Beste prijs online, correcte levering en op tind

Was slechts kort thuis, op tijd levering was dus belangrijk. Ook inbouw maten van de boiler waren heel belangrijk. Alles is goed gegaan. Levering was correct en op tijd, de prijs 15% goedkoper dan de concurrentie.

Extra controle bij verwerking, anders raak je snel klanten kwijt.

Boiler besteld en de verkeerde geleverd. Ik heb zelf gebeld erover en wordt hopelijk de juiste geleverd.

Prima boiler

Goed boiler, niet duur

goede communicatie

zoals het hoort

levering snel.

Is niet de boiler met de mogelijkheid heden die ze je vertellen

Levering is prima verlopen, zit zo'n uit het Chinees vertaalde beschrijving bij in het Duits en Nederlands. Waar je niets aan hebt werking van de boiler geen woord er over. Installatie redelijk beschreven. Voor 2 maal gebeld voor info de boiler zou volgens de technische dienst 100 liter verwarmen naar 75 graden, je zou de water uitvoering kunnen regelen met het regelklep naar behoefte bv 38 graden. Als je de knop op 38 graden zet verwarmd de boiler de hele 100 liter naar 38 graden. Dus als warmwater batterij totaal onbruikbaar.

snel geleverd conform verwachtingen

gemakkelijk te bestellen en snel geleverd voor een goede prijs. installat6ie ging probleemloos en boiler werk zoals verwacht

Super goed

Werkt super fijn wifi ook. Echt een aanrader

werkt goed

80 ltr boiler koelt in 4 uur 8 graden af en niet 0,2 per uur zoals beschrijving. deze zou kunnen kloppen als er bij zou staan dat dit per graad verschil met omgevingstemperatuur is. verder stelt de geadviseerde aansluitset niets voor en kan je beter 2 losse slangen kopen

Na een goede communicatie geleverd volgens afspraak

De boiler is met zorg en uitsteken verpakt geleverd. Na een eenvoudige montage heeft het instellen weinig moeite gekost. De boiler heeft een mooie vormgeving en functioneert zoals omschreven. Wij zullen er veel plezier van gaan hebben.

Geen reactie op retourmelding beschadigd item

De afd retouren heeft geen contact met mij opgenomen nadat ik een beschadigde boiler via het formulier retour had gemeld, zoals ik volgens telefonisch contact met het bedrijf moest doen. Dit zou binnen 8 dagen gebeuren.

Een goed product vraagt ook duidelijke klantcontacten

Sinds kort ben ik de trotse bezitter van de Quality Heating performance dual electric 80 l boiler met wifi, Nu de boiler er hangt en aangesloten ben ik zeer tevreden, maar ik heb wel een paar punten van verbetering. 1. De handleiding en het aansluit materiaal wat bij de boiler wordt geleverd is onduidelijk. Bij nadere informatie bleek mij ook dat men bij QH ook niet op iedere technische vraag een direct duidelijk antwoord heeft, terwijl de handleiding lijkt te zijn vertaald via Google uit het Chinees. Zo is o.a. een tekening va de aansluiting in de handleiding (figuur 4) erg onduidelijk, terwijl de vermelding van een mengklep bij de opstart helemaal kant nog wal raakt. 2. De levering van de boiler verliep niet echt gestroomlijnd. Besteld als pre-order kreeg ik een week daarna het signaal van QH dat de boiler geleverd zou worden en ik daags nadien een transportbevestiging met track and trace van DPD zou ontvangen. Echter niets van dat alles, na een week had ik nog geen transportmail ontvangen, dus mailen. In de reactie hierop werd gemeld dat er enige vertraging was opgetreden, maar dat de boiler nu echt naar mij op zou gaan. Opnieuw wachtte ik tevergeefs op de transportmail, dus nog maar eens mailen. Met hetzelfde resultaat. Wel omgeven van de nodige excuses en de toezegging dat de boiler direct zo worden verstuurd. Welaan het heeft nog meerdere mails en telefoongesprekken geduurd totdat ik uiteindelijk de transportbevestiging van DHL ontving. Of het lag aan QH of DPD, waarmee ik al de nodige negatieve logistieke ervaring had opgedaan is mij nog niet duidelijk. Wel werd de boiler nu conform de DHL-tansportmail afgeleverd. Toch geef ik een ruim voldoende (vier sterren) aangezien tot nog toe. de boiler geweldig werkt en de contacten per mail of telefoon op zich vrij plezierig verliepen. De klantinformatie deed in ieder gevaal haar uiterste best om e.e.a. in goede banen te leiden, al leidde dat niet altijd tot het gewenste resultaat….

