Pluspunten

Ik heb een zeer goed product ontvangen het werkt perfekt

Pluspunten

Prima service. Snelle levering.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

komen afspraken niet na vwb levertijden en terugbelactie. Track en gtracecode ontvangen van verkeerde vervoerder zodat pakket niet kon worden gevolgd.

communicatie richting klant moet echt beter en afspraken nagekomen worden.

Pluspunten

Goede informatie, netjes geholpen, het pakket compleet en netjes geleverd.

?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke website.

Als na twee keer leveren de bestelling nog niet compleet is, twijfel ik over de professionaliteit van dit bedrijf.

Pluspunten

Goed product snelle levering goed contact

De uiteinden (lussen) van de stroomkabel blijven niet altijd vlak liggen waardoor bij het aanbrengen van de egalisatielaag of lijmlaag, er meer afdekking nodig is om de stroomdraden er onder te krijgen. Het zou erg handig zijn als ook die lussen aan het onderliggende net vast geplakt zouden zitten.

Pluspunten

Flexibel en goed advies. Laagdrempelig met veel verstand van zaken.

Pluspunten

Eenvoudige bestelling Goede proffesionele adviezen snelle levering

Pluspunten

Snel en betrouwbaar

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reactie en vlotte levering

van de bezorger kreeg een e-mail dezelfde dag als dat ze het product leverden. mischien kan dit een dag eerder????

Pluspunten

snel geleverd

prijs is aan de hoge kant

Pluspunten

Snelle levering en goed verpakt

Pluspunten

Correcte antwoorden van de mail door directeur.

Levering via DHL verliep niet goed. Eerste levering is niet aangeboden. Geen kaartje. Tweede levering een dag goed. Bedrijf is onduidelijk met juist banknummer

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Nog geen positieve punten. Wacht op levering. (Informatie)

Informatievoorziening. Heb nog steeds niets onvangen. Wacht op informstie na reclamatie.

Op dit moment geen

Pluspunten

Afwijkingen op de site worden na telefonisch contact dezelfde dag nog aangepast. Snelle levering. De geleverde kabel is iets beter te verwerken in minder diepe ondervloer dan de gele concurrent. Bij voorkeur bij dit soort ondiepe vloeren de kabel i.p.v. het matje gebruiken. Kans dat je tegels loskomen met gebruik van een matje is vrijwel zeker. Ruim aanbod in thermostaten. In de floor primer zie ik geen meerwaarde. Ligt ook aan de manier waarop de kabel bij ons gemonteerd is. Wellicht als je de kabel op een bestaande ondergrond legt (en je geen isolatie kunt aanbrengen) dat de primer voor een soort afdichting zorgt.

Ik ben het eens met eerdere reviews, een iets betere verpakking. Primer optioneel aanbieden. Deze heb ik niet gebruikt.

Pluspunten

Snelle levering, alleen website werkte niet altijd

Pluspunten

Ik had na het afronden van mijn bestelling toch liever een iets grotere electrische vloerverwarmingsmat. Dit is na één telefoontje prima geregeld zonder gedoe.

Pluspunten

Snel en zonder problemen

Pluspunten

Dit keer was de sealband door de verpakking getrokken waardoor lichte beschadiging maar kan ook door de leverancier zijn gebeurt

Pluspunten

De (korte) beoordelingsvragenlijst, hoewel wat aan de vroege kant. Vloerverwarming is nog niet geinstalleerd, laat staan aangezet. Keurige bevestigingsmails op bestelling én betaling Duidelijk omschreven producten op de website en keuze is daarom goed te maken. Compleet geleverd pakket met primer, rolletje, waarschuwingskaart, enz. Over het product kan ik inhoudelijk nog niets zeggen.

Doos is niet sterk, was fors gedeukt. Product lijkt nog wel intact. Tip; opvullen met vulmiddel óf sterkere doos.

Pluspunten

Na het plaatsen van Radiator foli en antie slip mat prima, en lekker warm.

Pluspunten

Dik tevreden Meer hoef niet zeggen

Pluspunten

Vlot te bestellen en levering

De invulvragen op het retour zend formulier komen niet overeen met het gestelde in de aanwijzing. "zonder opgave van reden *

Phoenixstraat 37

1812 PP Heiloo