goede beschrijvingen leiden tot passende keuze

goede beschrijvingen leiden tot passende keuze

Voldoet volkomen aan de verwachting, uiterst snelle levering.

Voldoet volkomen aan de verwachting, uiterst snelle levering.

Aftersales uitstekend!

Het geleverde infraroodpaneel bleek beschadigd. Na het sturen van een foto ontving ik zonder mitsen en maren een nieuw exemplaar! Ook het mondelinge en e-mailverkeer was adequaat en professioneel, kortom: prima ervaring met dit bedrijf!

Prima levering en warmte onder bureau.

Prima snelle levering en dochters zijn blij met warmte onder hun bureau!

Netjes geleverd en alles werkt

Goed product

prima service

goede service

Prima verwarming

Verwarmd zolderkamer prima bij.

Heel blij

Een spontane actie van mijn werkgever om deze onder mijn bureau te plaatsen… een wereld van verschil eindelijk geen kouden voeten meer. Binnen kort ook nog maar 1 voor mijn handen :-)

Wordt goed heet maar je moet er wel dichtbij zitten

Mooi design. Goede verwarming binnen afstand van ca. 75 cm. Zeer licht dus goed te verplaatsen. Nog niet uitgebreid getest, het is ook nog niet heel koud geweest.

Zeer behulpzaam

Zeer behulpzaam, ik kwam er zelf niet uit welk paneel ik het beste kon plaatsen in de badkamer, gebeld en samen met de dame ,die heldere duidelijke uitleg gaf ,een paneel uitgezocht. Helaas was deze achteraf door een uitstekend muurtje bij ons niet te plaatsen bleek. Gebeld en samen met de collega's naar een oplossing gezocht die er Helaas niet was . Mocht het paneel zonder problemen terug sturen en met een paar dagen geld retour. Maar ik ben heel tevreden over alle hulp.

Uitstekend product

IR verwarming het beste van het beste. Geen rode gloed, fijn aanvoelende warmte.

zeer goede levering,picobello

goeie verpakking,korrekte levering,kortom alles ok.

Te geringe stralingswarmte

Ik heb een paneel van 350 watt gekocht,maar de hoeveelheid en sterkte van de stralingswarmte valt enorm tegen. Op 20 cm afstand voel je wel wat warmte, maar deze is onvoldoende om het behaaglijk te krijgen. Niet aan te raden.

Keurige mensen, staan klaar om informatie te verstrekken

We zijn in de showroom geweest en hebben thuis rustig gekeken naar welke thermostaat we wilden bij het infraroodpaneel. We kwamen uit op het type dat de jongeman in de showroom had gesuggereerd voor onze situatie..

Paneel doet wat het moet doen

Paneel doet het goed ziet er mooi uit Alleen wel jammer dat er geen Nederlandse handleiding bij zit Die zou ik graag nog ontvangen.

Lekkere warmte!

Mijn poezen genieten er ook van.En ik hoef niet bang te zijn dat de staart verbrandt, zoals mogelijk is van een ander electrische verwarming.

Goed product

Makkelijk besteld, vlot geleverd. Apparaat voldoet prima, maar ik had beter twee kleinere kunnen bestellen om ze strategischer te kunnen plaatsen. De 700 watt plaat die ik nu heb, is ongeveer 120x65 cm. Ik zou kopers aanraden er 2 van 350w te kopen van een kleiner formaat.

fijne verwarming

lekker warm en schone verwarming

Doet wat het moet doen.

Prima product, blij mee. Heerlijk warm op mijn kantoortje. Hoef nu niet door het hele huis de verwarming aan te zetten.

Wij hebben een paneel aangeschaft voor bijverwarming werkt prima.

Goed product en snel geleverd net als de vorige.

Goed product Prima levering

Op zich goed!! Maar!!

Ik krijg geen WiFi verbinding!

Top apparaat

Mooie straler .Goed afgewerkt en met de keuzestand is hij goed te regelen. Kan hem aanbevelen.

Matig

Voelde me niet op mijn gemak.

Phoenixstraat 37

1812 PP Heiloo