Pluspunten

Voor mijn badkamertje had ik maar 6 m2 nodig. Het was makkelijk gelegd en mijn vloertje is heerlijk warm. Dank ook voor de snelle verzending.

Pluspunten

De zaken zijn goed en snel geleverd. Ook was de prijs prima. Kortom, geen klachten of opmerkingen, en ik zou er zo weer bestellen

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke handleiding bij installatie, prachtige thermostaat. Primer is een aanrader overigens. Superblij met onze warme vloer!

Pluspunten

Primer besteld en thermostaat.

Ik mis een duitsehandleiding bij de thermostaat.

Pluspunten

55 isolatie boards besteld en snel ontvangen. Super kwaliteit

Pluspunten

Enkele weken geleden vloerverwarming voor in mijn badkamer besteld en geinstalleerd. Nu is de woonkamer ook aan de beurt 33M2 folie geinstalleerd en werkt ook goed. Klantenservice goed advies, snelle reactie! Gr Jessica

Pluspunten

Uitgebreide keuze en snelle levering

Pluspunten

10M2 vloerverwarming mat besteld als hoofdverwarming inclusief de primer. Primer op de vloer gesmeerd en de mat geïnstalleerd. Alles werkt naar toebehoren zoals het hoort. Binnenkort ga ik mijn badkamer verbouwen en dan bestel ik weer bij jullie!! Gr fam confus

Pluspunten

Zeer tevreden over dit product, zou hier zo weer bestellen

Pluspunten

Goede service en advies ontvangen. Vloerverwarming is geïnstalleerd achteraf nog vragen en goed geholpen. Tevreden Gr fam. Cuhfus

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering,maar niet alles was mee geleverd. Een e-mail verstuurd en ze beloven mij dat wat er niet bij zat na te sturen. ik hoop dat dit niet te lang duurt!!!!!

Verpakking beter verzorgen zodat er niets uit kan vallen!!!!

Pluspunten

zeer tevreden. er ontbrak een deel van de zending en na 1 telefoontje werd dit direct opgevolgd en opgelost.

Pluspunten

54 isolatie boards besteld voor in mijn woning. Snel ontvangen. Mooie prijs.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Geen minpunten. Goed.

Pluspunten

Alles is snel geregeld door het bedrijf. Prima contact en levering.

geen

Pluspunten

De verzending binnen twee werkdagen. Het assortiment is een van de grootste op internet te vinden

Pluspunten

De goederen die ik bij jullie had besteld, waren snel verzonden. Daardoor kon ik zelf ook snel aan de slag met het leggen van de matten. Een positief punt vind ik.

Pluspunten

Installatie verliep goed. Garantiebewijs moet nog worden opgestuurd.

Pluspunten

goede service. en snele levering

Pluspunten

Goede kwaliteit en snel geleverd.

Pluspunten

Komt afspraken na, bijzonder prettig in de omgang,denkt mee en heeft een heldere en duidelijke website.

Pluspunten

Afgelopen vrijdag waren de jongens bij mijn in Hoorn 80M2 hoofdverwarming ingefreesd. Snelle installatie, tevreden klant erbij!

Pluspunten

Zeer snelle en correcte levering. Na installatie van mijn nieuwe toilet was ik de handleiding voor de thermostaat kwijt. Een berichtje was voldoende om de handleiding in pdf formaat via de mail te ontvangen. Chapeau!!

Pluspunten

Goed en snel geleverd.

Pluspunten

Goed geholpen voor mijn vakantie woning in griekenland 55M2 matten besteld. Verzending verliep goed enkele technische vragen goed beantwoord. 10 sterren.

Phoenixstraat 37

1812 PP Heiloo