Matige warmte

Matige warmte afgifte

Super snelle levering.

Infrarood verwarming met led verlichting aangeschaft, en zoals hun op de site vermelden, zowel product als levering, super

prettig geholpen

De dame die mij hielp was heel enthousiast en ik werd vlot geholpen

Super snelle levering

Op zoek naar bijverwarming voor thuiskantoor, snel gevonden voor een nette prijs en daarna snel en goed thuisbezorgd.

snel en netjes

gewoon zo als het hoort

Mijn er varingen zijn heel goed mooi afgewerkt

Ik gebruik hem als bij verwarming prima de verwarming slaat de hele avond niet aan.

Prima verwarming als bijverwarming. Geen koude benen meer.

Prima verwarming als bijverwarming. Geen koude benen meer. Dus lekker warm onder mijn bureau.

Gewoon goed

Ik gebruik het IR-paneel als bijverwarming in een hobbykamer. Werkt prima. Nuttige afstand is ongeveer 2-2,5 meter.

De levering in 2 delen kwam voor mij wel raar over. 1e levering was een hele grote doos voor een pakketje van 5 bij 5 cm. 2e levering met zelfde soort bus met alleen een paneel. In mijn ogen zou dit gecombineerd kunnen worden, alleen al uit milieu overweging.

Netjes op tijd het juiste geleverd.

Goede website, snelle levering.

Goede website, prijs / kwaliteit is goed. Levering is snel.

Prima paneel

Prima levering

Duidelijke website en snel en correct geleverd

Erg mooi design

Mooi design, werkt fantastisch. Zeer snelle levering en keurig verpakt

Duidelijk en vlotte leverantie. Altijd ontzettend veel automatische mail mee gemoeid, maar dat is internet bestelling eigen helaas.

Snel geleverd en precies wat ik nodig heb om de CV laag te houden terwijl ik bureauwerk doe.

Prima infraroodpaneel bureau

Mijn werkkamer is vaak fris, als bijverwarming paneel onder het bureau geplakt op een stukje triplex voor evt. toekomstig verplaatsen

Service, website, bezorging was perfect.

Service, website, bezorging was perfect. Wat meer (praktische) informatie over het product zou handig zijn.

Zeer positief

Levering was weer prima, track & trace in orde. producten zijn gewoon goed.

Vriendelijke mensen

Ik ben goed en netjes geholpen door de mensen van dit bedrijf. Ik zou het andere ook zeker aanraden Ik heb niks te klagen. Top.

Product doet wat ie moet doen en de thermostaat is even wennen maar is wel oké, ik zou wel een WiFi module erbij kopen maar dit is puur het gemak vanuit mijn ervaring.

Heerlijke warmte.

Voldoet ruimschoots aan de verwachtingen. Snelle en correcte levering . Een klein min puntje,het kleine blauwe standby lampje is erg irritant. Maar kan jeakkelijk afplakken.

Snel Klantvriendelijk Goede service

We hadden een tweede kans infrarood headpaneel besteld maar die had meer schade als dat er vermeld was. Na contact hierover met Sarah van Quality Heating hebben ze toegezegd een nieuw apparaat af te sturen. Dit is ook snel en vakkundig gebeurt en naar alle tevredenheid. Top service.

Supergoed!

Het bezoek aan de showroom was prettig, verhelderend: Sarah nam de tijd om het zo goed mogelijk uit te leggen. In de showroom de bestelling gedaan op maandagochtend. Nu, na vier dagen hangt er al een fraai infrarood verwarmingspaneel aan het plafond. De monteur heeft uitstekend werk afgeleverd. Ben zeer tevreden met het resultaat. Kortom: een aanrader! Bedankt!

Goed, echter geen telefonisch contact

We hebben 2 heaters besteld en gekregen. Echter was 1 doos open geweest en waarschijnlijk de heater een keer gebruikt. Graag had ik vooraf een bericht gehad waarin dit was gemeld. Ik ben niet de vervelende klant en heb de heater wel opgehangen en deze werkt tot nu toe goed.

Phoenixstraat 37

1812 PP Heiloo