prima/snelle levering

zeer goed verpakt, wat ook wel noodzakelijk bleek gezien de beschadigingen aan de doos, Ook valt de verlichting een beetje tegen, bevindt zich rondom de spiegel maar in de spiegel wordt zicht door verlichting niet veel beter.

Vriendelijke en snelle service

Op zoek naar bijverwarming en geen flauw idee wat er nodig was eerst gebeld en duidelijke informatie ontvangen! Nu sinds een week hangt alles en zelfs op een stomme vraag over het niet werkend krijgen van de app werden we prima geholpen!

Snelle levering, product is zoals verwacht

Prima in orde!

Ziet er keurig uit.

Goed product, goede prijs, snel geleverd.

Goed product, goede prijs, snel geleverd.

Slechte communicatie

Na plaatsen bestelling werd de levertijd van 1 dag aangepast naar onbekend. Op mailtjes/telefoontjes werd later gereageerd dat de infraroodpanelen onderweg waren maar daarna zat er zogenaamd weer een fout in het systeem, tot 3 keer toe. Uiteindelijk dacht ik dat ik opgelicht was en heb ik de panelen elders besteld maar tot mijn verbazing de panelen toch nog ontvangen. Voordeel is: Nu heb ik er in ieder geval genoeg voor de winter

Gewoon goed

Gewoon goed omdat ze nakomen wat ze afspreken

Weer beschikbaar is snel leveren!

Na een mailtje van infraroodstore dat de panelen weer op voorraad waren, zijn ze, na bestelling, binnen 48 uur geleverd.

Snelle levering tevreden met product

Tevreden

Goede levering Mooi infrarood verwarming paneel bevalt goed.

Voldoet aan mijn verwachtingen

Handleiding.

De handleiding is zo klein geschreven dat er een vergrootglas aan te pas moet komen. Dit MOET verbeterd worden. Gaarne zou ik een goed leesbare handeling van U willen ontvangen.

mal voor overzetten gaten klopt niet

mal voor overzetten gaten klopt niet,

Doen waar ze voor staan!

Super tevreden met ons infrarood paneel. Hebben nu 2e gemonteerd en straks gas besparen!!

Werkt prima ,alleen ophangen aan plafond gaat niet lukken (twee personen)

slechte communicatie

lijkt me beter van niet....

OK

Alles goed

Ik kan hier kort over zijn, alles is goed verlopen, de bestelling, de informatie en de levering. Ik heb het zelf geïnstalleerd en dat ging ook prima.

Snel en goed!

Goede informatie en duidelijk. Levering erg snel.

Slechte afwerking van het product

Schroefjes die de reflectie plaat vast moet houden zitten er niet allemaal in, er gammel allemaal

Alles ok

Mooi om te zien en functioneel

Kachel ziet er mooi uit en als je het ongeveer 2-3 meter vandaan zit is het aangenaam lekker

Goed geholpen in de showroom

Prima, vlotte levering ! Waar vind je dat nog tegenwoordig..

Prima, vlotte levering ! Waar vind je dat nog tegenwoordig.. Enige opmerking: er rijden wel twee busjes voor deze ene bestelling. Eerst de platen , daarna de thermostaten. Dat moet duurzamer kunnen

We zijn on de showroom geweest om te ervaren hoe de warme aanvoelt. Daarna onze wensen door gegeven, offerte meegekregen en we hebben vervolgens online besteld. Een dag later was het paneel in huis. TOP!!

Phoenixstraat 37

1812 PP Heiloo