Quality Heating boiler 80L met WiFi De boiler warmt snel op, is energiezuinig met label A. Is via app met WiFi te bedienen. Super in gebruik. Echt een aanrader.
Snelle en goede levering! Maar ik vind de Nederlandse handleiding rampzalig! Nieuwe woorden, rare woorden en. onbegrijpelijke zinnen e.d. Uitleg over de knoppen voor de bediening ontbreekt.
Beste Philip, Dank u wel voor uw review en uw duidelijke feedback. Goed om te horen dat de levering naar wens was! We begrijpen dat een duidelijke handleiding belangrijk is en gaan uw opmerkingen hierover zeker meenemen om dit te verbeteren. Warme groet, Team Quality Heating.
geen concrete antwoorden (via de mail), niet deskundig.
Beste Jan, Dank u wel voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet naar wens was. We nemen uw opmerkingen serieus en gaan intern bekijken wat er is misgegaan. Mocht u alsnog ondersteuning wensen, staan we uiteraard voor u klaar. Warme groet, Team Quality Heating.
Na een kort onderzoek bleek deze boiler voor mij de beste keuze te zijn. Na deze ontvangen te hebben was het een prima keuze.
Beste Gerrit, Bedankt voor uw positieve review! Fijn dat u na uw onderzoek bij ons uitkwam en dat de boiler inderdaad de juiste keuze bleek te zijn. Warme groet, Team Quality Heating.
er was een probleempje, even contact gehad met service. Volgens door hun opgestelde procedure informatie verstrekt. Binnen 48 uur echt alles opgelost. Duidelijk communicatie, super klant gericht. Echt perfect. Ik beveel een ieder Quality Heating aan. Gr, Gerard
Beste Gerard, Hartelijk dank voor uw geweldige review! Wat fijn om te horen dat ons serviceteam u snel en duidelijk heeft kunnen helpen. Uw tevredenheid is precies waar we het voor doen. Warme groet, Team Quality Heating.
Met een aantal technische vragen wisten ze overal raad op Boiler doet het prima! De bijbehorende Tuya app vind ik erg weinig uitlees mogelijk heden hebben Maar kan nog komen denk ik Ik heb begrepen dat het 200liter model pas op de markt is. Gr Ger van Riemsdijk
Beste Gerrit, Wat leuk om uw review te lezen – en extra bijzonder omdat ik u zelf in de showroom heb mogen helpen! Fijn dat uw vragen goed beantwoord zijn en dat de boiler prima functioneert. Dank ook voor uw feedback over de Tuya app. U heeft helemaal gelijk dat er bij dit nieuwe 200 liter model nog verbeteringen mogelijk zijn. We houden dit scherp in de gaten en hopen dat toekomstige updates meer inzicht bieden. Nogmaals dank voor uw vertrouwen! Warme groet, Team Quality Heating.
Tot heden geen problemen met de boiler
Beste Desiree, Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat alles goed werkt en u tevreden bent met de boiler. Warme groet, Team Quality Heating.
Handleiding met niet goed leesbare onduidelijke figuren. PVC afvoerslang is erg kort en voorzien van diverse knikken die niet weg gaan.
Beste P, Dank u wel voor uw eerlijke feedback. We waarderen uw positieve ervaring, en nemen uw opmerkingen over de handleiding en afvoerslang serieus. We gaan dit intern bespreken om onze service verder te verbeteren. Warme groet, Team Quality Heating.
Alles is duidelijk beschreven en aanwezig bij bestelling van de boiler
Beste Bram, Bedankt voor uw fijne review! Geweldig dat alles duidelijk beschreven was en compleet geleverd is. Warme groet, Team Quality Heating.
Elektrische boiler als pre-order besteld. Uiteindelijk alsnog snel geleverd en goed gecommuniceerd met de klantenservice.
Beste Donny, Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Goed om te horen dat de levering vlot verliep en u tevreden bent over onze klantenservice. Warme groet, Team Quality Heating.
Ik moest pre orderen, maar dat ging ook helemaal goed en het is netjes bezorgd geworden. De communicatie via email verliep ook prima, dus u kan met een gerust hart hier u aankopen doen.
Beste Regina, Dank u wel voor uw uitgebreide en positieve review! Fijn om te horen dat de pre-order en communicatie naar wens zijn verlopen. Warme groet, Team Quality Heating.
Binnen 2werkdagen geleverd en goede omschrijving er bij voor het instaleren
Beste Bram, Hartelijk dank voor uw fijne review! Geweldig om te horen dat de levering snel was en de installatie-instructies duidelijk zijn. Warme groet, Team Quality Heating.
