Prima service!

Goed en duidelijk advies. Na bestelling snel en zonder problemen geleverd.

Eenvoudig te bestellen, snel geleverd

Goed IR paneel en zeer snel geleverd

Het aansluiten van een thermostaat kan maar is verre van optimaal omdat dan ook het infopaneel en de randverlichting uit en aan gaan. Dit is op de site niet voldoende gecommuniceerd. Het indicatielampje of de verwarming aan of uit staat is onduidelijk. Uit is wit, aan is lichtblauw. Nauwelijks verschil. Verwarming blijft daardoor onnodig aan staan.

Balen

Vorige week bestelling geplaatst Nog steeds niet binnen. terwijl op de site staat ...vandaag besteld morgen in huis. Jammer dat ik dan zelf moet mailen om te horen dat dit product niet op voorraad is. Was fijn geweest als jullie dat zelf laten weten. Hoop echt dat hij heel snel komt

na moeizame start toch goed opgelost

na foute levering terughalen infraroodverwarmingsplaat goed geregeld en nieuwe volgens planning gestuurd

Levering zoals het hoort

Goede service en goed product. Alleen de handleiding was niet in het NL.

Snel en goed

Snelle en goede levering, en de IR kachel is heerlijk aan mijn voeten.

Snelle levering en mooi paneel.

Graag zou ik de aflevering op een afhaalpunt zien zodat er geen busjes voor mij door de straat rijden en ik niet thuis hoef te blijven. Het lukte mij niet om dat te regelen. Zou goed zijn als dat direct aangeklikt zou kunnen worden. Scheelt milieu en misschien overreden spelende kinderen.

gaat wel

ik kreeg het in 2 keer geleverd. dus 2 keer thuis blijven. terwijl het ineens zou komen. zeer lastig.

Geeft weinig warmte als je hem op het terras gebruikt.

Zoals op de site staat dat de verwarming na enkele seconden warmte afgeeft, blijkt dit niet te kloppen. Het duurt 5 minuten zoals in de handleiding van het apparaat staat. Niet geschikt voor buitenterras. Badkamer lijkt mij een betere plaats voor de verwarming.

Geen stekker

De 2 infrarood panelen zijn geleverd zonder stekker. Dat is een tegenvaller en erg onhandig

Badkamer goed warm!

Ik zou er wel gelijk een thermometer bij kopen. Dan kan de badkamer van het gas af!

Goede service en op tijd geleverd

In eerst instantie gebeld voor informatie. Kreeg niemand aan de lijn maar werd na een paar minuten teruggebeld. Top service! Bestelling binnen 1 dag geleverd. Klasse!

Onbruikbaar artikel door hun onzorguvuldigheid, en ik moet de retourkosten betalen.

Een nieuwe TC-05 ontvanger besteld, omdat een van de oude ontvangers (uit 2017) het niet meer goed deed. Krijg ik de nieuwe, met dezelfde type aanduiding als de oude, niet aan de oude thermostaat gepaired (draadloos gekoppeld). Ik mail hen met de vraag hoe dit op te lossen. UItleg van QH: 'Wij hebben sinds mei dit jaar nieuwe modellen met een eigen frequentie. Dit zal dus niet werken op een oude module.' Op mijn vragen waar ik een passende ontvanger kan bestellen die wel werkt, krijg ik als antwoord dat ik een nieuwe thermostaat kan kopen bij hen (en dan dus ook mijn andere ontvangers vervangen zeker; het mag wat kosten...). En verder: Wij kunnen helaas niet de retour kosten voor u vergoeden. Tja, kunnen wel, natuurlijk, maar willen niet. En dat terwijl dit duidelijk gevolg is van hun onzorgvuldigheid in naamgeving en onvolledige documentatie op de website.

Het enige jammer was dat ik de bijbestelde thermostaat niet in 1x er bij zat en ik er over moest nabellen. Voor de rest prima levering en snel.

Verkeerd voor informatie

Had gebeld voor info Deze kreeg ik met advies Het paneel aan gekocht Niet na wens weer gebeld Toen kwam verhaal dat dat niet werk

Goed! Voldoet aan onze verwachtingen

De 2 panelen op kantoor geven voldoende warmte af. Zeer behagelijk!

Helemaal Top!

Helemaal top geregeld. Eeerst goed online advies via de mail. En daarna alles keurig en snel geleverd. Wij zitten er nu warmpjes bij.

Besteld, maar enkele dagen later dan opgegeven toch nog geleverd.

Keurig bezorging Alles werkt perfect erg blij mee

Slechte communicatie en product niet geleverd.

Slechte communicatie en product niet geleverd.

Begripvol en goede service

Goed product - snelle levering

Met deze koude dagen is een verwarmde vloermat op zolder (kantoor) heerlijk. No-nonsense bestellen en leveren.

Infraroodverwarmingstore levert de beste platen tegen een aantrekkelijke prijs.

Mooi product maar week te laat geleverd

Mooi product maar bij niet op voorraad geen bericht gekregen .

Phoenixstraat 37

1812 PP Heiloo