~ Snelle levering en top service, bij een vraag achteraf, werd er bijna direct, op gereageerd!
Op 29 december 2025 doos met boiler ontvangen. Op 13 januari 2026 maakte de installateur de doos met de boiler open om de boiler te installeren. Bij het uitpakken van doos bleek de boiler ernstig beschadigd te zijn. Dit kwam niet door het vervoer maar gezien het afplakken van de doos door plakband van Quality Heather. Gelijk een retour aangemaakt bij Quality Heather. Quality Heather wil de boiler niet omruilen vanwege hun voorwaarden. Veel telefonisch contact gehad, hele onplezierige medewerkers. Heb onze rechtsbijstand verzekeraar ingeschakeld, deze neemt de zaak van ons over. Bedenk als u bij dit bedrijf iets wil kopen, wij in iedergeval nooit meer.
Het ging over een boiler waar de doos van was beschadigd en voor de rest niets Snel geleverd zelf geplaatst met goede info in de doos Werk zeer goed
Beste Katelijn, Dank je wel voor je positieve beoordeling! Fijn om te horen dat de boiler goed werkt en dat de levering snel was. We zijn blij dat de informatie in de doos nuttig was voor de installatie. Warme groet, Team Quality Heating
Goede prijs/qualteit. Makkelijk aan te sluiten
Beste Ed, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de prijs-kwaliteitverhouding en de eenvoudige aansluiting. We waarderen je feedback! Warme groet, Team Quality Heating
Snelle levering, makkelijke installation. Werkt perfect.
Beste H J, Dank je wel voor je positieve review! Fijn om te horen dat de levering snel was, de installatie makkelijk en het product perfect werkt. We waarderen je feedback! Warme groet, Team Quality Heating
Ik ben mega blij met de boiler, er miste alleen 1 bevestiging haak, voor mij geen probleem anders waren het sws 5 sterren.
Beste Thijs, Dank je wel voor je geweldige review! Fijn om te horen dat je zo blij bent met de boiler. Het spijt ons dat er één bevestigingshaak ontbreekt, we zullen dit zeker intern bekijken. We hopen dat je verder tevreden bent met je aankoop! Warme groet, Team Quality Heating
prima boiler
Beste Willem, Dank je wel voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de boiler en het design. We waarderen je feedback! Warme groet, Team Quality Heating
Abusievelijk een boiler besteld en betaald, direct per mail geannuleerd om kosten te voorkomen. Ze hebben de boiler gewoon afgestuurd en om te retouren moet ik nog een keer geld betalen. Dit bedrijf krijgt van mij geen aanbeveling.
Beste Willem, Dank je wel voor je review. Het spijt ons dat er verwarring is ontstaan rondom je annulering. We begrijpen je frustratie, en hoewel we je annulering direct na ontvangst van de e-mail hebben gezien, was de bestelling helaas al binnen 23 minuten verwerkt en verzonden. We doen ons best om dergelijke situaties in de toekomst te voorkomen. Als je nog vragen hebt over het retourproces, staan we klaar om je verder te helpen. Warme groet, Team Quality Heating
Boiler geïnstalleerd, werkt heel goed, zijn er blij mee
Beste Hans, Dank je wel voor je positieve review! Fijn om te horen dat de boiler goed werkt en dat jullie er blij mee zijn. We waarderen je feedback! Warme groet, Team Quality Heating
Boiler onbruikbaar zwaar beschadigd geleverd. Nog geen reactie na 3 werkdagen
Beste Jasper, Dank je wel voor je review. Het spijt ons te horen dat de boiler beschadigd is geleverd en dat je nog geen reactie hebt ontvangen. We hebben helaas geen e-mail van je ontvangen, maar we willen dit graag snel voor je oplossen. Zou je ons opnieuw kunnen bereiken zodat we dit meteen kunnen verhelpen? Warme groet, Team Quality Heating
Prima kwaliteit en op tijd geleverd. Net zo goed als een hele dure boiler van een bekend merk.
Beste Arie, Dank je wel voor je geweldige beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit en levering. We zijn blij dat het product zich kan meten met duurdere merken. Warme groet, Team Quality Heating
Ik heb een QH boiler aangeschaft omdat deze toch door Tesy of Ekdom wordt gemaakt en aanzienlijk goedkoper is. En hij zit er gelikt uit! Helaas bleken de specificaties niet helemaal te kloppen, want het apparaat een 80 liter boiler bleek groter en vooral zwaarder te zijn dan op de site werd aangegeven. Maar uiteindelijk is het wel goedgekomen. Het warmteverlies lijkt mee te vallen als ie niet gebruikt wordt; de dikke isolatie lijkt z'n werk te doen. Het meest teleurstellend is de app die je kunt gebruiken voor de bediening van het apparaat. Met wat 'trial & error' kun je het apparaat koppelen (waarbij ik mij nog steeds afvraag of het het juiste is). Echter de opties om de boiler bijvoorbeeld alleen aan te laten gaan 's morgens om 5:30 - 7:30 werken voor geen meter. Nergens ook uitleg te vinden... Gemiste kans, want zo kun je juist veel zuiniger het apparaat gebruiken. Maar goed, voor die prijs krijg je best veel!.
