Mijn vrouw heeft geen koude voeten meer.

Goed apperaat en gebruikt weinig stroom.

Heerlijke warmte

Onze badkamer heeft met het infrarood paneel van 110x70 cm met ledrand en afstandsbediening , de overtreffende trap van comfortabel bereikt, de montage handleiding was prima. Via het normale lichtpunt aangesloten en via de normale lichtschakelaar aan en uit, zodra het paneel communicatie met de afstandbediening heeft hoor je een duidelijk piep signaal. Na ongeveer 45 sec schakelt de led verlichting in. Wil je eerder het licht van het paneel aanhebben dan schakel je het in via de afstandsbediening. Lang verhaal kort, super tevreden duidelijke website en het vermogen van 680 W is ruim voldoende als bijverearming net voor je gaat douchen ruimte is 14 M2.

Zeer slechte service

Ik krijg een beschadigd paneel. Vervolgens geven ze aan dat ze dit weten en dat het met wat stripjes er tussen te duwen is opgelost. Echter er zitten deuken in die niet te herstellen zijn met een stripje. Ik heb nog ongeveer 30 panelen nodig, hier ga ik ze zeker niet bestellen.

Keurig geregeld.

Snelle levering en hij doet het. Nu nog het koude weer zodat we het kunnen gaan gebruiken.

snelle levering niets op aan te merken

Ziet er mooi uit heb vanuit de doos het geheel uitgeprobeerd en werkt uit de kunst. moet nog geplaatst worden. Een ding vind ik jammer , waarom voor niet engels taal machting een kleine ned vertaling.

Verkeerde thermostaat was geleverd, maar binnen twee dagen arriveerde de goede

Goede prijs, goede kwaliteit, snel geleverd

Niks op aan te merken!

Goede voorlichting en vriendelijke service

Ik had mijn verwarming al op internet uitgezocht, maar wilde toch ook ff kijken. De verkoper in de winkel liet mij zien dat ik toch beter een ander wattage kon nemen, waardoor het tripje naar de winkel (30 km heen en 30 km terug) echt de moeite waard bleek.

Mijn ervaring

Hallo ten eerste bedankt voor de sending. Ik heb het met goede ervaring ontvangen. Hellaas heb ik geen instructies er bij gehad, hoe ik het moet plaatsen!! En dat vind ik geen goede zaak. Hoop u voldoende te hebben geïnformeerd. Mvg C kerkhof

Duidelijke webshop en voldoende info

Goede en duidelijke webshop om een goed beeld te vormen over infrarood panelen. Hier een staand model gekozen met meteen een stekker thermostaat met wifi zodat ik eenvoudig de temperatuur kan regelen en de thermostaat aan en uit kan zetten (stroomdoorgifte stoppen naar infrarood paneel)

Alles prima voor elkaar

AHNCPR infrarood heater 2400 watt is een mooie product met slechte gebruiksaanwijzing

De AHNCPR infrarood heater 2400 watt is een mooi product met afstandsbediening alleen de gebruiksaanwijzing is waardeloos. Er wordt niet uitgelegd wat de werking is van de "mode" en de "timer". Misschien handig om hier iets aan te doen, desnoods door zelf iets te beschrijven en bij te voegen

Mooi product

Vlotte levering van mooie verwarmingsplaten. Ik had geen idee hoeveel warmte ze geven, dus dat was een test. Ik denk dat ik de voorkeur geef aan meer Watt, 135 is niet echt een toevoeging. Denk dat ik nog een plaat bestel met meer Watt. Mooi design!

Snelle levering ben zeer tevreden

Heb nog niet zoveel ervaring, maar ben tot nu heel tevreden met deze aan schaf,werkt snel en effectief.

Prima levering goed produkt.

Snelle levering goed produkt met goede beschrijving.

Infrarood verbruikt weinig energie maar geeft een fijne warmte af. In de 14 dgn dat ik het gebruikt heb in sept. heeft het 50% gas bespaart.

Ik heb een 400W IR verwarming gekocht om eens te proberen. Het systeem wordt geleverd met voetjes, zodat we hem naast de bank kunnen zetten. De algehele constructie komt niet heel erg robuust op mij over vooral de schroeven waarmee de pootjes moeten worden bevestigd. Het staat allemaal wat wankel. Maar het paneeltje werkt wel en doet wat hij moet doen. Wel handig dat er aan de zijkant een aan/uit schakelaar zit. Al met al een handig paneeltje voor bijverwarming die werkt maar het overall kwaliteitsniveau is wat beperkt, dus hoe lang hij het blijft doen, dat zullen we moeten ervaren.

Gewoon goed

Snel geleverd Product ontvangen en komt overeen met het internet

Top oplossing thuiskantoor

De bestelling is snel geleverd en goed verpakt. Voor mijn thuiswerk kamer is dit een top oplossing, de thermostaat hoeft niet omhoog om 1 kamer te verwarmen. Het is een prettige warmte, paar minuutjes opwarmen

Plug and play!

Duidelijk omschreven producten op de site, snel en onberispelijk geleverd, heldere Nederlandstalige gebruiksaanwijzingen. Bevalt uitstekend.

Prima geadviseerd

Ik ben prima geholpen en geadviseerd. Bestelde producten zijn keurig en op tijd bezorgd.

Ik had al ervaring met infrarood en heb het aantal uitgebreid

Top levering van een top product

Duidelijke en overzichtelijke website, snelle levering en een prima product.

heerlijk kacheltje

precies wat we zochten.