Ik heb een warmtepaneel voor onder mijn bureau gekocht. Het bureaublad ik van grenenhout. Het paneel viel na een half uur aan te staan naar beneden. Nergens in de beschrijving las ik dat het niet geschikt zou zijn voor hout. Na schriftelijk contact over een oplossing kreeg ik te horen dat het bureaublad niet egaal genoeg zou zijn, en dat was het. Het is een gewoon grenen glad blad wat uit de bouwmarkt komt, dus glad. Dit noem ik niet echt een oplossing.
Heb nu 2 electrische verwarmingen van Adax met wifi. Goed instelbaar en regelbaar via de app. Heerlijke warmte en slaat zelf af als de ruimte op temperatuur is.
Besteld een Eco Slim White 2000watt en een Adax Eco Bluetooth basic 400 Watt. Bestelling de volgende dag in huis en beide zeer goed verpakt om eventuele beschadigingen te voorkomen. Ophangen van beide kachels is simpel,vier gaatjes boren beugel monteren en de kachel er op klikken. Alles duidelijk omschreven in de gebruiksaanwijzingen. Apps van ADAX en Quality downloaden. Adax werkt met Bluetooth en verbinden met de telefoon is makkelijk evenzo met Quality heating alleen werkt deze met wifi. Voor beide merken kunt u een schema maken voor de hele week alles duidelijk omschreven. Beide merken zien er modern en mooi uit en zijn volkomen geruisloos. Garantie bij Quality Heating is inorde en boor technische vragen altijd op werktijden bereikbaar. Ik heb nu twee kachels van ADAX 200 en 400 Watt en de kachel van Eco Slim 2000 Watt en ze bevallen ons zeer goed.
Beste Henry, Dank u wel voor uw uitgebreide en lovende review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over zowel de levering, installatie als het gebruik van onze producten. We staan altijd voor u klaar bij vragen of advies. Warme groet, Team Quality Heating
Zeer goed bedrijf met geweldige service. De kachels zijn van zeer hoge kwaliteit en dat voor een zeer lage prijs
Beste Nico, Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Geweldig om te horen dat u tevreden bent over zowel de service als de kwaliteit van onze kachels. Daar doen we het voor! Warme groet, Team Quality Heating
Prima ervaring
Beste J.P, Dank u wel voor uw positieve beoordeling! Fijn dat alles naar wens is verlopen en de levering op tijd was. Graag tot een volgende keer! Warme groet, Team Quality Heating
Het apparaat doet wat er gevraagd wordt. Makkelijk op te hangen, te installeren en te bedienen met de app. Alleen klopt de temperatuur niet overeen met de werkelijkheid. Hij staat hoger ingesteld dan de daadwerkelijke temperatuur. Voor deze prijs kan ik daar goed mee leven.
Beste Remco, Dank u wel voor uw review! Fijn dat u tevreden bent over het comfort en de eenvoudige bediening. Uw opmerking over de temperatuurweergave nemen we serieus en geven we door aan onze technische afdeling. Warme groet, Team Quality Heating
Ik ben zeer tevreden over de aankoop van onze Quality Heating Eco Slim Wifi white radiator. De radiator is eenvoudig op te hangen en eenvoudig te bedienen. De radiator warmt de ruimte in korte tijd op, is zuinig in gebruik, mooi en is stil in geluid. Komende tijd zullen wij nog meer elektrisch gaan verwarmen. '
Beste Bert, Hartelijk dank voor uw mooie review! Fantastisch om te horen dat u zo tevreden bent over de Eco Slim Wifi radiator. We helpen u graag verder wanneer u straks nog meer elektrisch gaat verwarmen. Warme groet, Team Quality Heating
Super snel geleverd, binnen 24 uur. Keurig verpakt. Scherpe prijs. Mooi product. Fijn dat het met google home werkt of app. Het enige is dat wanneer je met google home hem aanzet, dan gaat hij altijd in de hoogste verwarmings stand (level 2). Maar daar is in principe mee te leven. dat is softwarematig en heeft niets met het product zelf te maken. Zie er ook mooi uit met digitale klok er ook nog op.
