Dit kacheltje heeft een fantastisch mooi en strak design. Het installeren is eenvoudig en via een app is deze makkelijk te bedienen.
Beste Carline, Dank u wel voor uw mooie review! Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het is ons doel om elke klant te voorzien van de beste service en kwaliteit, en het doet ons goed om te horen dat dit is gelukt. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Warme groet, Team Quality Heating.
Ben erg blij met mijn verwarming element
Beste Wilco, Dank u wel voor uw mooie review! Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het is ons doel om elke klant te voorzien van de beste service en kwaliteit, en het doet ons goed om te horen dat dit is gelukt. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Warme groet, Team Quality Heating.
Goed verpakt ontvangen en installeer instructies duidelijk. Geeft de gevraagde warmte.
Beste Sanny, Dank u wel voor uw mooie review! Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het is ons doel om elke klant te voorzien van de beste service en kwaliteit, en het doet ons goed om te horen dat dit is gelukt. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Warme groet, Team Quality Heating.
* goed product * snelle levering
Beste Rick, Dank u wel voor uw mooie review! Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het is ons doel om elke klant te voorzien van de beste service en kwaliteit, en het doet ons goed om te horen dat dit is gelukt. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Warme groet, Team Quality Heating.
Product nog niet in gebruik genomen, dus ik weet nog niet hoe het werkt
Beste Marnix, Dank u wel voor uw mooie review! Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het is ons doel om elke klant te voorzien van de beste service en kwaliteit, en het doet ons goed om te horen dat dit is gelukt. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Warme groet, Team Quality Heating.
Bestellen ging makkelijk, snel geleverd en heel eenvoudig te installeren.
Beste M, Dank u wel voor uw mooie review! Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het is ons doel om elke klant te voorzien van de beste service en kwaliteit, en het doet ons goed om te horen dat dit is gelukt. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Warme groet, Team Quality Heating.
Ik kocht deze verwarming omdat deze perfect zou zijn voor de grootte van mijn werkruimte. In de koude wintermaanden een extra boost qua warmte naast mijn vloerverwarming, maar ik merk weinig verschil. Zelfs na een paar uur.
Beste Eline, Vervelend om te horen dat de verwarming niet aan uw verwachtingen voldoet. Zoals mijn collega eerder al heeft aangegeven, is een verwarming van 400 watt helaas niet toereikend voor het aantal kubieke meters in uw werkruimte. Zij heeft u destijds geadviseerd om te kiezen voor een totaalvermogen van minimaal 3000 watt om voldoende warmte te kunnen genereren. Helaas hebben wij hier geen verdere reactie op mogen ontvangen, waardoor wij u niet verder konden begeleiden in de juiste keuze. Mocht u alsnog samen willen kijken naar een oplossing die wél geschikt is voor uw ruimte, dan helpen wij u uiteraard graag. Neem gerust contact met ons op.
Toegankelijk site met goede informatie
Beste Robert, Dank u wel voor uw mooie review! Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het is ons doel om elke klant te voorzien van de beste service en kwaliteit, en het doet ons goed om te horen dat dit is gelukt. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Warme groet, Team Quality Heating.
We hebben 1 verwarming aangeschaft om het "uit te testen" maar we zijn zeer tevreden en zullen in de toekomst nog meerdere hier aanschaffen! Hij is dun, een fijn formaat en warmt snel. Super handig dat er ook een app bij zit waarmee je hem kunt besturen en het kinderslot zijn wij heel erg blij mee, een gezin met jonge kinderen. Al met al zeer tevreden erover en zeker aan te raden.
Beste Milenco, Dank u wel voor uw mooie review! Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het is ons doel om elke klant te voorzien van de beste service en kwaliteit, en het doet ons goed om te horen dat dit is gelukt. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Warme groet, Team Quality Heating.
Levering was snel en product werkt goed. Makelijk in gebruik genomen. Met app goed programma in te stellen.
Beste Peter, Dank u wel voor uw mooie review! Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het is ons doel om elke klant te voorzien van de beste service en kwaliteit, en het doet ons goed om te horen dat dit is gelukt. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Warme groet, Team Quality Heating.
Zeer snelle levering en een goed en eenvoudig te monteren product dat prima werkt
Beste Henk, Bedankt voor uw review! We zijn blij om te zien dat u tevreden bent. Warme groet, Team Quality Heating.