Beste Wil, Dank je wel voor je uitgebreide review! Fijn om te horen dat de boiler uiteindelijk goed bevalt en dat de isolatie goed werkt. We begrijpen je frustratie over de app en de specifieke instellingen, en nemen je feedback serieus. We zullen dit verder onderzoeken en hopen in de toekomst een betere gebruikerservaring te bieden. Warme groet, Team Quality Heating
Mooi klein en bijzonder goede werking
Beste Lodewijk, Dank je wel voor je geweldige beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent met zowel de grootte als de werking van het product. We waarderen je feedback enorm! Warme groet, Team Quality Heating
Het afhalen van de tesy boiler verliep vlot. De verkoopster hielp nog even met het in de auto leggen van de boiler erg aardig.
Beste Willem, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat het afhalen van de boiler vlot verliep en dat je goed geholpen bent. We waarderen je feedback! Warme groet, Team Quality Heating
Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Mooi afgewerkt produkt.
Beste Hendrik, Dank je wel voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de prijs-kwaliteitverhouding en de afwerking van het product. We waarderen je feedback enorm! Warme groet, Team Quality Heating
De bestelde boiler werd snel geleverd op een pallet.
Beste h, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat de levering snel en netjes was. We hopen dat de boiler verder naar wens is! Warme groet, Team Quality Heating
Deze week opgehangen en aangesloten. Geeft meer water met douchen dan over de cv ketel. Nog niet meer ervaringen dan deze voor nu. Boiler ziet er wel heel erg strak uit.
Beste Ron, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat de boiler goed werkt en dat je tevreden bent met de uitstraling. We hopen dat de boiler je ook op de lange termijn goed zal bevallen. Warme groet, Team Quality Heating
We hebben 2 e bpilers aangeschafr eenvoudige montage en eerst gebruiken wij deze voor de vloerverwarming opstoken.erna voor warm douche en drinkwater. Een ware aanbeveling
Beste Rene, Dank je wel voor je positieve review! Fijn om te horen dat de montage eenvoudig was en dat de boilers goed voldoen voor zowel de vloerverwarming als warm water. We waarderen je aanbeveling! Warme groet, Team Quality Heating
De levering duurde langer dan de advertentie beloofde. Dit wordt pas na betaling duidelijk.
Beste Kees, Dank je wel voor je feedback! Het spijt ons dat de levering langer duurde dan verwacht. We begrijpen dat dit vervelend is en zullen kijken hoe we dit in de toekomst kunnen verbeteren. We waarderen je geduld en hopen dat je verder tevreden bent met je product. Warme groet, Team Quality Heating
Een prima vervanger voor de ketel
Beste Josien, Dank je wel voor je positieve beoordeling! Fijn om te horen dat de vervanger voor de ketel naar wens is. We waarderen je feedback enorm! Warme groet, Team Quality Heating
Uit de doos aan de muur. Past in mijn geval aan de zelfde bevestingshaken. Verder is afwachten hoe de boiler bevalt maar tot dusver prima.
Beste Jos, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat de installatie vlot verliep en dat de boiler tot nu toe naar wens werkt. We hopen dat de boiler je ook op de lange termijn goed zal bevallen. Warme groet, Team Quality Heating
Het is een fantastische boiler, de vormgeving is mooi doordat hij niet exact rond is, de kleur in niet standaard wit maar zwart, hij heeft energielabel A, plus de temperatuur instelling is eenvoudig aan te passen HET IS EEN TOP BOILER
Beste Gerard, Dank je wel voor je geweldige beoordeling! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de boiler, zowel qua vormgeving als prestaties. We zijn blij dat de energiezuinigheid en de temperatuurinstelling goed bevallen. Warme groet, Team Quality Heating
Mooie stijlvolle boiler , makkelijk te monteren. Vraag is hoe deze blijft werken op lange termijn. Maar op het eerste gezicht prima boiler en doet wat het moet doen.
Beste Jerry Edmund, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de boiler en de montage. We begrijpen je vraag over de lange termijn en hopen dat de boiler ook in de toekomst goed blijft werken. Mocht je vragen hebben, staan we uiteraard voor je klaar. Warme groet, Team Quality Heating
Handige horizontale opstelling. Mooi product. Goeie prijs. Moet nog geïnstalleerd worden.
Beste Frans, Dank je wel voor je positieve beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent met het product en de prijs. Veel succes met de installatie, we hopen dat alles naar wens zal zijn! Warme groet, Team Quality Heating
Boiler werd dezelfde dag verzonden, helaas werd het installatiepakket apart verstuurd en na het weekend geleverd, waardoor ik 2x thuis moest blijven en de snelle levering geen meerwaarde had.
Beste Trees, Bedankt voor uw eerlijke beoordeling. Fijn dat u tevreden bent met de boiler. Jammer van de gespreide levering – we begrijpen dat dat onhandig was. We nemen uw feedback mee! Warme groet, Team Quality Heating.