Perfect geleverd!

Thermostaat en verwarmingspaneel keurig geleverd. Thermostaat was er al zeer snel, paneel iets later. Dat stond ook op de website, maar paneel kwam toch nog sneller dan verwacht! Aanrader. Ik ga hier zeker meer panelen bestellen, later, voor de rest van mijn woning.

Voldoet niet aan de verwekte verwachtingen!

Na uitgebreide analyse en berekeningen van de capaciteit ten opzichte van de inhoud van mijn badkamer heb ik een paneel besteld die ruim voldoende moest zijn. Helaas voldoet hij niet aan de gestelde verwachting. Ook niet als men hem één uur van tevoren al aanzet. Het paneel hangt met de onderkant op 2,37 mrt van de vloer aan het plafond en zou dan ook een behaaglijke warmte moeten geven als men daar onder staat wat helaas niet zo is. Conclusie: Wat ons betreft is het een artikel wat nog in de kinderschoenen staat en nog moet worden doorontwikkeld en in de toekomst wellicht een energie zuinig alternatief is voor verwarming.

prima materialen en prima levering

Nog niet veel ervaring met het gebruik; dat moet nog komen, maar tot nu toe werkt het naar behoren. En het is mooi materiaal.

Werd goed uitgelegd en geholpen

het doet wat het belooft

Het is heel goed om je te verwarmen als je naar tv kijkt bijvoorbeeld of je zit te werken aan je bureau. De vloer wordt ook lekker warm goed voor als je huisdieren hebt. Het toestel dat wij hebben is van 300 watt verwarmt wel plaatselijk.

Mooi design

Mooi design maar jammer dat je de temperatuur niet kunt instellen. Het is dus alleen aan of uit.Straling valt enigszins tegen. Product is alleeen te gebruiken als je er dicht bij zit.

Werkt waarschijnlijk prima

Kan niet goed overweg met de gebruiksaanwijzing is te ingewikkeld en niet in het Nederlands

Perfect!!!

Snelle levering , montage en aansluiten ging heel gemakkelijk. Geplaatst een paneel van 1000 wat in de badkamer. Werkt goed, is snel lekker warm.

prima verwarming

Doet waarvoor ik deze heb aangeschaft.

Dezelfde ziekte dan elke andere webshop

Ik bestelde infraroodpanelen die als voorradig aangegeven stonden op de website en ook de bijhorende thermostaten. De thermostaten kreeg ik snel geleverd, de panelen bleven achter. Ik moest zelf de support contacteren om een track and trace code te krijgen voor de ontbrekende panelen. Volgens de klantendienst waren de 2 panelen elk afzonderlijk verstuurd. Ik wacht er nu in totaal al bijna 2 weken op en nog steeds geeft de track and trace 'in voorbereiding' aan. Ondertussen heb ik op de webshop gezien dat die panelen niet meer op voorraad zijn. Het zou sympathiek zijn dat een webshop eerlijk toegeeft dat ze een product niet meer hebben in plaats van je aan het lijntje te houden, zodat je niet een ander product kan proberen aan te schaffen, dat wel op voorraad is.

Goed product en vlotte levering

De enige beperking is dat de bestelopdracht wat onnodige problemen gaf; een vakje niet aankruisen betekent dat de bestelling stopt, maar je niet zichtbaar krijgt waarom dat is!

Gewoon correct, zoals het hoort.

Ik had een vraagje over de levertijd; Snel iemand aan de telefoon en uiterst correct behandelt, als een klant. Producten zijn van prima kwaliteit. Doen wat ze moeten doen.

Prima en snelle service!

Bestelling en Levering ging goed

Bestellen en leveren ging goed. Handleiding installatie (thermostaat) mag iets duidelijker. De werking moeten we nog afwachten.

Prima kachel

Prima kachel met verlichting.

slecht

Product besteld om op te halen, daarna geen enkele reactie ontvangen.

Mooi product

+ goede toelichting op website + mooi product, functioneel + snelle levering

Goede ervaring

Snel gereageerd op mijn vraag, prima ontvangst in het magazijn en showroom, nadat ik had aangegeven om het produkt zelf op te halen

Simpel bestellen en betalen en vervolgens snelle en correcte levering.

Goed product tegen goede prijs

Na lang zoeken op diverse sites uiteindelijk besloten voor infraroodverwarmingstore. Vlotte levering. Daarna nog telefonisch contact gehad betreffende het product en goed geholpen.

Negatieve ervaring

Samen met een infrarood paneel een wifi schakelaar besteld die ik niet aan de praat kreeg. Had al ervaring met dit soort schakelaars maar deze werkte niet samen met m’n telefoon. Uiteindelijk besloten ik deze te retourneren. Eerst formulier ingevuld etc. Kon ik daarna nog ff zelf de verzendkosten betalen om daarna, na er zelf achteraan te bellen, maar deels de schakelaar terugbetaald te krijgen (was 23€ en kreeg er 19€ terug) ook de verzendkosten zijn niet vergoed kortom volgende keer bestel ik wel ergens anders

Overzichtelijke site en superpersoneel

bij bestelling van 10 infraroodpanelen kregen wij tot onze schrik slechts 1 paneel geleverd. Na een telefoontje was dit echter snel duidelijk en hebben we de andere 9 panelen 2 dagen daarna ontvangen. Erg vriendelijk personeel!

Goed product echter niet compleet geleverd

Product is zoals verwacht, echter de voetjes die erbij hoorden, werden na een belletje als b.o gemeld en nagestuurd. Beter was geweest dit direct bij order te vermelden. De meegeleverde stekker heeft niet de juiste afmeting lengte is korter

Infraroodverwarming store heeft een goed product geleverd.

Infraroodverwarming werkt naar behoren. Netjes verpakt en goed geleverd. En een mooi product.

mooie showroom en vriendelijk en vakkundig geholpen ga zo door

Maar mijn ervaringen met DHL zijn minder als je een bericht krijgt van DNL tussen 14. en 16 uur en dan een briefje in de bus krijgt we hebben u gemist 13.30 uur en dat meerdere keren . Niet goed

Phoenixstraat 37

1812 PP Heiloo