Beste Hank, Dank u wel voor uw positieve en uitgebreide review! Fijn dat u zo tevreden bent over de snelle levering, het product én de koppeling met Google Home. Uw feedback over de verwarmingsstand geven we door aan de juiste afdeling. Warme groet, Team Quality Heating
De product was niet zoals dat dat wij het verwachten
Beste Abdul Mosawir, Jammer om te horen dat het product niet volledig aan uw verwachtingen voldoet. Warme groet, Team Quality Heating
Installatie te moeilijk, slechte documentatie. Help desk gebeld, ze stuurde wel een installatie link op maar mijn vraag over de montage van de grond montage kreeg ik geen antwoord op.( Ik vroeg om foto’s voor de montage ) maar kreeg ze niet. Dus nu staat alles ongebruikt in de garage. Retourneren is ook een probleem, duur en onduidelijk. Ton van der Stel.
Beste Ton, Vervelend om te horen dat de installatie en communicatie niet naar wens zijn verlopen. Onze excuses daarvoor. We willen dit graag samen met u oplossen. Kunt u ons laten weten naar welk e-mailadres u precies gemaild heeft? Wij kunnen namelijk alleen één uitgaande mail van onze collega terugvinden, maar geen verdere correspondentie van uw kant. U kunt ons bereiken via [email protected] dan helpen wij u graag verder met de installatie of een passende oplossing. Warme groet, Team Quality Heating
Ik heb al een aantal keer besteld en het werkt prima ook makkelijke muurbevestiging
Beste Freddy, Hartelijk dank voor uw positieve review en herhaalde bestellingen! Fijn om te horen dat alles goed werkt en de montage eenvoudig is. Warme groet, Team Quality Heating
Ik ben ontzettend blij met mijn aankoop! De elektrische verwarming werd snel en netjes geleverd, was eenvoudig te installeren en verwarmt de ruimte verrassend snel en aangenaam. Echt een aanrader voor wie op zoek is naar comfortabele en efficiënte verwarming!" Daarnaast had ik een vraag voor de klantenservice. Hierin werd ik deskundig geadviseerd. De mevrouw wist waar ze het over had.
Beste Roy, Wat geweldig om te horen dat u zo tevreden bent over zowel de verwarming als onze service! Dank u wel voor uw vertrouwen en mooie woorden. We helpen u altijd graag verder. Warme groet, Team Quality Heating
Makkelijk te monteren, dimmer werkt prima, geen nadelen, goed product!
Beste Hans, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Fijn dat de montage vlot ging en de dimmer goed werkt. Geniet van het comfort! Warme groet, Team Quality Heating
Vorige week heb ik een Amberheat aangeschaft. Allereerst was de levering enorm snel. De volgende werkdag was hij al geleverd. Ik heb er 1 besteld om te testen, want ik ben van plan om de gehele bovenverdieping van mijn woning te voorzien van deze verwarmingen. We hebben hem getest in de woonkamer, deze is eigenlijk veel te groot en de plafonds zijn 3,5 meter hoog. Volgens de specificaties zou deze ruimte dus te groot zijn als hoofdverwarming, echter was de woonkamer binnen mum van tijd op temperatuur. Terwijl de rest van de verwarmingen allemaal uit stonden. De installatie was ook makkelijk, gewoon Plug and Play. En het geluid is ook erg zacht. Zeker dus een aanrader als je een ruimte snel een goed wilt verwarmen.
