Nog niet goed:eerst mijn “probleem”oplossen dan kan ik pas echt reageren

Eerst mijn probleem oplossen

Goed product, goed advies

Goed advies, rustig de tijd genomen en uitleg gegeven. Karpetverwarming werkt fijn.

Goed product, snelle verzending

Mooi en goed werkend product. Snel verzonden, netjes verpakt.

Superdienst

Prima levering en de verwarming is in deze tijd super welkom!!! Blijf heerlijk warm tijdens het werken.

Goede winkel

Het product voldoet volledig aan de vereisten en de beschrijving is correct. Goede prijs en snelle en correcte levering.

snel en goed geholpen

Ter plaatse in de winkel een infraroodpaneel (curve) gekocht. Goed geholpen en direct leverbaar,

Lekker warm

Kreeg de infraroodverwarming aanbevolen van een vriend. Met de hoge energieprijzen houden we de verwarming uit en met het infraroodpaneel is het alsnog lekker warm tijdens het thuiswerken, ideaal!

Ik heb hier nu voor de derde keer besteld, en altijd alles prima geregeld. Spullen voldoen aan de verwachting en vragen worden vlot beantwoord. Ik raad deze winkel aan!

Spijt dat we deze niet eerder hebben aangeschaft

De ervaring met dit infraroodpaneel is boven onze verwachting, in de toekomst komen er nog wel een paar bij.

Gemakkelijk op te hangen. Lekkere warmte.

Gemakkelijk te monteren. Heerlijke warmte.

kwaliteit goed

enkele opmerkingen, de meesten centraaldozen zitten al erg vol zodat er weinig of geen ruimte is voor de mini inbouw ontvanger. en twee installatie draden1,5 of 2 diameter kunnen dus niet onder een aansluitpunt geld ook voor de doorverbinding van L naar Com . oplossing welke ik toegepast heb is van uit de centraaldoos de draden L en N dubbel uit gevoerd. Verder werkt het prima ,ik had wel een duidelijke aanwijzing verwacht van aan of uit .

Prettig no nonsense.

Levert wat het belooft.

Bestelling niet compleet

In afwachting van response op mail

Tevreden

Ben zeer tevreden.

Perfecte service en product

Snelle ontvangst van product en de installatie gaat zeer snel.

Duidelijke webshop en op de juiste dag geleverd

Overzichtelijke webshop en een link naar de product beschrijving

Duidelijke site met veel goede informatie voor de juiste keus

Helder inzicht mbt grootte van de panelen voor een bepaalde ruimte. Ondanks de waarschuwing van vertraagde levering toch redelijk snel geleverd. DHL had het duidelijk ook drukker maar uiteindelijk kwam het ook hier goed.

prima ! eenvoudig en snel

Van bestelling tot levering ging allemaal prima, klein min puntje er zat een gat in de doos, maar paneel was onbeschadigd, (had anders kunnen zijn) daar is wellicht steviger karton nodig. Maar paneel voldoet aan de verwachting, gebruik als werking.

Voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Makkelijk te installeren, zowel het infraroodpaneel als de mee bestelde thermostaat. Geeft een heerlijke warmte op de plek waar je dit wil.

Kreeg het infrarood paneel niet op WiFi aangesloten. Dan komt het aan op service. En dat leveren ze. Ze zijn heel hulpvaardig.

Geen Nederlandstalige beschrijving aangetroffen

Jammer

Doet wat het moet doen

Met het ir-paneeltje onder mijn bureau kan ik de kamertemperatuur verlagen en dus gas besparen.

Prima product levering en advies

Vooraf advies gevraagd en uitstekend geholpen De heater doet het prima

Keurig gemeld dat het paneel weer op voorraad was.

Mooi paneel. Vond alleen de verpakking niet erg stevig. Deze was al flink beschadigd. Paneel gelukkig niet.

Goed advies, snelle service en goed bereikbare klantenservice

Na een goed advies te hebben gekregen m.b.t. aanschaf van de benodigde panelen. Binnen 2 dagen het volledige pakket geleverd. Een plek voor alle infrarood benodigd heden met een goed bereikbare klanten service.

Phoenixstraat 37

1812 PP Heiloo