Jawel, zeer tevreden over de levering en service. De electrische wifi kachel is heel makkelijk bedienbaar met de afstandsbediening als in de app. Hij levert veel warmte in korte tijd en hij ziet er elegant uit. Wij gebruiken hem voor in de badkamer en hebben de kachel aan de muur gemonteerd. En idd deze misstaat zeker niet! En de badkamer is in 10 minuten op een aangename temperatuur! Afzender: Kees Schilder
Beste Kees, Bedankt voor uw review! We zijn blij om te zien dat u tevreden bent. Warme groet, Team Quality Heating.
Snelle reactie en goede levering van toch toekomst product duurzaam en vele mogelijkheden
Beste Hein, Bedankt voor uw review! We zijn blij om te zien dat u tevreden bent. Warme groet, Team Quality Heating.
Vlotte levering. Gemakkelijk in te stellen. WiFi zomaar geregeld. En snel lekker warm
Beste Sytze, Bedankt voor uw review! We zijn blij om te zien dat u tevreden bent. Warme groet, Team Quality Heating.
Toen de kou inviel was extra bijverwarming via Quality Heating snel geregeld en kon de aanschaf de kostenstijging afwenden!
Beste Henny, Bedankt voor uw review! We zijn blij om te zien dat u tevreden bent. Warme groet, Team Quality Heating.
We hadden de eerste keer een kapotte verwarming gekregen. Gebeld, gelijk een nieuwe opgestuurd! Deze werkte wel. Gelijk opgehangen en deze werkt heel fijn. In onze koude slaapkamer van 6 graden is het binnen een half uur 9 graden en een aangename warmte komt je tegemoet.
Beste Sabine, Bedankt voor uw review! We zijn blij om te zien dat u tevreden bent. Warme groet, Team Quality Heating.
Het product doet precies waar ik het voor gekocht heb. Binnen korte tijd is de kamer verwarmt. Prettig dat het product geluidloos is. Netjes verpakt en snel geleverd. Het ophangen van het product is ook snel te realiseren door middel van het aftekenschema in de deksel van de verpakking. Over het product is goed nagedacht. Alleen jammer dat de schroeven wat mij betreft niet echt bruikbaar zijn. Verder ben ik een heel tevreden klant
Beste Marco, Bedankt voor uw review! We zijn blij om te zien dat u tevreden bent. Warme groet, Team Quality Heating.
Snelle levering. Kachel is makkelijk te monteren en eenvoudig te bedienen met de app. Kan mijn woonkamer goed mee verwarmen, de cv hoef niet meer aan.
Beste Yvonne, Bedankt voor uw review! We zijn blij om te zien dat u tevreden bent. Warme groet, Team Quality Heating.
Goed geleverd en mooie verwarming voor in onze keuken. Mooi compact en lekker warm!
Beste Annemiek, Bedankt voor uw review! We zijn blij om te zien dat u tevreden bent. Warme groet, Team Quality Heating.
De verwarming opgehangen in de slaapkamer van onze zoon en meteen ingesteld. De kamer was vrijwel meteen verwarmd en blijft op een constante kamertemperatuur.
Beste Karin, Dank u wel voor uw mooie review! Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het is ons doel om elke klant te voorzien van de beste service en kwaliteit, en het doet ons goed om te horen dat dit is gelukt. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Warme groet, Team Quality Heating.
Snelle afhandeling en levering; goede communicatie. Producten worden zorgvuldig en goed verpakt geleverd.
Beste Bas, Dank u wel voor uw mooie review! Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het is ons doel om elke klant te voorzien van de beste service en kwaliteit, en het doet ons goed om te horen dat dit is gelukt. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Warme groet, Team Quality Heating.
Goede site mooi product voor een Nette prijs en snel en netjes geleverd
Mooi apparaat die werkelijk stil de ruimte verwarmt. De levering was ook volgens verwachting. Maar, na drie weken nog steeds geen antwoord op mijn vraag voor support of ik wel de goede poten had besteld: paste niet.
Gemakkelijk in gebruik, simpele installatie & Mooi simplistisch design
Beste Romain, Dank u wel voor uw mooie review! Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het is ons doel om elke klant te voorzien van de beste service en kwaliteit, en het doet ons goed om te horen dat dit is gelukt. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Warme groet, Team Quality Heating.
Ik had per ongeluk de verkeerde verwarming besteld met een te laag vermogen. Daar kwam ik pas achter bij levering. Ik heb toen gemaild en werd snel teruggebeld. Een advies werd gegeven en werd tevens geholpen met de retour zending.
Beste Leon, Dank u wel voor uw mooie review! Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het is ons doel om elke klant te voorzien van de beste service en kwaliteit, en het doet ons goed om te horen dat dit is gelukt. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Warme groet, Team Quality Heating.