Veel plezier van panelen, maar mag er niet te dicht naast zitten

Als ik er te dicht naast zit, krijg ik last van de straling in mijn ogen, nu weer nieuwe panelen gekocht, maar nog niet opgehangen

Te lange levertermijn

Een lever tijd van 6! maand waarbij op de site 8 weken wordt beloofd

Na afspraak prima geholpen in de showroom.

Diverse modellen getoond en we kregen goed advies. Kortom zeer tevreden.

De verwarming werkt goed en mooi gedimd licht

Zins deze week doet de schakelaar het niet meer zou die vervangen kunnen worden?

De verwarming voldoet aan de verwachting, de leveringstermijn niet.

Verwarmingsplaat met verlichting heel goed! Mooi licht, gewicht ook goed en snel warm. Levering was ernstig vertraagd, dat had wel beter gecommuniceerd kunnen worden. Ongeveer 2 maanden later een berichtje over de levering, excuses waren wel op zijn plaats geweest. Moest er eigenlijk zelf steeds achteraan, werd dan wel vriendelijke geholpen.

Super!!

Ik heb een paneel gekocht voor mijn eigen salon. Ik doe wax wimper en wenkbrauwen behandelingen en het paneel is hier perfect voor. Super mooie verlichting en geweldige regeling van temperatuur! Heel erg bedankt voor het waanzinnige product en de goede service Mvg Suzanne Salon Loann te Moerkapelle

Netjes bezorgd

Heel netjes bezorgd. Verder heb ik (nog) geen ervaring met service. (Hopelijk niet nodig)

Top geleverd

Alles in pakket en makkelijk instaleren werkt uitstekend

Niets op aan te merken.

Duidelijk in communicatie wat betreft levertijd.

Zeer correcte en vriendelijke behandeling

Mijn bestelling kon niet op tijd geleverd worden. De communicatie hierover was top, ik werd van tijd tot tijd op de hoogte gebracht hoe de levering ervoor stond en als ik vragen had werden die dezelfde dag beantwoord. Op het moment dat het paneel verzonden kon worden ben ik constant op de hoogte gehouden wanneer en op welk tijdstip het bezorgd zou worden. Ik ben zeer tevreden over Infraroodverwarmingstore en zou ze zeker aanbevelen.

Snel geleverd genoeg keuze

Bestelling was snel en correct geleverd , ruime keuze

mooi maar...

Het paneel is mooi om te zien. De ophanging is niet fijn en we hebben ook behoorlijk gesukkeld, maar hij hangt. Dat het instructie boekje alleen in het engels te verkrijgen is, is ook een min punt. Daarvoor was de service van quality heating wat betreft antwoorden zowel per mail als per telefoon super.

Panelen en verlichting zijn we tevreden over, alleen jammer dat ze met 2.5 cm vrij zijn van het plaf

Jammer dat de panelen niet strak tegen het plafond mogen, nu heb je zwarte schaduwrand rondom.

Uitstekend!

Pakket was zoek geraakt bij DHL, contact opgenomen met infrarood verwarming store, onderzoek door ze ingesteld, daarna werd er meteen een nieuw gestuurd.

Uitstekende communicatie

Pakje was zoek bij DHL. Dit werd direct opgelost en een tweede zending was zo geregeld. Complimenten

Snel in huis en naar verwachting

Helemaal top!

Goed advies, snel geleverd

Goed advies gekregen, waarbij op basis van mijn wensen een oplossing werd aangegeven. Prima advies, snel geleverd en goed te plaatsen.

Doet wat het moet doen

Handleiding vrij beperkt doch voldoende

Professioneel en zeer vriendelijk

Fijne ervaring Goed geïnformeerd Snelle levering

Snel en vriendelijk

Prima en snel geleverd

Top Team!

Top Team Mensen weten waar over ze spreken Aanrader!

Helemaal goed.

Zeer goed.

Snel en goed verpakt geleverd.

Heel goed prijs kwaliteit

Heel goed prijs kwaliteit