Blij mee voldoet aan de verwachting

Zeer tevreden, doet wat het moest doen

Prima spul, snelle levering

Mooi paneel.

Goede kwalitijd,snelle levering.e

Alles werkt prima, goed materiaal8

Prima producten, vlotte levering.

Producten goed te vinden op internet. Ruime keuze. Prijs/kwaliteit in goede verhouding. Vlotte levering.

Goede kwaliteit / prijs verhouding

Wel een beetje slechte gebruiksaanwijzingen.

De handschoenen zijn heerlijk warm

De handschoenen houden je handen goed warm op de scooter. Het enige nadeel is dat je niet kan zien hoe leeg de batterij is. Verder een prima product

Wij hebben het infraroodpaneel op de badkamer hangen en dit had ik jaren eerder moeten doen. Ben nu aan het kijken voor in de woonkamer

Prima artikel.

Een prima artikel tegen een scherpe prijs. Snelle levering en goede commimicatie. Top bedrijf.

Slecht contact

Ik had vast besteld waar me niet gekregen gemaild gebeld en niet opgenomen worden. Na vijf dagen nog niks gehoord hoe en wat

Werkt Uitstekend!

Geeft goede warmte af!

Redelijke mate van warmte

Redelijke mate van warmte, maar verwacht niets bijzonders

Goede website, snelle levering maar...

Goede website, snelle levering maar...de 130 Watt onder mijn bureau levert wel warmte, maar op 10 centimeter voel ik er niet genoeg van om comfortabel achter mijn bureau te blijven zitten.

Snelle levering en netjes

Een bedrijf dat snel leverd en netjes afleverde

Keurig en netjes afgewerkt doet naar onze verwachting

Werkt perfect

Snelle afhandeling van de bestelling die ik had geplaatst

Met het aansluiten van het spiegelpaneel hadden we een probleem , wat telefonisch met iemand van de verwarmingstore , meteen was opgelost

Prima verwarming

Goede verwarming voor onder bureau

Aanspraak en ondersteuning precies op persoonlijke maat.

Vriendelijk telefonisch contact, snelle en juiste levering, klantvriendelijke afhandeling bij technisch haperend product.

Ondanks dat Nederland helemaal plat lag na een sneeuwbui was mijn pakket toch snel geleverd. Het was netjes en goed verpakt en er zat een duidelijke handleiding bij. Ik gebruik mijn paneel nu een week en ben er erg blij mee.

Prima product

Snelle levering vriendelijk medewerker

Kan niet beter

Vlot gereageerd en snel geleverd door DHL ook al was het zeer slecht weer.

Goede aankoop werkt prima

Snel geleverd, makkelijk installeren, ook wifi werkte meteen. zeer tevreden

Goed product

Het is een heel goed product, ik heb veel last van koude voeten. Maar nu ik het matje heb, kan ik mijn schoenen aanhouden en ik krijg lekkere warme voeten. Een aanrader.

Slecht

Na een uur in het stopcontact staat de plaat heet maar de straling is te voelen als ge er 30 cm van af staat

Ik wacht nog steeds op me infrarood paneel ik hoop zo spoedig mogelijk dat het komt afz Janine en koos de groot

Goed thermostaatstopcontact

Ondanks de sneeuw toch geleverd

Phoenixstraat 37

1812 PP Heiloo