Beste Jeffrey, Wat een geweldige review, dank u wel! Fijn om te horen dat de Amberheat zo goed bevalt zelfs in een grote woonkamer met hoge plafonds. We waarderen het vertrouwen dat u stelt in onze producten en staan klaar als u besluit de bovenverdieping ook te verwarmen. Warme groet, Team Quality Heating
Sinpel op te hangen Snel warm Prachtig ontwerp Goed te bedienen
Beste Pim, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u tevreden bent over het design, de bediening en de snelle warmte. Daar doen we het voor! Warme groet, Team Quality Heating
Zelf ben ik al meer dan een jaar een tevreden gebruiker van deze verwarming. Nu een collega heel blij gemaakt met dit exemplaar. De verwarming geeft een hele aangename warmte op de werkplek. Nooir meer met koude handen op het toetsenbord.
Beste Jop, Wat fijn om te horen dat u na een jaar nog steeds zo tevreden bent! En wat attent dat u ook een collega blij heeft gemaakt. Geniet samen van de aangename warmte! Warme groet, Team Quality Heating
Makkelijk te installeren, prima prestatie en eenvoudig bedienbare app. Zeer tevreden over de Quality Heater!
Beste Richard, Hartelijk dank voor uw positieve review! Goed om te horen dat de installatie, prestaties en app zo goed bevallen. Fijn dat u zo tevreden bent! Warme groet, Team Quality Heating
Dit is een heel handige convector. Warmt goed op, neemt weinig ruimte in, is makkelijk op te hangen en last but no least: het verbruik is zuinig!
Beste Jan, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u zo tevreden bent over het gebruiksgemak, de snelle warmte en het lage verbruik. Een aanrader inderdaad! Warme groet, Team Quality Heating
Warme voeten is een zalig warm gevoel
Beste Robert, Dank u wel voor uw review! Warme voeten maken echt het verschil fijn dat u zo geniet van dat comfortabele gevoel. Warme groet, Team Quality Heating
+Levering is snel. + geeft lekker snel comfort +Makkelijk te monteren +Eenvoudig te verbinden met wifi +Makkelijk koppelen met google home - toetstoon niet uitschakelen - display verlichting blijft fel branden (kan op slaapkamer hinderlijk zijn)
Beste JM, Hartelijk dank voor uw uitgebreide review! Fijn dat u tevreden bent over het comfort, de installatie en slimme functies. Uw feedback over de toetstoon en display nemen we zeker mee. Warme groet, Team Quality Heating
Al regelmatig wat besteld nooit problemen gehad
Beste Willem Jan, Dank u wel voor uw trouwe vertrouwen en positieve review! Fijn om te horen dat alles steeds naar wens verloopt. We staan altijd voor u klaar! Warme groet, Team Quality Heating
Een perfect apparaat als je op zoek bent naar een verwarming met eenvoudige bediening (niet met wifi en allerlei programma’s). Zodra je hem aanzet voel je de warme lucht de ruimte in stromen.
Beste Tanja, Dank u wel voor uw mooie review! Fijn dat de eenvoudige bediening en snelle warmte precies aansluiten bij wat u zocht. Geniet van het comfort! Warme groet, Team Quality Heating
Product en levering volgens verwachting. Montage van de radiator vrij simpel. De radiator functinoort zoals bedoeld. Een tevreden klant.
Beste Jan Piet, Hartelijk dank voor uw positieve review! Goed om te horen dat zowel de levering als de installatie soepel verliep en de radiator naar verwachting werkt. Warme groet, Team Quality Heating.
Ik vind het ontwerp mooi en de internet communicatie erg handig. Ook het feit dat je de keuze uit 4 types / groottes/ vermogens is ook handig.
Beste Gert-Jan, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u tevreden bent over het ontwerp, de verwarming en de slimme functies. De keuzevrijheid in types is inderdaad een groot voordeel. Warme groet, Team Quality Heating.
Goede communicatie en snelle levering door Quality Heating. Deze elektrische kachel maakt de omgeving snel warm De handleiding en het bedienen van de kachel is duidelijk en begrijpelijk. Pluspunten: comfort en compact Minpunten: niet gevonden
Beste A, Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat het design, de werking en het comfort van de kachel naar wens zijn. En geweldig dat u geen minpunten heeft ervaren! Warme groet, Team Quality Heating.