Prima functionerende plaatselijke en tijdelijke bijverwarming

Zeer snelle levering en goede prijs - kwaliteit van het product.

Zeer tevreden.

product voldoet

Conform afspraak product geleverd gekregen. Ik had gehoopt op iets meer warmte maar de vloermat voldoet.

geweldig

Heerlijk warme voeten, snelle en prima levering.

Erg goed

Snel te monteren duidelijke beschijving,en het resultaat is super

Prima sercice, directe levering

Prima sercice, directe levering

Snel en goed materiaal!

Mijn kapotte thermostaat vervangen door een model van Elektrische -Vloerverwarming, zeer snel in huis en na montage beter bedieningsgemak dan de oude + veel betere kwaliteit. Eenvoudig top.

Goede spullen, snelle levering

Uitstekend.

Te vroeg om te beoordelen

Ik probeer met de vloerverwarming de huidige kosten van de stadsverwarming te verlagen. De vloerverwarming staat alleen overdag aan omdat ik die met mijn 10 zonnepanelen wil voeden.

En goede aftersles

Prijs kwaliteit

Snelle levering duidelijke website juiste prijs kwaliteit

netjes en snel verstuurd

ook bij hulp op installatie vragen snel en goed beantwoord

Zwakke communicatie en lange levertijd

Na twee dagen nog geen nieuws, bij navraag slechts na de tweede poging een bericht terug. De T&T kreeg ik een uur na de levering....

Nooit meer koude voeten na plaatsing vloer mat onder mijn kleed.

Goede aankoop

Vanwege de plavuizen 's winters een koude ondergrond. Nu neemt het de eerste kou weg.

Mooi systeem en duidelijke handleiding

Garantie zeer netjes afgeh

Probleem met een termostaat is zeer netjes opgelost Er wordt een nieuwe opgestuurd Ik ben zeer tevreden

Zeer snelle levering

Goed telefonisch geholpen. En de bestelling naar tevredenheid.

In tweede instantie prima

Het apparaat is gemakkelijk elektrisch aan te sluiten en te monteren maar in de bijgeleverde informatie zit geen duidelijke uitleg hoe het apparaat bediend moet worden. Ook de app is erg onduidelijk zonder verdere begeleiding. Gelukkig kon er een wat betere handleiding gedownload worden, maar hulp van de helpdesk was toch essentieel. Die kon me wel goed helpen bij het instellen en nu werkt het apparaat naar tevredenheid (ook via de app!)

Het systeem gekocht wat in de ontkoppelingsmat word verwerkt Ong 40 m2 snel en makkelijk te monteren vele malen sneller als de geweven matten zeer mooi product snelle levering

Ruime keuze en snel geleverd

werkt uitstekend !

Heerlijk warm : stenen vloer voelde altijd ijskoud aan in de winter. Met deze vloerverwarming is het behaaglijk warm.

Snelle levering zoals beloofd, goed product

Product ziet er solide uit, levering zoals beloofd.

snel ontvangen

Ging allemaal vlekkeloos en de verwarmingsmat is super!

Phoenixstraat 37

1812 PP Heiloo