Voldoet naar verwachting.

Prima oplossing om een kleine plek te verwarmen.

Mooi paneel. Merkbare warmte.

Snel warm

Top !

Totaal geen reactie

Totaal geen reactie na automatische melding, U krijgt binnen drie werkdagen een reactie.

Goed paneel

Doet z’n werk goed. Weerstation functie is leuk maar naar mijn mening weinig zinvol. Had liever remote timer functie gezien voor IR . App weer verwijderd van telefoon.

Heerlijk

geen koude armen en handen meer tijdens mijn werk, werkt super

Goed product, prima klantenservice

Onlangs IR paneel gekocht en ontvanger+thermostaat. Vooraf gebeld met klantenservice. Kreeg goed advies en goede tips. Toen de producten weer voorradig waren werden ze meteen verzonden. Via de mail werd ik op de hoogte gehouden van iedere stap in het verzendproces.

Goede snelle service

Maandagavond besteld, woensdag al in huis. Sneller is haast niet mogelijk. Top !

Lekkere warmte

Mijn kleine werkkamer wordt eindelijk op een comfortabele manier verwarmt met het infraroodpaneel. Veel beter als dat elektrische blaaskacheltje. Het is stil en geen wind. Kost wel wat tijd om het genoeg warm te krijgen, dus niet na 5 minuten lekker warm, maar als je een werkdag er naast zit is het heerlijk.

goed afgewikkeld

Bestelling was op voorraad, maar door drukte duurde t n paar dagen langer. Na 1 telefoontje werd ie direct verzonden. Koerier deed er n paar dagen langer over dan normaal. Overall tevreden.

super tevreden met de infraplaat

Goede omschrijving deels van de site gehaald.

Uitstekende producten en zeer goede service.

De bestelde schermen waren niet stevig verpakt. DHL sorteerde fout en gooide en smeet met de doos zodat een scherm een paar deuken had gekregen. Na contact met Alkmaar werd direct een keuze gegeven: terug sturen of korting. De korting werd direct teruggestort. Prima. De schermen voldoen geweldig. Verwarming lokaal, geen verspilling.

Goed product degelijk gebouwd.

Bestelling eenvoudig en snel geleverd.

Ontoereikend

Het product op zich ziet er best goed uit, maar mijn badkamer meet 3x4 en dit rond infraroodpaneel van 650 watt is echt niet voldoende. Op een halve meter afstand valt dit best mee, maar verder dan één meter straalt het onvoldoende.

Snel en adequaat

Hele snelle respons op mijn mail en goede communicatie.

Gewoon goed!

Paneel voldeed aan verwachting/omschrijving. Keurig en goed verpakt. Geeft heerlijke warmte binnen no time.

Goed geregeld

Beschadigd product geleverd gemeld was geen probleem Stuurde meteen een nieuwe af Dat is service

Product is nog niet geleverd na meer dan een week

Ik krijg een evaluatie voor een product dat nog niet is geleverd. Ik maak mij nu ernstig zorgen of het nog gaat komen.

slechte service, technische dienst niet te bereiken

wacht al een week op antwoord , wordt steeds aan het lintje gehouden door te zeggen U wordt teruggebeld Nu is er gisteren gezegd: je moet een mail sturen, afwachten wanneer daar reactie op komt Gelukkig besteld met achteraf betaling, dus het geld nog in de zak en als zo door gaat, gaat de bestelling retour

Prima bedrijf

Een attent en vriendelijk bedrijf. Waren erg behulpzaam bij het adviseren voor mijn thermostaat

Goed geregeld

Goed product, doet wat het moet doen. Warme benen onder mijn bureau. Verbruik is laag.

Veel keuze en snelle levering.

Alhoewel er op de site stond dat de levering even kon duren was het infrarood element toch binnen een paar dagen in huis. Top!

Nog steeds niets ontvangen

Iedere dag een berichtje dat het vandaag geleverd wordt maar dat al een week op rij

Slechte communicatie klantenservice

Na plaatsing spiegel, hoor ik constant een hoog snerpend geluid. Contact gezocht met klantenservice, 1 reactie gehad met vraagstelling. Deze mail beantwoord en niets meer vernomen.

Phoenixstraat 37

1812 PP Heiloo