Matig

Levertijd : bestelling zou op maandag horen te komen, dit werd dinsdag en later zelfs woensdag. Aflevering in twee delen ( tweede deel op donderdag) zonder dat hier bericht van werd gedaan.

Vriendelijke medewerkster

Goed geholpen en snel verzonden, effect moet ik nog ff afwachten, omdat er nog geen geaard stopcontact is in de bewuste ruimte

Mijn bestelling was snel geleverd en de thermostaat werken goed

wat me erg tegenviel was het hoge elektrische veld rond het paneel

zie boven

Geeft aangename warmte af.

Dit paneel staat onder het bureau en geeft heerlijke warmte af, zodat de voeten en benen lekker warm worden. Precies genoeg warmte, niet te heet.

Goed !

Goed product met snelle levering. Aangename en snelle warmte afgifte van de panelen. Het basis model van thermostaat raad ik af, wegens niet fijn genoeg regelbaar en heb de indruk dat de thermostaat en ruimtetemperatuur niet altijd overeenstemmen, andere thermostaten zijn merkbaar beter en instelling via programma geeft betere temperatuurhuishouding. Qua verbruik is het afwachten, maar bij aanwezigheid van zonnepanelen is dit systeem van verwarmen zeker aan te raden T.P, architect

De bestelling kwam volgens afspraak en goed verpakt.

we hebben inmiddels een aantal producten besteld en geleverd gekregen. De advisering rondom de vloerverwarming voor de badkamer was prettig. Verder hebben we infraroodpanelen besteld en vloerverwarming matten voor op de kantoor onder het vloerkleed. Deze hebben we gister getest en doen het prima. Levering van de producten gaat ook snel!

Snelle levering.

We hebben een paneel van 700 watt.De warmte die het geeft valt me 100% mee in een kamer van 10 x 4 meter wordt het boven de zithoek met gemak 22 graden.Snel er nog een bij besteld voor boven de eettafel.

Prima geregeld, op tijd geleverd! Zoals het hoort.

Goed product, hangt aan de muur en doet wat het moet doen! Alleen ff afwachten als het echt koud gaat worden. Ga er niet vanuit dat het voldoet als hoofd verwarming, maar denk dat het prima werkt als bij verwarming!

Alles snel geleverd

Communicatie kan verbeterd worden . Als bestelling niet in een keer geleverd kan worden maar door twee leveringen gebeurt dan dat duidelijk communiceren.

Perfect geleverd!

Thermostaat en verwarmingspaneel keurig geleverd. Thermostaat was er al zeer snel, paneel iets later. Dat stond ook op de website, maar paneel kwam toch nog sneller dan verwacht! Aanrader. Ik ga hier zeker meer panelen bestellen, later, voor de rest van mijn woning.

Voldoet niet aan de verwekte verwachtingen!

Na uitgebreide analyse en berekeningen van de capaciteit ten opzichte van de inhoud van mijn badkamer heb ik een paneel besteld die ruim voldoende moest zijn. Helaas voldoet hij niet aan de gestelde verwachting. Ook niet als men hem één uur van tevoren al aanzet. Het paneel hangt met de onderkant op 2,37 mrt van de vloer aan het plafond en zou dan ook een behaaglijke warmte moeten geven als men daar onder staat wat helaas niet zo is. Conclusie: Wat ons betreft is het een artikel wat nog in de kinderschoenen staat en nog moet worden doorontwikkeld en in de toekomst wellicht een energie zuinig alternatief is voor verwarming.

prima materialen en prima levering

Nog niet veel ervaring met het gebruik; dat moet nog komen, maar tot nu toe werkt het naar behoren. En het is mooi materiaal.

Werd goed uitgelegd en geholpen

het doet wat het belooft

Het is heel goed om je te verwarmen als je naar tv kijkt bijvoorbeeld of je zit te werken aan je bureau. De vloer wordt ook lekker warm goed voor als je huisdieren hebt. Het toestel dat wij hebben is van 300 watt verwarmt wel plaatselijk.

Mooi design

Mooi design maar jammer dat je de temperatuur niet kunt instellen. Het is dus alleen aan of uit.Straling valt enigszins tegen. Product is alleeen te gebruiken als je er dicht bij zit.

Werkt waarschijnlijk prima

Kan niet goed overweg met de gebruiksaanwijzing is te ingewikkeld en niet in het Nederlands

Perfect!!!

Snelle levering , montage en aansluiten ging heel gemakkelijk. Geplaatst een paneel van 1000 wat in de badkamer. Werkt goed, is snel lekker warm.

prima verwarming

Doet waarvoor ik deze heb aangeschaft.

Dezelfde ziekte dan elke andere webshop

Ik bestelde infraroodpanelen die als voorradig aangegeven stonden op de website en ook de bijhorende thermostaten. De thermostaten kreeg ik snel geleverd, de panelen bleven achter. Ik moest zelf de support contacteren om een track and trace code te krijgen voor de ontbrekende panelen. Volgens de klantendienst waren de 2 panelen elk afzonderlijk verstuurd. Ik wacht er nu in totaal al bijna 2 weken op en nog steeds geeft de track and trace 'in voorbereiding' aan. Ondertussen heb ik op de webshop gezien dat die panelen niet meer op voorraad zijn. Het zou sympathiek zijn dat een webshop eerlijk toegeeft dat ze een product niet meer hebben in plaats van je aan het lijntje te houden, zodat je niet een ander product kan proberen aan te schaffen, dat wel op voorraad is.

Goed product en vlotte levering

De enige beperking is dat de bestelopdracht wat onnodige problemen gaf; een vakje niet aankruisen betekent dat de bestelling stopt, maar je niet zichtbaar krijgt waarom dat is!

Gewoon correct, zoals het hoort.

Ik had een vraagje over de levertijd; Snel iemand aan de telefoon en uiterst correct behandelt, als een klant. Producten zijn van prima kwaliteit. Doen wat ze moeten doen.

Phoenixstraat 37

1812 PP Heiloo