Mooi product en snel geleverd.

Aan te raden om bij plafondbevestiging een of meer gaatjes te boren in het middendeel van het bevestigings frame. Door dat deel eerst vast te zetten is e.e.a. beter uit re richten.

Snelle verzending

Infrarood paneel voldoet aan de verwachtingen en was volgende dag in huis

Hij werd snel bezorgd, en ophangen was goed te doen.

Vlugge levering Snelle reactie via mail Ja helemaal tevreden

Snelle levering, degelijke verpakking

Staat nog niet in verpakking ivm verbouwing

Goede service, product voldoet niet

Snel geleverd, zier er mooi uit maar geeft maar warmte tot een meter. We hebben 2 heaters maar het wordt abosuut niet warm in de gesloten terras over kapping van 20 m2. 1 bij de bank de andere bij de tafel. Beide plekken blijft het koud.

Mooi paneel met geïntegreerde ledverlichting

Jammer: 1. dat er geen vel papier bijgesloten was waarop de positie van de schroefgaten aangegeven was voor exacte boring van schroefgaten in het plafond 2. dat op de remote de ruimtetemperatuurinstelling per graad en helaas niet per halve graad instelbaar is. 3. dat de achtergrond verlichting van de remotecontrol niet instelbaar te regelen is. Vooral bij tegenlicht en in het donker is de remote niet of slecht afleesbaar. 4. dat er geen mogelijkheid is voor WiFi connectie via IPhone

Warmte uitstraling valt erg tegen.

Het duurt vrij lang om de warmte te voelen. De ruimte is volgens de opgave zeker niet te groot. Het duurt minsten een kwartier voor je de warmte ervaart, en dan alleen onder het element.

Snel geleverd en prima apparaat

Vlot geleverd en apparaat genereert zoveel warmte dat de CV s avonds niet meer aan gaat op dit moment. Met huidige gasprijs zeker een aanrader

Product is geweldig

Helaas niet de volgende dag geleverd zoals beloofd, dat was jammer. Positief is, dat het product geweldig is. Ik schrok van het formaat van de doos. Maar ja, 150 cm is 150 cm! Het voordeel is, dat de warmte over een groot oppervlak wordt verdeeld. Bij mij hangt de heater boven de zithoek. Montage eenvoudig, slechts 2 gaatjes boren. De bijgeleverde bevestiging voldoet prima. Het duurt wel even voor je iets van warmte voelt. Op de laagste stand is het merkbaar warmer, op de hoogste stand voelt het of je op een zwoele zoneravond in de laatste zonuren op een terras zit.... ik heb de 2400 Watt versie, en ik heb er geen spijt van!

Mooie website

Product niet naar wens , terug gestuurd en geen gezeur direct geld terug gestort. Ook mail gelijk beantwoord zeer correct.. Goed en eerlijk bedrijf

keurige mensen

Goed advies gekregen

Verwarmt alleen op bovenbenen, voeten blijven koud

Het verwarmt alleen de bovenbenen, terwijl de voeten juist koud worden. Ook jammer dat het na 14 dagen niet meer retour gestuurd kan worden.

Uitstekende service

Infraroodpaneel besteld. Verzendbedrijf maakte fout. Quality Heating heeft uitstekend en slagvaardig gereageerd en mij een nieuw paneel gestuurd. Goed mailcontact. Het paneel verwarmt snel en heel prettig.

Infrarood paneel en losse thermostaat zijn snel geleverd. Aansluiten is zo gebeurd. Geeft lekkere warmte onder heet bureau, geen koude voeten en benen meer. Temperatuur in de ruimte word niet snel veel hoger maar dat is op zich niet storend.

Snelle levering van een mooi product

Duidelijke website, mooi product en de volgende dag al bezorgd.

Adequate afhandeling en snelle levering

Eerst had ik advies gevraagd en daarop ontving ik snel een redelijk bruikbaar antwoord (niet alle vragen waren beantwoord). Besloten tot aankoop mede omdat hier als enige de producten beschikbaar waren die ik wilde. Producten binnen 2 dagen ontvangen in goede staat, stevig en netjes verpakt. De spiegel hangt intussen, met wat passen en meten en handigheid.

Doet wat het moet doen

Prima verwarming, houdt de kou uit de ruimte zonder gelijk je CV aan te zetten

Correcte afhandeling.

De levering kan sneller.

Vlotte service en goede terugkoppeling.

Goed op de hoogte gehouden tijdens de bestelling en het versturen van de bestelde producten. Kon er niet uitkomen met het in bedrijf stellen,gebeld en heel leuk te woord gestaan door een medewerkster van uw kant.

Precies wat ik wilde

Snelle bezorging, mooie vormgeving, infrarood paneel doet precies wat ik wilde. Nu ik dit paneel onder mijn buro heb kan de thermostaat voor de rest van het huis op 18 graden zolang ik in aan het werk ben. Ik weet nog niets over het stroomverbruik, dat kan ik begin april pas beoordelen als ik van de gasleverancier en de electriciteit de mail heb gekregen wat het verschil is geweest; ik ben erg benieuwd.

Goede service & snelle levering

Duidelijke website. Goede service. Snelle levering helaas wel afgegeven bij de “buren” een straat verder. Geen briefje in m’n brievenbus. Via e-mail geïnformeerd. Vanaf het moment van aanzetten direct fors gaan besparen. Aangename plaatselijke warmte. Tevreden over m’n aankoop. Een verdiende 8!

Phoenixstraat 37

1812 PP Heiloo