De medewerker heeft ons goed ontvangen, alles helder uitgelegd en uitstekend geholpen.

prima product en service

prima product en service

Niet wat ik verwacht had.

Wij hadden de gebogen radiator besteld. Product werd geleverd in een wijd openstaande doos, zonder beschermende materialen eromheen. Toen ik het uit de doos haalde had het al een paar krassen en een deuk. Dit gemeld bij Infraroodverwarmingsstore, kreeg toen een nietszeggend mailtje terug met het aanbod voor 10 euro retour. Omdat het product ook minder beviel dan we gehoopt hadden, hebben we het teruggestuurd.

Snelle levering en goede service

Even wat ingewikkeld met aanleggen maar het aansluitmogelijkheden was duidelijk. Echter de instructie was niet op papier over het pairen van de miniontvanger. Met hulp van de service-afdeling kon ik het knopje vinden op de mini-ontvanger. Het systeem doet het fantastisch. Heerlijk warm in de badkamer.

Snelle afhandeling , product zoals omschreven

Snelle afhandeling , product zoals omschreven . verwarming werkt prima de stralingswarmte voelt heerlijk aan .

Bestelling was simpel en snel

Prima ervaring van mijn bestelling ondanks dat door DHL een vertraging in levering was is de bestelling prima geleverd. Bij een doos was transportschade aan de doos gelukkig niet aan het paneel. Voordat ik doos heb opgemaakt dit gemeld via email waarna zeer snelle reactie via email dat ik doos verder open kon maken voor controle op beschadiging. Wel een advies betreffende de handleidingen voor de thermostaat met ontvanger. Plaats hiervoor op de site bij de devices de juiste handleiding of op een download pagina voor alle.

nog onzeker

Voor 2e maal verzoek om ervaring te delen, maar product helaas nog niet ontvangen. Ontvang graag bericht over verloop van zending infraroodpaneel. Na ontvangst geef ik graag nogmaals mijn mening

Slecht

personeel,geen verstand van zaken.voor mijn badkamer heb ik een Design infrarood zwart glas paneel 700w gekocht op advies van verkoper.Thuis opgehangen ,maar na 1 uur geeft hij amper warmte.Helpdesk gebeld, die geven als antwoord hij doet het toch dan is hij goed,einde gesprek.

Snel geleverd en doet wat het moet doen.

Goede levering en goede communicatie Keurige producten in stevige verpakking

Matig,

U geeft op uw site duidelijk aan "voor 16.30uur besteld volgende dag in huis". Naar aanleiding van deze melding had ik bij u een bestelling geplaatst. Mijn keuze om bij u te bestellen was er echt op gebaseerd dat ik het product de volgende dag in huis zou hebben. Mijn gevoel gaf al aan dat dit niet zou uitkomen maar ik vertrouwde op uw website. Helaas heeft u uw levering er toch niet aan voldaan om binnen die tijd te leveren. Uiteindelijk had mijn gevoel hierin toch gelijk. Met vriendelijke groet, een matig tevreden klant. Pedro Peijs

Snelle levering, nette prijs

WiFi schakelaar besteld tegen een goede prijs. En ook nog eens snel in huis.

Goede productomschrijving en snelle levering!

Prima advies en service

Keurig geholpen en geadviseerd. Uiteindelijk was het product voor onze situatie niet naar wens. Keurig ons geld terug gekregen.

Goede manier van verwarmen

Wij zij zoekende naar andere manier van verwarmen om zo weinig mogelijk gas te gebruiken. Door dat we zonnepanelen hebben zijn wij op zoek naar elektrische manieren van verwarmen. Hierdoor hebben we een 1 paneel gekocht met LED voor op de slaapkamer. Deze bevalt supergoed. Montage uitleg was goed. Wij hebben en plafond montage waar geen stopcontact zit, en door de standaard stekkerverbinding heb ik de stekker eraf geknipt en aangesloten op de centraal doos. Mocht het paneelstuk gaan hoop ik niet dat er gezeur komt om de garantie. Super snelle levering binnen 2 werkdagen ontvangen en met 1 uur gemonteerd. Beschrijving thermostaat alleen in Engels maar wel uit te komen. Wij gaan deze winter bekijken hoe het gaat. Wel ziet het veel belovend uit en verwacht ik er meer te bestellen.

Goed advies en goed geholpen

Prima bedrijf.

Duidelijke site, goede verpakking en snelle levering.

Alles zoals je verwachten mag van een leverancier. Niks aan te merken. Apparatuur werk ook naar behoren.

Goed product

Heb een stopcontact thermostaat gekocht Daar valt weinig over te vertellen. De levering was goed en snel

Zeer goede kwaliteit, scherp geprijsd en snel geleverd.

De website is overzichtelijk en daardoor is het product snel te vinden. Veel mogelijkheden om te combineren en hoe je de panelen kan bedienen. Levering wordt nagekomen, vandaag besteld morgen in huis.

Prima verwarming

Mooi plat ontwerp, schroeft zo tegen de muur onder het bureau…

Alles deed aan mijn verwachtingen

Geheel was goed verzorgd en netjes aangeleverd

De verwarming staat 2 graden lager en het is op onze zitplaats, bij de infrarood verwarming zeer aangenaam. We zijn zo enthousiast dat we het al aangeraden hebben aan vrienden en familie.

Wat meer warmte verwacht

Meer warmte ervan verwacht

Niet wat ik ervan vewachte

Paneel is mooi, maar verwarmde niet veel, had me er meer van voorgesteld, jammer. waarschijnlijk heb ik de verkeerde keuze gemaakt, badkamer hoeft maar even verwarmt te worden, paneel moet uren opwarmen. Retour zenden ging makkelijk, geld binnen paar dagen weer op de rekening

Prima product volgens afspraak

Deze infraroodpaneel, welke door ons was gekocht na overweging, werd volgens afspraak spoedig geleverd en voldoet aan onze wensen.

Phoenixstraat 37

1812 PP Heiloo