Infrarood spiegel is niet wat ik ervan verwachte

In de winkel werd ik prima geholpen, de demo-spiegel stond al aan en ik kon de warmte voelen... zover leek alles prima en ben tot koop overgegaan.. Thuis na installatie en gebruik ben ik de spiegel toch anders gaan ervaren.. Als je aan infrarood denkt, denk je aan stralingswarmte en dat mis ik een beetje. Ik had verwacht dat de infrarood straling door de spiegel zou gaan en dat ik echt straling zou voelen maar dat valt me een beetje tegen.. De spiegel heeft even tijd nodig (10 a 15 min), wordt erg warm en die straling voel je dan wel maar of dit echt infrarood straling is betwijfel ik.. De straling zal binnenin de spiegel de glasplaat verwarmen, die wordt warm en verwarmt dan weer de omgeving/badkamer.. Ik heb de doos al weggedaan en bij montage de stekker er af geknipt daarom kan ik de spiegel niet teruggeven..

Ruim onvoldoende

Slechte verwarming en de afstandbediening schakeld zichzelf af en toe in (miskoop). Inmiddels een verwarming op gas gekocht, deze voldoet prima.

Prima product

Snel geleverd werkt goed

Bestelling goed en snel verwerkt. Bijbestelde installatie service was perfect

Makkelijk te bestellen, vlot geleverd en bevalt goed

Goed werkend apparaat

Probleem met de ophanging is correct afgehandeld door Mark Advies het klemmechanismen van de ophanging op voorraad nemen. Het systeem is goed en eenvoudig te vervangen als het defect is,

Besteld, geleverd

Gewoon, zoals het hoort.

Mijn ervaring is in een woord slecht

Doordat ik niet kon aantonen dat ik de thermostaat bij uw firma hebt gekocht werd ik niet geholpen, ondanks dat u de enige echte QH leverancier bent.

Matige warmte

Matige warmte afgifte

Super snelle levering.

Infrarood verwarming met led verlichting aangeschaft, en zoals hun op de site vermelden, zowel product als levering, super

prettig geholpen

De dame die mij hielp was heel enthousiast en ik werd vlot geholpen

Super snelle levering

Op zoek naar bijverwarming voor thuiskantoor, snel gevonden voor een nette prijs en daarna snel en goed thuisbezorgd.

snel en netjes

gewoon zo als het hoort

Mijn er varingen zijn heel goed mooi afgewerkt

Ik gebruik hem als bij verwarming prima de verwarming slaat de hele avond niet aan.

Prima verwarming als bijverwarming. Geen koude benen meer.

Prima verwarming als bijverwarming. Geen koude benen meer. Dus lekker warm onder mijn bureau.

Gewoon goed

Ik gebruik het IR-paneel als bijverwarming in een hobbykamer. Werkt prima. Nuttige afstand is ongeveer 2-2,5 meter.

De levering in 2 delen kwam voor mij wel raar over. 1e levering was een hele grote doos voor een pakketje van 5 bij 5 cm. 2e levering met zelfde soort bus met alleen een paneel. In mijn ogen zou dit gecombineerd kunnen worden, alleen al uit milieu overweging.

Netjes op tijd het juiste geleverd.

Goede website, snelle levering.

Goede website, prijs / kwaliteit is goed. Levering is snel.

Prima paneel

Prima levering

Duidelijke website en snel en correct geleverd

Erg mooi design

Mooi design, werkt fantastisch. Zeer snelle levering en keurig verpakt

Duidelijk en vlotte leverantie. Altijd ontzettend veel automatische mail mee gemoeid, maar dat is internet bestelling eigen helaas.

Snel geleverd en precies wat ik nodig heb om de CV laag te houden terwijl ik bureauwerk doe.

Phoenixstraat 37

1812 PP Heiloo