Ziet er top uit en snele levering
Ziet er top en snele leverig
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 4.393 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,3
Review overzicht
De feedback laat zien dat snelle levering en betrouwbare service hoog scoren. Klanten waarderen eenvoudige montage en duidelijke instructies, en de panelen leveren effectief warmte. Over het algemeen geldt dat waar voor je geld en een klantgerichte aanpak.
Ziet er top en snele leverig
6 October 2026
Peter
Zoersel
Het paneel is best groot enword vrij snel warm, de winter zal het uitsluitsel moeten geven, of het ook behaaglijk is. Heb het paneel onder mijn tafel gezet, gericht op de benen. Voor deze prijs, zit ik eraan te denken, er nog eentje aan te schaffen. het ideale is, dat het verplaatsbaar is, vanwege de onderzet pootjes. levering was keurig en 1 dag eerder dan verwacht, en goed verpakt in stevige doos.
5 October 2026
Connie
noordwijk
Warmt snel op, fijne plaatselijke warmte in een koude badkamer
5 October 2026
Marieke
Leeuwarden
Product keurig in doos geleverd ik twijfel of deze wel niet al defect was. Doos was open geweest. Elektronica werk niet goed vreemde storingen. Direct contact gezocht moeilijk, moeilijk deze eerst op sturen voor controle dit wel voor eigen kosten.Met deze beoordeling ben ik vogelvrij. Dit verwacht ik niet defect nieuw is gewoon geen discussies gewoon ander sturen. Hans Straver 2343LB (16)
Beveelt niet aan
Hans
Oegstgeest
Snelle levering, en goede afhandeling van een prachtige infraroodspiegel.
Lex
Maasdam
Goed en snel geleverd goed verpakt met duidelijke montage instructies Een boor mal en alle bevestigingsmaterialen erbij geleverd. Dus één product dat ik aanraadt.
J.M
Breda
Het glas van de infrarood paneel bleek bij het uitpakken stuk te zijn. Nadat we foto's hadden gestuurd als bewijs, kregen we binnen twee dagen een nieuw exemplaar. Vriendelijk mailcontact met Nathalie.
2 October 2026
A.J
Andijk
Perfect advies gekregen bij telefonisch contact waarbij ik ook nog eens duidelijk voordeliger uit was. Tevens blijkt de infrarood carpetverwarming, die ik reeds bij vele anderen heb aanbevolen, hier stukken goedkoper dan elders.
29 September 2026
RobjeK
HENGELO OV
Helaas is er nog niet gereageerd op mijn service verzoek, daarnaast is de levering geleverd in 5 losse paketten. Voor retour moet ik dan 5 keer verzendkosten betalen. Kortom matige service helaas.
Beveelt niet aan
29 September 2026
Arnold
Veenendaal
Zeer tevreden met onze Infrarood voor in de badkamer .
27 September 2026
Rita
Amersfoort
Snel en netjes geleverd. Nog niet kunnen testen ivm hogere temperatuur buiten.
26 September 2026
Milco
Oostzaan
Voor het geld is het een mooi produxt dat effectief werkt. Heel blij mee!
21 September 2026
Louis
Noordwijkerhout
hoewel het bestelde artikel toch niet ons ding was kon het zonder problemen weer retour en werd alles netjes afgehandeld.
18 September 2026
Henk
Elburg
De klantenservice is helemaal top , je wordt netjes geholpen en de mensen hebben ook kennis van zaken en zijn zeer behulpzaam. Alleen jammer dat ze de bestellingen versturen via DHL ( wat is dat een prutsbedrijf , komen noit hun afspraken na altijd telaat leveren en vaak beschadigd ) ik zou liever iets meer uitgeven en dat ik het snel en goed geleverd zou krijgen )
18 September 2026
Harry
Barneveld
product voldoet ,snelle levering
17 September 2026
Jaap
enkhuizen
Na telefonisch overleg met Marco zonder problemen de panelen omgeruild daar ze niet pasten bij de reeds bestaande panelen. Ook heel goed advies gehad van Ingeborg. Super vriendelijke en behulpzamen mensen. In een woord TOP!
17 September 2026
Guus
Kudelstaart
Het infrarood paneel wat we besteld hebben kwam snel (dag na bestelling). Alle materialen die nodig zijn voor bevestiging zijncompleet met duidelijke handleidingen. De app die gedownload kan worden kan op meerdere punten wel verbeterd worden maar werkt wel goed.
16 September 2026
Han
Twente
Handleiding was wat lastig. Voor de rest werkt het paneel goed. Verlichting is mooi in de warme stand. Alleen bij de thermostaat blijft de batterij indicatie knipperen, terwijl ik er volle alkaline batterijen heb in gedaan. Ik heb daar navraag naar gedaan, maar ik moest een garantieformulier invullen en kosten betalen om het retour te sturen. Dat vind ik wat minder. Ik kijk het nog even aan of ik het terug ga sturen. De thermostaat doet het verder wel goed, ondanks de knipperende batterij indicatie. Anders had ik een 8 gegeven.
13 September 2026
Rene
Heesch
Ik kreeg de verwarming in een groot pakket afgeleverd en daarna kreeg ik opnieuw een code, ik snapte het niet, En daarom met de post gecommuniceerd. Uiteindelijk met de code gewoon het pakketje dat ik niet meer verwachtte opgehaald. Het zou fijn geweest zijn van te voren te weten dat ik het pakket in tweeën kon verwachten
12 September 2026
Marike
Alkmaar
Snel geleverd, goed verpakt en apparaat ziet er prima uit. Even getest, prima Langdurige werking nog niet kunnen vaststellen, maar de test zag er goed uit, Apparaat mooi en zeer dun.
11 September 2026
Hans
PIJNACKER
Nog ervaring. Stookseizoen moet nog beginnen. Maar ik ben positief
11 September 2026
Egbert
Harlingen
Tip: verwijs even naar de juiste app. De huidige app was niet meer geschikt voor de nieuwste versie van Android. Ben zelf gaan zoeken en uitgekomen bij de Tuya app.
6 September 2026
Alex
Noord Brabant
3 September 2026
Riet
LICHTENVOORDE
Ik had een infrarood spiegel besteld. Hij werd snel en heel netjes verpakt geleverd. Het is een mooie spiegel, ook het licht erachter is mooi. Hij werkt goed, alleen duurt het even voordat de badkamer warm wordt en blijft dan ook nog een tijdke warm (eind augustus), nog even de winter afwachten. Het ophangen was wel een dingetje omdat het lastig was om de spiegel van 120 breed op de schroeven te krijgen. Ook zijn de aan en uitknoppen wat lastig bereikbaar. Vanddar 4 ipv 5 sterren.
1 September 2026
Marian