Laden reviews...
115 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reviews blijkt overwegend positieve ervaringen met snelle levering en kwaliteit. Enkele opmerkingen gaan over backorders of installatie-instructies, maar de meeste klanten zijn tevreden. Over het geheel genomen geeft de feedback aan dat het product betrouwbaar is en de service behulpzaam.
Na ca 2maanden wachten is de boiler dan toch geleverd en inmiddels geïnstalleerd en werkend. Ik ben zeer tevreden met de ovale doorsnede van de boiler waardoor er meer loopruimte voorlangs wordt gecreëerd. Ook de mooie mat zwarte afwerking is 'n lust voor het oog. Deze boiler is aangeschaft om het warme water voor de badkamer te voorzien en onderdeel van een volledige transitie van gas naar elektriciteit in de woning.
22 June 2026
balkbrug
Top apparaat mooi design
Michel
Deventer
Goed en netjes geregeld je kan gewoon bellen en het wordt geregeld
janpieter
St Maarten
Blij dat ik een simpel elektrische boiler met 2 instel knoppen zonder afstands bediening.
Cees
Amsterdam
Mooie beloftes die ze niet kunnen waarmaken. Heel slechte communicatie.
Beveelt niet aan
12 June 2026
Ben
Nijmegen
Nette boiler, compleet geleverd. Nu mooi met AI slim geschakeld. Bijna van het gas af zo!
12 June 2026
Joubert
Poppenwier
Snelle montage Snel warm water Goed in te stellen voor gas of watergebruik
10 June 2026
Joop
Hengelo
Snelle levering en duidelijke communicatie gedurende de bestelling. Levering compleet afgeleverd met Engelse handleiding. Op website staat vermeld met Nederlandstalige handleiding. Dit is gemeld aan customer service en dezelfde dag Nederlandse handleiding toegestuurd gekregen. Prima service. Duidelijke montage beschrijving.
9 June 2026
Martin
Oss
Tijdens bestelling op voorraad na betaling blijkt het 6 weken te duren inmiddels een andere gekocht
Beveelt niet aan
6 June 2026
Bart
Leiden
Toen ik de geiser bestelde wist ik dat het even kon duren Maar niet voor niets gewacht perfecte geiser voor een goede prijs !!!
6 June 2026
Peter
Heesch
makkelijk te installeren
2 June 2026
1Cor
Obdam
Ik heb een 150 liter Quality Heating boiler gekocht. De levering was snel en de prijs was redelijk. De boiler moet nog geïnstalleerd worden dus daar kan ik nog niets over zeggen.
2 June 2026
Reinout
Bruntinge
Zeer prettig geen probleem en dit doorgeven aan mijn kameraad die het een heel mooi product vind.
24 May 2026
Jan
Hengelo
Installatie verliep soepel ( wel goed de leidingen aandraaien want daar ontstond beetje lekkage) erg blij mee!!
16 May 2026
mariska
ROTTERDAM
Mooi afgewerkt stil en heet water gewoon goed product.
12 May 2026
Jan
Ridderkerk
Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat het product perfect werkt en dat u tevreden bent over de afwerking, het stille gebruik en het warme water. Veel plezier met uw aankoop!
Ook retouren zijn eenvoudig
9 May 2026
Pieter
Hilversum
Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de producten, de snelle levering en het eenvoudige retourproces. Veel plezier met uw aankoop!
Alles snel geleverd
2 May 2026
Norbert Benjamin
Sint-Gillis-Waas
Bedankt voor uw review!
Verder nog geen ervaring, daar de boiler in backorder staat en daar baal ik wel van, nog een maand wachten.
18 April 2026
Willem Oskam
Veenendaal
Bedankt voor uw review en de mooie woorden over onze telefonische hulp. We begrijpen heel goed dat het vervelend is om langer te moeten wachten door de backorder en bieden daarvoor onze excuses aan. Bedankt voor uw geduld, we hopen dat de boiler straks volledig aan uw verwachtingen voldoet.
16 April 2026
Richard
Sijbekarspl
Dank u wel!
Goed product, snelle levering top!
15 April 2026
Deborah
Spijkenisse
Bedankt voor uw review! veel plezier van uw aankoop.
Uitpakken, ophangen en aansluiten. Een fluitje van een cent en het werkt zoals beloofd
15 April 2026
Frans
Eygelshoven
Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat alles naar wens is.
Levering bleef eerst uit, maar er werd netjes en correct geantwoord en ietsje jammer dat er een paar dagen later pas werd onderzocht waarom er niet geleverd werd, maar dat werd toen ook gelijk opgelost.
14 April 2026
Jikke
Ysbrechtum
Bedankt voor uw review en uw geduld. Jammer dat de levering vertraging heeft opgelopen en dat het onderzoek iets later is gestart dan gewenst. Fijn om te horen dat het daarna netjes is opgelost en dat u goed te woord bent gestaan. Uw feedback nemen wij mee om onze service verder te verbeteren.
Mooi ding ,doet het goed ,8 minuten douchen als je zuinig met water doet
12 April 2026