Pluspunten

De jongens hebben professioneel gewerkt. Snel nauwkeuring en stofvrij. De uitleg was ook zeer duidelijk. Bedankt we zijn heel blij met de vloerwerwarming.

Geen, topbedrijf!

Pluspunten

Perfect werk,keurig en werkend afgeleverd. Snel en stofvrij alles in gefreesd en aangesloten. Een echte aanrader

Pluspunten

Vloerverwarmingsfolie netjes verstuurd en ziet er goed uit volgende week maandag gaan we het installeren. Alvast bedankt Quality Heating

Pluspunten

vorig jaar mijn vloerverwarming laten doen...ik was zelf op vakantie toen het gedaan werd,maar het ziet er allemaal goed uit...en werkt goed..

Pluspunten

Vanmorgen bij ons vloerverwarming gelegd in Den Hoorn Zh. Zeker een aanrader, van te voren zeer goed advies gekregen, goede service ter plaatse en snel en vakkundig gelegd, alles precies zoals afgesproken! Echt vakwerk en top service. Dana van der heijde

absoluut niet.

Pluspunten

Pas geleden vloerverwarming aangeschaft 23M2 in de woonkamer, goed advies en een interessante prijs.

absoluut niet.

Pluspunten

Tevreden!

Pluspunten

Vandaag is de vloerverwarming vakkundig geinstalleerd in woonkamer, hal en toilet en dat alles in 5 uur. Harde nette werker alles keurig volgens afspraak. Kortom een bedrijf om aan te bevelen. Jammer dat je pas na 6 weken de vloerverwarming in gebruik mag nemen. Dus hoe het bevalt kan ik nog niet zeggen.

Pluspunten

Prima service, prijs kwaliteit verhouding is goed.

Pluspunten

De spullen zijn snel geleverd, en voldoen aan mijn eisen. Ga zo door Quality heating!

Pluspunten

Offerte was duidelijk en interessant. Vloerverwarmingsmat set snel verzonden en installatie ging goed.

Pluspunten

Snelle levering, prima verpakt. Mat moet nog worden aangesloten.

Pluspunten

Ik had alvorens de bestelling te plaatsen een aantal technische vragen over de vloerverwarming. Ik werd hiervoor zoals door de telefoniste beloofd, snel teruggebeld. Mijn vragen werden adequaat beantwoord en twee dagen later had ik het bestelde in huis.

Pluspunten

Installatie ging goed duidelijke offerte en uitleg van het systeem

Pluspunten

Hartelijk dank Quality Heating voor de snelle bezorging! Door de bijgesloten instructies was het goed te doen om zelf de vloerverwarming in de caravan te leggen. We zijn blij met de aankoop; op de camping kunnen de avonden soms wat fris zijn en door de electrische vloerverwarming hebben we daar geen last meer van.

Pluspunten

Duidelijke offerte en afspraken product is super!!

Pluspunten

Via tegelservice bij Quality Heating gekomen voor in mijn nieuwbouw woning vloerverwarming. Alles is perfect verlopen, tevreden!

Pluspunten

Snelle levering prima service mat nog niet in gebruik

Pluspunten

Afgelopen vrijdag kwamen de jongens van vloer-verwarming.nl vloerverwarming aanleggen bij ons. Zeer goede service,secuur en professioneel aangelegd. Jongens zijn (zoals hieronder aangegeven) zeer vakbekwaam.

Pluspunten

Duidelijke offerte en mooi geprijst. De installateurs komen aankomende vrijdag. Alvast bedankt

nog niet.

Pluspunten

De dag na het bestellen van de vloerverwarmingsmatten, kregen we ze al in huis. Mijn echtgenoot is niet heel erg technisch, toch lukte het hem zonder veel moeite om de matten zelf te leggen. Nu genieten we in de caravan van een heerlijke warme vloer.

Pluspunten

Prima vloerverwarming

Pluspunten

Heldere offerte en installatie verliep goed binnenkort kunnen wij genieten van de vloerverwarming.

Pluspunten

Goede service, vriendelijke jongens en goed werk geleverd. Kortom heel erg tevreden.

Pluspunten

zeer tevreden!

Phoenixstraat 37

1812 PP Heiloo