goed bezorgd met toebehoren installatie makkelijk.

Goede prijs en vlotte levering

De boiler is binnen een week geleverd, dus netjes op tijd. De prijs is ok in vergelijking met andere sites. In de beschrijving zou beter aangegeven kunnen worden dat je voor de uitstroom van het overdrukventiel zelf iets moet verzinnen. Het nippeltje dat hier op zit is wel héél erg klein om een slangetje overheen te plaatsen richting afvoer.

Erg tevreden

Snelle levering tot nu toe werkt de boiler naar behoren min punt in de handleiding staat niet alles beschreven zo als de eco stand of andere standen waar die precies voor zijn bedrijf telefonische niet berijkbaar

Goed, snel geregeld.

Goed.

Zeer tevreden.

Vanaf moment van plaatsing ben ik zeer tevreden over deze electrische boiler

Geweldige service

Heb een keuken boiler gekocht snel geleverd en simpel te monteren

Ging allemaal soepel, we zijn goed geholpen.

Telefonisch goed bereikbaar, Goed geholpen door vakkundige mensen

Telefonisch goed bereikbaar en geven telefonisch goed advies. Goed geholpen door vakkundige mensen.

Heel simpel te monteren, werkt perfect.

Mooi apparaat en functioneert naar wens.

Had een boiler nodig nadat mijn oude kapot was gegaan, via de website snel en voordelig een nieuwe gevonden van hetzelfde merk. Levering duurde iets langer wegens drukte maar dat was aangegeven dus geen probleem.

Goed en mooi toestel .

Snelle levering en gemakkelijk te monteren ,top.

Perfecte opvolging, snelle levering en goede prijs

Zoals in titel, alles goed verlopen.

Snel geleverd ziet er goed uit Hangt al aan de muur Nu de leidingen nog aansluiten Daar heb ik nog een vraag over Ik kan op mijn cv installatie een zonneboiler aan sluiten volgens de papieren Nu wil ik de bij u gekochte Stoomboiler aansluiten op mijn cv kan dat Groet [email protected]

Snelle en correcte levering voor een scherpe prijs.

Prima geholpen met het bestellen waarna een snelle levering plaats vond.

Duidelijke

Correct

Prima, snelle levering, goeie prijs en kwaliteit.

Zoals in de titel, wel miste ik een ned. handleiding/aansluitschema.

Subliem

Snel en goed verpakt geleverd. Ketel werkt zoals het hoort.

Aanbevelenswaard

Goed product, direct leverbaar, prima kwaliteit/prijsverhouding, klantvriendelijk.

Een mooie goede compacte boiler, voor een mooi prijsje

Met de boiler die had (25 a 30 jaar oud) is dit een mooie compacte boiler en is goed heet. Ben er heel tevreden over en was een snelle levering

Snelle levering, trage service

Snelle levering en concurrerende prijs. Montage boekje was in engels en niet exact voor dit type close in boiler. Gebeld en hulp is toegezegd. Volgende dag nog niets gehoord. Weer gebeld. Vriendelijke vrouw die binnen paar uur een nederlandse vertaling doormailde. (Wel vertaald door een vertaalprogramma waardoor er rare begrippen werden gehanteerd maar ala!) er is geen technische helpdesk aanwezig wat met dit soort producten wel erg wenselijk is.

Waterbesparend

De elektrische boiler op de uitgaande warmwaterleiding van de cv-ketel gezet. Dus de boiler wordt gevuld met warm tapwater van de cv-ketel.

Moet hem nog monteren kan nog niet zeggen of het bevalt

Betrouwbare leverancier , doet wat het beloofd.

Alles wat is afgesproken met levering en wat in de beschrijving staat klopt precies. Top.

goede boiler

zeer goed

Alles prima

Levering super snel. Boiler compleet en doet wat ie moet doen :-)

Phoenixstraat 37

1812 PP Heiloo