Snelle levering, goede prijs

Deze shop heeft veel soorten, waaronder deze ook wat goedkopere. Of deze goed gaat en blijft bevallen weet ik nog niet. Het IR element was redelijk goed verpakt, maar de aflevering door DHL was niet oke.

Luisteren en denken mee

Na aankoop van infrarood paneel wat niet aan onze misschien te hoge verwachtingen voldeed is er na retour brengen en bezoek showroom meedenkend met ons gedacht waardoor er een andere oplossing uitkwam. Dus breng een bezoek aan de showroom er us altijd een oplossing.

Slecht

Dit is geen infraroodverwarming met lange golven maar conventionele warmte. Dat aangename gevoel als of de zon schijnt heb je bij dit soort toestellen niet en ik vraag me af waarom dit infrarood verwarming genoemd mag worden. De energie verbruik is dan ook enorm.

Top product

Het ziet er goed uit en alles is erbij geleverd. Werkt prima!

Deskundig, goed bereikbaar, coulant en snel

Goede adviezen, goed bereikbaar per e-mail en telefoon, snelle levering, verkeerde bestelling zonder problemen geretourneerd, Enige verbeterpunten: 3 maal DHL aan de deur op 1 dag voor aflevering van 4 onderdelen (CO2-footprint??!!). Inbouw-ontvanger met kale printplaat lag te rammelen in veel te grote doos zonder opvulmateriaal. Moest vervangen worden voor opbouw-versie (verkeerd besteld) maar zou hem sowieso teruggestuurd hebben. Na contact zonder kosten omgeruild. Super service!!

Prima verwarming

Prima verwarming, duidelijke stralingswarmte. Hij is erg licht en makkelijk te verplaatsen.

Zeer tevreden geeft goede warmte en vlot in huis

Zeer tevreden geeft goede warmte en vlot in huis

Snelle bezorging, prima product

Goed product, compleet geleverd. snelle reactie op een vraag.

Snelle levering voor acceptabele prijs.

zeer tevreden met mijn nieuwe infrarood panelen. Een in de woon- en een in de werkkamer en de cv op 15 graden. Bijzondere warmte die ook lang blijft hangen. Dit biedt perspectief voor het leven zonder gas.

Ben nog aan het experimenteren

Lijkt goed te gaan werken.

Goede service, Nette en Snelle afhandeling bij mijn vragen en ook de levering was top

Erg blij met de warmte panelen. Kan het iedereen aanraden. Plaatselijk verwarmen, minder gasverbruik, iets hogere energiekosten maar met mn zonnepanelen op t dak win-win. Top!

OK, maar 1 dag later geleverd dan beloofd

Valt tegen

Hij ziet er goed en degelijk uit. Had er meer van verwacht. Had een krachtigere warmte bron verwacht. Ook het opwarmen duurt lang. Heb deze week een goedkope kunnen zien, en voelen nog geen 30 euro, wat krachtiger is en sneller verwarmt. De duurzaamheid kan ik nog niet beoordelen.

Verkeerd product bezorgd !?!

Ik had het volgende bezorgd: Quality Heating QH remote control infraroodpaneel wit met led verlichting 70 x 70 cm 420Watt (6013751532540) Gisteren (9 maart 2022) heeft de elektricien eindelijk een geaard wandcontactdoos geplaatst. Gaf de tip om het paneel eerst te proberen alvorens te monteren. Hierbij bleek: het is een paneel zonder verlichting !!! Model Number: HH0606L Gaarne instructies hoe we dit gaan oplossen. Bvd., J-W. Versteegh 06-21 822 621

geweldig geholpen

Prima geholpen in showroom en later ook via de mail.

Goeie service

Mooi product en snel geleverd.

Aan te raden om bij plafondbevestiging een of meer gaatjes te boren in het middendeel van het bevestigings frame. Door dat deel eerst vast te zetten is e.e.a. beter uit re richten.

Snelle verzending

Infrarood paneel voldoet aan de verwachtingen en was volgende dag in huis

Hij werd snel bezorgd, en ophangen was goed te doen.

Vlugge levering Snelle reactie via mail Ja helemaal tevreden

Snelle levering, degelijke verpakking

Staat nog niet in verpakking ivm verbouwing

Goede service, product voldoet niet

Snel geleverd, zier er mooi uit maar geeft maar warmte tot een meter. We hebben 2 heaters maar het wordt abosuut niet warm in de gesloten terras over kapping van 20 m2. 1 bij de bank de andere bij de tafel. Beide plekken blijft het koud.

Mooi paneel met geïntegreerde ledverlichting

Jammer: 1. dat er geen vel papier bijgesloten was waarop de positie van de schroefgaten aangegeven was voor exacte boring van schroefgaten in het plafond 2. dat op de remote de ruimtetemperatuurinstelling per graad en helaas niet per halve graad instelbaar is. 3. dat de achtergrond verlichting van de remotecontrol niet instelbaar te regelen is. Vooral bij tegenlicht en in het donker is de remote niet of slecht afleesbaar. 4. dat er geen mogelijkheid is voor WiFi connectie via IPhone

Warmte uitstraling valt erg tegen.

Het duurt vrij lang om de warmte te voelen. De ruimte is volgens de opgave zeker niet te groot. Het duurt minsten een kwartier voor je de warmte ervaart, en dan alleen onder het element.

Phoenixstraat 37

1812 PP Heiloo