Prima firma

Snel en goed geleverd! Corecte service en bericht geving via mail.

Snel geleverd en product zoals omschreven!

Zeer snelle levering van de boiler 15:55 besteld volgende dag rond 11:00 uur voor de deur afgeleverd!! Zelfde dag de boiler nog geïnstalleerd super service dus. Kleine kanttekening maar iets waar jullie niet geheel iets aan kunnen doen maar de gebruiksaanwijzing was niet echt duidelijk over de temperatuur sensor T5 deze loopt extern over het vat in het spiraal en moet je zelf nog aansluiten op het mainboard!

2 leveringen van 1 order wat niet werd gemeld

Door dat er 2 leveringen waren en dit niet was gemeld stond er een boiler van een paar 100 euro voor de deur toen wij er niet waren.

Prima, goed advies en snelle afhandeling.

De door ons gekozen boiler was niet snel leverbaar. We kregen direct prima advies, bestelden een andere boiler en deze werd de volgende dag geleverd.

Niet na komen van afspraken

Op de site stond 2 tot 3 weken levertijd. Even een belletje gedaan wanneer ze deze boiler weer verwachte. In week 12 zou deze binnen komen en als ik online bestelde zou deze ook in week 12 uitgeleverd worden. Week 13 en 14 afgewacht. Geen boiler. Mailtje en telefoontje er achteraan. Weer werd er een belofte gedaan dat deze in week 15 werd uitgeleverd. Weer niks. Uiteindelijk mocht ik de boiler in week 17 ontvangen. De beloofde levertijd kan niet waar gemaakt worden.

wel ok

levering boiler - direct door fabrikant - snel levering accessoires was 'problematisch' door fouten van gebruikte koeriersdiensten van DHL

Snelle reactie op vragen

Boiler gekocht die niet leverbaar was, uiteindelijk goed alternatief geleverd.

goede service en ondanks de corona snel geleverd

Snelle levering. Foto van complete boiler installatieset komt niet overeen meet de werkelijke levering

Prima apperaat

Prima boiler. Montage schroeven van de elektra kap zijn wat klein en moeilijk terug te plaatsen. Maar daar heb je alleen last van bij het installeren. Verder prima ding makkelijk op te hangen, door dat er een boor patroon op de doos zit.

Nette prijs en snel geleverd

Gewoon goed

Snelle levering en voldoet aan verwachting

alles 100%

bezorging keurig, boiler ok, instalatieset matig

ik had al eerder een revieuwe gegeven maar daar geen reactie opgehad. bij de instalatie set zitten alleen maar kleine slamgen 12 mm en mij n hele systeem is gemaakt op 15mm een beetje vervelend je verwacht niet nog extra kosten te krijgen

Ok

Snelle levering ..aansluiting lastig ivm vieze/cq ruw schroefdraad

Rete snelle levering.

Netjes, verzorgd, snel! Aanrader!!!

Is perfect

Na mijn eerste bestelling bleek dat er transportschade was ontstaan Er is direct een nieuwe opgestuurd. Ik kan dus niets anders zeggen, dat menig webshop hier een voorbeeld aan kan nemen. Kortom een perfecte service. Een aanrader

Correct en snel geleverd

Klopt allemaal , dikke prima en snel geleverd

Doet wat hoort

Ik heb geen klachten. Snel verzonden en toegekomen. Eerlijke prijzen. Snel contact wanneer nodig.

Vlotte snelle levering

Zeer te spreken over de service en de snelle levering. Het is eenvoudig en makkelijk om een bestelling te doen. Dikke Duim.

Snel besteld....snel geleverd....goede prijs....doet wat de boiler moet doen.

Zoals kort al gezegd is.... Snel besteld....snel geleverd....goede prijs....doet wat de boiler moet doen.

Prima geregeld, na probleem met levering.

Klantenservice prima geregeld.

snelle bestelling ,snel geleverd ,de informatie die ik vroeg was geweldig dus alles prima

Goede snelle levering van goed product.

Goed product dat volledig aan mijn verwachtingen voldeed tegen een scherpe prijs.

Snel geleverd Product zoals beschreven

100% ok