zeer makkelijk opte hangen

Mijn advies is er een nederlandse beschrijving bij te doen

Werkt zeer goed Alleen de handleiding is zeer slecht

Prima en snel

Snel en goed product

Werd direct geholpen na telefonisch contact

Goede sevice

Prima verwarming en goede service.

De verwarming geeft prettige directe warmte, die je het beste voelt als je er kort op staat. Ik vond de handleiding voor het monteren heel onduidelijk en slecht te lezen.

verandaverwarming oké

Een beetje gesukkeld bij het eerste vasthechtingspunt, maar dan geleerd en veel sneller gewerkt. Het verwarmingselement zelf is snel op te hangen en dan uitproberen. Succesvol!

Prima advies

Na telefonisch overleg, waarin de voor- en nadelen werden besproken, besloten om te kiezen voor een zwarte heater (2 stuks) zonder licht. De eerste ervaringen zijn goed bevallen. Vriendelijke vrouw met kennis van zaken gesproken. Aanrader.

Levering is prima maar……….

De levering is prima maar hoop dat deze dimmer meer dan 3 winters meegaat en dit is de tweede keer dat mij om een beoordeling gevraagd wordt.

keurig netjes geholpen.

op mijn vragen heeft de medewerker mij uitleg gedaan. die begreep ik niet zo goed. daarom stuurde hij mij een email met daarin alle gegevens die ik nodig had. Heel duidelijk. Een tevreden klant.

Heel goed gevoel over dit bedrijf

Komen afspraken na. Telefonisch goed bereikbaar. En duidelijk product omschrijving op de site.

Onduidelijke beschrijving

Krijg de automatische instelling niet voor elkaar. Op de beschrijving zie je 2 icoontjes en op de afstandsbediening maar 1. Misschien een duidelijke beschrijving in het Nederlands maken

top apparaat

Net gisteren geïnstalleerd, Tja een elektricien heeft het erg druk tegenwoordig. Wel handig als je met zijn 2en bent voor montage en goed gereedschap, maakt het wel makkelijker om alles te monteren. Engelstalige handleiding, maar niet ingewikkeld. Veel mogelijkheden. Ervaring/duurzaamheid kunnen we nog weinig over zeggen, maar we zijn er erg enthousiast over. Maar de badkamer is ruim verlicht en heeft drie standen. Wel 1 kleur, warmwit! Ook fijn telefonisch geholpen door medewerkster.

Beste prijs en snel in huis

Het infraroodpaneel was hier het goedkoopst. Hij was de volgende middag in huis. Montage was simpel; binnen 15 minuten zat hij onder mijn bureau.

Goed product werkt zoals omschreven

Snel geleverd mooi product

prettige warmte

je moet wel dichtbij zitten, maar dan is de warmte aangenaam

Mooi product

Snelle levering mooi apparaat zoals in de omschrijving is aangegeven.

Vreemd dat stekker niet bij product werd geleverd

Pakket was snel geleverd, echter stekker ontbrak. Bleek dat deze apart gekocht moest worden. Was voor ons niet duidelijk bij aanschaf en leek ons logisch dat stekker bij het apparaat , een infrarood paneel geleverd zou worden….

het totaal pakket is goed

ik vindt het ophang systeem niet zogoed, want als je boven een bestaande wastafel moet ophangen en geelzucht heb wat je doet is het niet eenvoudig om de gaatjes te vinden. Voor de reeds ben ik dik tevreden.

Goed advies

Bij de 2e keer bellen, kreeg ik een dame aan de lijn die heel goed (en anders) advies gaf over bijverwarming op de werkplek. De curved verplaatsbare infrarood paneel zou voldoende zijn, en dat is inderdaad het geval. Erg blij met mijn aankoop!

Verwarming doet het. Strak model. Alleen de handleiding is onduidelijk.

Verwarming doet het goed. Model ziet er strak uit. Alleen de handleiding is onduidelijk. Tekeningen kloppen niet met de tekst. Ook klopt het gedeelte van het installeren van de app (wifi) met de praktijk. Installeren van de app lukt niet. De handleiding geeft daar geen duidelijkheid over.

alles verlopen zoals beschreven

zeer gemakkelijke montage heb het nog niet kunnen uittesten

Goed geregeld

Ik woon in Duitsland en daar heb je een installateur nodig Daarom heb het bij een vriend laten bezorgen Super goed

Staan gewoon klaar met adviezen

Ik heb al een paar keer iets gevraagd aan hen en steeds een heel net antwoord gekregen. Telkens zonder druk om iets te kopen.

Snel en warm.

Vlotte levering, goed te installeren en een lekker warme overkapping.

Heel tevreden

Fijne warmte, compact en goed afgewerkt apparaat.

Phoenixstraat 37

1812 PP Heiloo