Ok moet de boiler nog instaleren, dus ik kan nog niks inhoudelijks over de boiler zeggen.
Beste Richard, Bedankt voor uw reactie! Fijn dat de levering snel was en dat het product er goed uitziet. We horen graag uw ervaring zodra de boiler geïnstalleerd is. Warme groet, Team Quality Heating.
Boiler correct geleverd.
Beste Frans, Dank u wel voor uw review! Goed om te horen dat de levering naar wens is verlopen. Warme groet, Team Quality Heating.
Makkelijk te installeren. Verschillende vermogens. Mooi design, duidelijk display. Redelijk "plat" zodat het niet teveel ruimte inneemt.
Beste Pim, Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Geweldig om te horen dat u tevreden bent over het design, de installatie en de prijs-kwaliteitverhouding. Warme groet, Team Quality Heating.
De levering was snel !! en het monteren van de boiler was gemakkelijk !! helaas is er geen uitleg over de werking van de warm en koud water temperatuur afstelling te vinden , zoals de werking van de draaiknoppen . Graag zou ik dat alsnog willen ontvangen .
Beste M.J., Hartelijk dank voor uw review en fijne feedback! Goed om te horen dat de levering snel was en de montage vlot verliep. Wat betreft de bediening: – 1 draaiknop is voor het instellen van de gewenste temperatuur. – 1 draaiknop bepaalt het verwarmingsvermogen (bijvoorbeeld eco-stand of vol vermogen). Warme groet, Team Quality Heating.
heldere beschrijving op de website
Beste Nick, Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat alles prima geregeld was en dat de website duidelijk is. Warme groet, Team Quality Heating.
Super product super chauffeur wil der nog meer bestellen.
Beste Randy, Wat een geweldige reactie, dankjewel! Fantastisch dat je zo enthousiast bent – we staan klaar voor je volgende bestelling. Warme groet, Team Quality Heating.
Boiler ziet er mooi uit, prijs was zeer gunstig, service prima.
Beste NPJ, Dank voor uw positieve beoordeling en het delen van uw ervaring. Fijn dat het product en onze service naar wens zijn. Warme groet, Team Quality Heating.
Ik heb afgelopen weekend mijn boiler laten installeren en was ik best benieuwd na jaren een geiser te hebben gebruikt, maar ik ben zeer tevreden met mijn elektrische boiler en had ik dit eerder moeten doen. Werd ook netjes volgens afspraak bezorgd
Beste Nora, Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw nieuwe elektrische boiler en de levering volgens afspraak. Bedankt voor uw mooie beoordeling! Warme groet, Team Quality Heating.
Wij kunnen geen beoordeling geven, omdat wij onze bestelling nog steeds niet binnen hebben. Was eerst niet in voorraad(kan gebeuren) en toen na weken zou hij verzonden zijn. Toch op 1 september even gebeld met Alkmaar en bleek dat hij daar klaarstond voor ophalen. Was niet goed, want wij wonen in Bussum. Dit zou doorgegeven worden aan desbetreffende afdeling en op verzending worden gezet. Wij zijn nog steeds in afwachting!!!!!! Ab Peeters
Netjes en op tijd alles geleverd. De app gedownload en als je de informatie volgd is het makkelijk te doen. Het apparaat functioneert prima en makkelijk via de app warmer of kouder te zetten. Ben heel tevreden.
Beste Jan, Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat je tevreden bent met het apparaat en de app. Bedankt voor je mooie woorden en aanbeveling. Warme groet, Team Quality Heating
Mooie prijs
Beste Theo, Hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Fijn om te horen dat je tevreden bent met de levering en prijs. Warme groet, Team Quality Heating
Uitstekend verpakt, bij voordeur afgeleverd. Instructie voor plaatsing duidelijk. De gebruiksinformatie qua instellen temperatuur matig
Beste John, Bedankt voor je review en je feedback. Fijn dat het model en de levering naar wens waren. We nemen je opmerking over de gebruiksinformatie mee om te verbeteren. Warme groet, Team Quality Heating
Bestellen, betalen, levering, info, alles probleemloos. Plintboiler nog niet geplaatst dus kwaliteit kan nog niet beoordeeld worden.
Beste Johan, Hartelijk dank voor je positieve terugkoppeling over het bestel- en leveringsproces. We hopen dat de plintboiler naar wens zal zijn zodra deze geplaatst is. Warme groet, Team Quality Heating