Niet best

Het artikel werd daags na bestellen als op transport gemeld maar bleek alleen aangemeld bij DHL. Het was niet op voorraad waarschijnlijk. De schuld werd bij DHL gelegd die op hun beurt terugverwezen naar de leverancier. Uiteindelijk na drie keer bellen een week later geleverd.

perfect

klasse kan niet beter

Makkelijk te monteren

Makkelijk te monteren en ziet er mooi uit

Mijn QH boiler voldoet aan warmwater gebruik voor de hele dag!

Ik heb zonnepanelen en wil zo min mogelijk terugleveren. In avond en nacht staat de boiler uit d.m.v. schakelklok. Boiler is geïnstalleerd vóór de Cv-ketel, bij tapwater en douchen wordt geen gas verbruikt. Voor warmte in huis heb ik een houtkachel. Mijn energie-leverancier zal binnenkort wel zeggen of de hele tijd op vakantie ben omdat gasverbruik iedere dag op 'nul' staat! Het platte model van 80 liter en zwarte kast past prima tegen de garagewand met achter de muur de Cv-ketel.

Ziet er goed uit, en hij werkt perfect.

Alleen de WiFi installeren is een dingetje, maar wel gelukt.

Goede boiler, goed geleverd!

Ik heb nu de derde Quality Heating Boiler geinstalleerd. Bij m'n zoon, m'n schoonmoeder en bij mezelf. Voorlopig zijn de resultaten geweldig. Systeem wordt compleet geleverd en is gemakkelijk te installeren.

Goede uitleg, redelijke prijs en ofschoon het een web-shop is, was het geen probleem om de boiler ter plaatse op te halen en achteraf te betalen.

Vlotte service en ondersteuning

mijn bestelling werd snel geleverd Onduidelijkheden werden direct door de technische dienst opgelost.

Snel en correct geleverd

De boiler werd snel geleverd. E.e.a zat goed en stevig ingepakt. Er waren duidelijke instructies bij. Installatie ging goed. Aansturing via WiFi werkt ook uitstekend. Kortom correct.

Goed product netjes en makkelijk zelf aan te sluiten

Weet niet zeker of er totaal 100l verwarmd wordt, maar de prijs en kwaliteit is meer dan voldoende!

Prima elektrische boiler. Handig door zijn slanke postuur. Werkt nu als een “thuis accu” om het tapwater te verwarmen zodra de zonnepanelen gaan terugleveren. (Met een slimme aan/uit schakelaar ertussen. Levering was netjes de volgende dag en de installatie is zo gedaan.

Snel geleverd en perfecte boiler

Ik heb deze boiler gekocht om overschot aan zonnestroom te gebruiken op de goedkope uren en geplaatst voor de CV als hotfill. Dat werkt perfect, vrijwel geen gas meer gebruikt en prima voor 2 personen om te douchen. Is de boiler leeg omdat je wat langer wilt douchen dan springt de CV bij. Tot nu toe niet voorgekomen. Makkelijk zelf te plaatsen en voor die prijs heb je de kosten met zonnepanelen er binnen een jaar al uit!

Matig

Kwaliteitscontrole kan wel wat beter, wateraansluitingen waren niet in orde, kontakt heb ik hierover nog, we gaan het zien.

Phoenixstraat 37

1812 PP Heiloo