Slechte info mbt te houden ruimte om het paneel heen

Bij de bestelling van het paneel staat niet hoeveel ruimte je om het paneel moet houden, waardoor ik een verkeerd paneel had besteld. Hier kwam ik pas achter bij het uitpakken van het paneel waardoor de ingehuurde klusjesman voor niks tijd had ingeruimd. Heb het paneel nu ruim een week geleden terug gestuurd, maar nog geen bevestiging van ontvangst gehad en mijn geld nog niet terug gehad, zal hier zelf achter aan moeten. Een hoop werk voor niets.

Mijn artikel is goed omschreven op de website. Het werd keurig verpakt afgeleverd.

Snelle levering en prima apparaat

Infraroodpaneel gekocht voor bijverwarming. Snel geleverd en bevalt goed.

Besteld en snel geleverd, paneel werkt uitstekend.

Goede ervaring, snel geleverd en werkt goed.

Jammer dat het aansluitpunt van het voedings snoer in het midden zit. Zou mooi zijn als je de keuze hebt b/v links recht of in het midden.

Doet wat het belooft.

Was even moeilijk een goede thermostaat te vinden, maar verder prima ervaring. Duidelijke site en snelle levering. Paneel hangt en werkt uitstekend.

goed product

Snelle levering. Functioneert prima

Maakt service waar

Ik vond alles heel duidelijk uitgelegd. Bestelling plaatsen ging vlot en gemakkelijk. Bezorging was ook heel duidelijk en snel.

Nog niet in gebruik, maar wel getest.

Wordt pas eind van de maand in gebruik genomen, maar ziet er goed uit. Ben nog benieuwd naar de warmteafgifte, heb ik nog niet goed kunnen testen. Afstandsbediening werkt prima en bevalt mij zeker.

Ik was een beetje bang om zoiets online te kopen, maar was niet nodig. De warmtelamp is snel geleverd en ook het zelf ophangen ging goed. De warmtelamp hangt boven mijn massagetafel en is echt ideaal in gebruik.

Makkelijk te bestellen, duidelijke uitleg van producten

Valt tegen

Allereerst was de levering 3 dagen later, maar dit kwam (volgens info track en trace) door een onjuiste sortering bij DHL. Vervolgens valt de warmte die het apparaat geeft eigenlijk ook een beetje tegen, ondanks dat ik me goed had ingelezen. Ik had gekozen voor 350 Watt.

Snelle en complete levering.

Prima bedrijf. Van harte aanbevolen.

Keurig op tijd geleverd

Heb inmiddels de infrarood panelen geinstalleerd , en voldoen volledig aan mijn verwachting. Goed product.

Na een slechte start perfect opgelost

Een bestelling gedaan en helaas een gebruikt artikel zonder gebruiksaanwijzing ontvangen. Na een reactie van mij is dit meer dan perfect opgelost. Zonder problemen een compleet nieuw artikel, in doos en met gebruiksaanwijzing opgestuurd. Het is natuurlijk beter wanneer dit in één keer goed gaat maar er wordt gewerkt en dan gaat er soms iets fout. Ik durf ze aan te bevelen.

Lekker warm

Een paneel gekocht voor de koude avonden voor bij de knieën, voeten. Heerlijk warm, dus de kachel kan een graadje lager.

Uitstekend bedrijf !

Bestelling stond klaar vriendelijke ontvangst snel geholpen..

leverig niet zo als aagegeven op de site en niet compleet

Op de site staat levering de volgende dag, dit werden achteraf 4 dagen later en de bestelling was niet compleet. De nalevering kwam vervolgens ook weer veel later. jammer dit geeft toch een slechte gevoel en een slechte eerste indruk. Het product lijkt wel goed t.o.v. de prijs

Weet ik niet, nog steeds niet ontvangen

Uw bedrijf helpt aan alle kanten om ze geleverd te krijgen, maar DHL in Spanje geeft 2 keer aan dat het adres niet klopt, maar na onderzoek blijkt het toch correct te zijn. DHL beweert ook de panelen aangeboden te hebben wat niet waar is. Alle gegevens bekend bij dhl, inclusief telefoon nummer, maar dhl is zelf onbereikbaar. Zeer tevreden over de medewerking van quality heating, maar DHL is totaal onbetrouwbaar gebleken. Zodra de panelen binnen zijn en gemonteerd, zal ik mijn mening over de panelen geven. Rina

Lekkere Warmte

Het apparaat word onder buro gebruikt vanwege de koude vanuit de vloer. Hij geeft heerlijke warmte. weer blij mee. Een timer tussen gezet zodat deze niet de hele nacht blijft branden.

Geweldig apparaat.

Geweldig apparaat, goede service, snel geleverd. Direct warmte.

Snelle levering product goed verpakt

Snelle levering product goed verpakt ziet er goed uit of het voldoende warm wordt moet ik nog afwachten.

Geen opmerking

Verzonden conform afspraak, geen problemen.

Redelijk goede stralingswarmte , maar alleen aan de kant van de kachel.

Ik heb een staande plaat van 100x60 cm en 560 Watt gekocht voor de studeerkamer. De plaat geeft lekkere stralingswarmte af, echter je wordt vooral warm aan de kant van de plaat en blijft langdurig koud aan de andere lichaamshelft. Je moet er dan ook nog heel dicht bij zitten, op maximaal 1,5 m. afstand. De rest van de kamer wordt wel enigzins warm, maar dat duurt toch wel een half uur. De plaat is makkelijk te verplaatsen, maar wel een hele sta in de weg en ontsiert de kamer. Een grotere zal dat uiteraard nog meer doen en derhalve ben ik matig tevreden. Ik raad dit product alleen aan voor kleine ruimtes.

Phoenixstraat 37

1812 PP Heiloo