Makkelijk te bestellen, vlotte levering,

Online besteld en vlot geleverd. Netjes verpakt en product naar verwachting.

Na bevestiging bestelling verliep het prima!

De bestelling verloopt wat vreemd. Ook geen online betaalmethode. Maar na het weekend werd de bestelling snel bevestigd en geleverd.. 14 dagen betaaltermijn, waar krijg je dat nou nog!

HET TOESTEL MOET NOG GEPLAATST WORDEN

HET TOESTEL MOET NOG GEPLAATST WORDEN

Vlotte levering

Gekregen wat ik besteld had

Apparaat goed, ondersteuning slecht

Ik ben uren bezig geweest om een RF thermostaat aan de praat te krijgen. Er bleek een essentiele fout in de gebruiksaanwijzing te zitten. De gebruiksaanwijzing is verder onvolledig en onduidelijk, met technische termen die niet uitgelegd worden. Uiteindelijk heb ik de informatie elders pp internet gevonden.

Prima geholpen en met een mooi paneel naar huis, alwaar deze prima voldoet!

Duidelijk site goede informatie aan de telefoon

Problemen met bezorging, toch tevreden

Er waren wat problemen met de levering van mijn infraroodpaneel. Het pakket was zoekgeraakt bij DHL. Daar kon de infraroodverwarmingsstore niets aan doen. Ik heb er wel een paar keer achteraan moeten bellen om dit opgelost te krijgen. Maar uiteindelijk is er toch redelijk snel een nieuw pakket opgestuurd.

Makkelijk te plaatsen. En heerlijk warm

Makkelijk in elkaar te zetten. Plaat weegt bijna niets. Staat nu onopvallend onder mijn bureau en geeft heerlijke warmte.

heel goed

bestelde infraroodplaat heel snel en bijzonder goed verpakt ontvangen

zeer tevreden enkel was een thermostaat zeer nuttig geweest

goede ervaring

Je wordt direct en goed geholpen. Super bedrijf.

Probleemloze bestelling en snelle levering

Bestellen en leveren gingen uitstekend. Product was ook helemaal in orde. Geen ervaring nog met als ik zou moeten ruilen, maar dit geeft vertrouwen.

Prettige warmte goed als bijverwarming

De radiator voldoet aan de t aan de verwachting Alleen een minpuntje de wankele pootjes zijn erg zwak

Zeer snelle levering.

Bij een levering was een thermostaat niet in te stellen. Na contact is er de volgende dag een nieuw geleverd zonder kost. Top bedrijf.

Kijken, bestellen en levering dat alles binnen 3 dagen!

Zoals de titel zegt: dit is supersnel. Maar dit is de realiteit en dit verrast mij ook, maar ben erg blij.

Snel dus top

Bestellen en binnen 48 uur geleverd krijgen is top!

zeer goed

warmt genoeg

Goedkope bijverwarming

Infrarood verwarming 350 watt verbruik is prima als bijverwarming ipv dure elektrische radiator van 2000 watt

Levering was vlot, de gebruiksaanwijzing eenvoudig. De Infrarood verwarming staat onder een bureau en dat werkt goed als bijverwarming op een zolderkamer die snel afkoeld.

Snel en alles volgens afspraak

Prima product

De kachel werd snel geleverd, ziet er mooi uit. Een tip, iets beter verpakken om schade te voorkomen. Doos was nat door de regen en ingedeukt. Geluk gehad dat er geen beschadiging was. Maar verder....top.

Goed advies tot aankoop

Mijn Serre wilde ik goed warm houden. Voor mijzelf had ik in gedachten voor 2 infrarood heaters. Door goede advies, heb ik voor 2 maal de 2400 W aangeschaft. Alles netjes ontvangen zoals omschreven. Ook zeer tevreden dat ik voor 2 heb gekozen. Via afstandsbediening kun je de warmte stand regelen....heb ze zo aangesloten dat ik zelf de keuze maakt....samen....of enkel 1. In een gesloten Serre......zeer tevreden.

Mooi, functioneel een iets krachtiger paneel had ook gekund.

Hangt perfect aan het plafond. De flexibele bevestigingsstrip heb ik vooraf verstevigd met een dun houten latje om het aftekenen te vergemakkelijken. Na het aftekenen heb ik het latje verwijderd van de bevestigingsstrip. Gaatjes geboord, goede pluggen met goede schroven gebruik en het zit perfect. De truc met het verstevigen van de strip is slim wanneer je alleen de klus moet klaren.

Phoenixstraat 37

1812 PP Heiloo