrak er het klembeugeltje van de temperatuur opneemt. Ik heb deze nu vast gezet met een tyrap.

Snelle en correcte levering

Supersnelle en correcte levering. Product is helemaal naar onze wens.

De levering is i.i.g. goed geregeld. de montage en gebruik moet zich nog uitwijzen wordt in februari geplaatst .

Simple en goed

Goede service en vlotte levering

Telefonisch keurig te woord gestaan en op de door mij gestelde vragen netjes antwoord gekregen.

Mooie kwaliteit vloerverwarming

Fijne vloerverwarming, redelijk aan te sluiten.

alles goed verlopen.

prima geholpen en vlot geleverd

Inderdaad warmere voeten dankzij deze 'vloerverwarming'!

Onder ons vloerkleed gelegd en aangesloten. Na ca 10 min wordt t kleed merkbaar warmer. In hoeverre de ruimte hiermee warmer wordt is niet meetbaar, maar t zal niet veel zijn. Jammer dat de snoeraansluiting aan/onder t kleed een rare verdikking heeft, waardoor t kleed een lichte bobbel toont en niet meer glad ligt.

Zeer goede ervaring, zelf gelegd, duidelijke info!

Snelle levering, door een foutje was er iets niet bijgeleverd, dat is de volgende dag met excuses nageleverd. Werkt goed. Ga volgende week voor de volgende ruimte nogmaals bestellen!

Een goed service, snelle levering en betaalbaar !

Goede snelle levering

De prijs/kwaliteit was prima. Een snelle en goede levering, goed verpakt. Enkel ontbrak er een bevestigingsklemmetje, maar daar heb ik een tyripe voor geruikt.

In een woord fantasties

Heel goed geeft prima warmte verdeling onder vloerkleed

Werkt prima

Goede en snelle levering

Prima en deskundig antwoord op mijn telefonische vragen.

Goed product

Vlotte afhandeling en de karpetverwarming bevalt ons prima

Snelle levering en goede service

De pompschakelaar is snel geleverd. Op mijn mailtje over een probleem met het stekkertje is snel en begripvol gereageerd. Een aanvullende vraag is uitgezocht en beantwoord.

Heerlijk warme voeten

Onder het tapijt bij de vleugel. Nu kan ik heerlijk muziek maken en mijn voeten blijven lekker warm

electric floor heating

Bought electric floor heating from Quality Heating - they were very accommodating in revising the offer 3/4 times and when the whole setup was agreed the payment and delivery went very smooth. The foil is very good quality and the system is reasonable easy to install - DIY. Overall a positive experience!

Goed en super snel.

Je krijgt wat ze beschrijven. Als je niet weet wat je koopt kan je gewoon bellen.

Phoenixstraat 37

1812 PP Heiloo